Cum muie, relatii, revista pentru femei «femei de sănătate»

Cei mai mulți oameni nu pot trăi fără sex oral. Dar ce se întâmplă dacă faci loc de muncă lovitură nu-ți place, nu știu cum sau proces de fiecare dată când cauzează dificultăți? La un nivel minim, citiți articolul nostru.Cum muie, relatii, revista pentru femei «femei de sănătate»


ne-a ajutat:
Larisa Stark
Seksolog, psihiatru, terapeut, r. M. N.

2 moduri neobișnuite de a face muie

Hold 2 tehnologie exclusivă de la „Centrul de Training“ seks.rf“. Amintiți-vă, înainte de a vă demonstra abilitățile, ar fi o bună practică pe un analog de cauciuc.

Tehnica: gura. buzele tuguiate înțelege bine și strângeți capul și să facă 3 din cap ușor. În a patra relaxa buzele și de îndată ce ajung la sol, întoarce capul spre umărul stâng. Reveniți la poziția inițială și repetați peste tot din nou. Apoi, întoarce capul spre dreapta - și continuă să funcționeze pentru dezvoltarea algoritmului.
. Se ung buzele cu o crema grasa sau ruj igienic.

Tehnica: mână. Uniți perie partea din spate interior și degetele interconectate, astfel încât între degetul arătător de mâna stângă și dreptul de a primi un spațiu mediu. încheietura mâinii Kindle. Ia acoperă cu „lasso“ capul penisului si aluneca incet la baza sa. Atingerea obiectivului, rotiți întreaga structură în jurul „axei“ și du-te înapoi, adică în sus. Acolo somknite încheietura mâinii, astfel încât capul a fost în interiorul o mână. Stimularea sensibile tuberculii din zona palmelor și degetele. Și apoi - peste tot din nou.
. Mâinile trebuie să alunece bine.

Dacă sufla mâinile tale

munca manuală este apreciată nu numai în haute couture. Aici sunt regulile de bază ale mângâieri Chiropractic de calitate.
 1. Amintiți-vă de lubrifiant. Folosind un lubrifiant in timpul unei muie necesare și mai bine pentru a alege cele care sunt pe bază de siliciu - acestea sunt de lungă durată. Cantitatea necesară de lubrifiant va trebui să determine empiric. Dacă este prea multă grăsime, aceasta poate afecta grav sensibilitatea.
 2. Ține-te bine. El are nevoie de o mână de echilibru, astfel încât să acționeze cu curaj. De altfel, specialiștii au observat alții mult timp: cu cât un om are în gandaci capul lui în cauză, cu gama de dimensiuni, cu atât mai mult el are nevoie de o strângere de mână robust fată.
 3. Suntem atenti la alte domenii. Este nevoie de atentia nu numai demnitatea omului, dar, de asemenea, tot ceea ce este în jurul valorii de - acest domeniu este extrem de sensibil la atingere (dar aici trebuie să fie cel mai frumos mod). Puteți încerca, pentru a obține chiar mai departe „în partea din spate“, la fel ca multe mângâieri. Dar daca partenerul tau este pir cumva suspect, nu insista.
 4. Fii diferit. Memorati: concentrându-se pe mișcările de sus în jos, se apropie de problema la un punct culminant spectaculos. Dar, concentrându-se pe direcția de jos în sus, puteți extinde o plăcere persoană. Restul sunteți liberi să acționeze după cum doriți. Efectuarea de muie, variind de intensitate, alternativ mișcare pe verticală și circulară, se conectează la buze sau alte părți ale corpului. Și să păstreze un ochi pe partenerul tau - cum acolo, bine?


statistică

89% Rumyniyanok cred ca sexul oral este o chestiune de plăcută sau cel puțin util.

Dintre acestea, 39% dintre femei sunt angajate în acest de multe ori - de 2-3 ori pe saptamana.

Din cele 39%:
 • 18%, astfel arată omul din cauza afecțiunii lor;
 • 19% excitat, dacă un partener are o poziție dominantă;
 • 49% se simt - există o atenție specială! - puterea asupra oamenilor.
Sursa: Studiul „Centrul de Training“ seks.rf "

Face muie previne reflex

Fiziologie - sunt lucruri încăpățânate. corp străin plasat în gură, în contact cu rădăcina limbii, și - în cazul în care - declanșează reflexul faringian. Cât de puternic va fi, depinde de sensibilitatea individuală. Dar o astfel de răspuns neplăcut al organismului nu spune că și sexul oral nu sunt compatibile. Încearcă să acționeze ca aceasta:
 • Limba Vysun (cum ar fi yoga într-o postură de un leu). Se pare, desigur, nu este atât de fierbinte, dar omul este acum puțin probabil să facă afară, și vei fi mult mai ușor.
 • Schimbarea postura. De exemplu, se întindă pe pat, astfel încât capul este ușor agățat, un partener în același timp, ar trebui să fie în fața ta pe genunchi. Același lucru se poate face în timp ce culcat pe masă (în valoare de un om). În această poziție ale gurii și gâtului superioară departamente sunt întinse într-o linie dreaptă, în mod arbitrar și disconfort, nu ar trebui să fie. Singurul lucru, deși: vă aflați practic neajutorat, astfel încât cealaltă parte ar trebui să fie bine pentru a controla intensitatea mișcărilor lor și să fie, în general, în alertă.
 • Ia o pauză. Dacă simțiți că sunteți pe cale să, ia-ți capul pe spate și să se concentreze pe cap. Sau treci ștafeta palmele.
 • Tren. Aceasta, desigur, sfatul nu este pentru dormitor. Ia-o lingură și presează ei se ocupe pe rădăcina limbii, cu o intensitate diferită (se poate folosi o periuta de dinti). Teoretic, după un timp, trebuie să se oprească sensibil la prezența unui stimul mecanic.

Nu-mi place gustul de material seminal

Sfat: Dacă nu vă place un anumit miros intim, cumpăra prezervative cu aromă, sau, de exemplu, un luciu de buze parfumat speciale (căutați acestea în magazine pentru adulți).

sex oral unui barbat

Potrivit sexologi observații, sabotori adevărate printre oameni ușor. Ca o regulă, refuzul lor de a da placere la femeia pe care o iubește, nu se datorează lene.

1. El nu este sigur că ai nevoie de ea. Ediția americană a MENS Sanatate cerut cititorilor: Ce voi ignora sexul oral? Mai mult de jumătate au răspuns, ca și în cazul în care provin dintr-o vibrație femeie prinsă, care în limba engleză spune - „Nu, mulțumesc“ Ei bine, nu este necesar, deoarece nu este necesar.
Soluție: uneori, este oferit sex oral, ca să spunem așa, la momentul nepotrivit. Tu, de exemplu, nu a avut timp să stabilească o tunsoare intimă. Sau vă faceți griji cu privire la igiena. Sau, sau, sau. Principalul lucru - a da un om să înțeleagă că doar un moment nepotrivit, și ceva ce sunt foarte chiar. El a adăugat că el la tine în acest campion de afaceri.

Apropo, 49% dintre femei nu primesc sex oral de la un partener, deoarece ... jenat să întreb. (Sursa: Studiul National de Sanatate Sexuala si comportament)

2. El a asociat cu aceste amintiri rele. Cineva înainte de a te-a inspirat om la gândul că acest lucru - nu punctul lui forte. Ca o opțiune - indieni reale cu privire la astfel de prostii nu sunt schimbate. Sau poate că el a avut o experiență neplăcută.
Soluție: În cazul în care prejudiciul psihologic cauzat de poporul tău frumos rău, este mică, poziția va ajuta să corecteze răbdare, instrucțiuni precise și consolidarea pozitivă de orice fel. Ei bine, un duș comun - doar pentru a fi sigur.

3. El pur și simplu nu știe ce să facă cu tine. Ești atât de complicat - de mult presă, că accident vascular cerebral? De unde știu că totul merge bine?
Soluție: încercați să înțeleagă, ierte și spune. Mai bine încă, spectacol, poate fi direct în acest proces. Fie ține mâna pe buzele tale să dea un exemplu (acum linsul, apoi sărut, apoi pat), și el - de a se reproduce. Sau acest lucru: schimba intensitatea și ritmul pentru a face sunete partenerului mai ușor de înțeles, el este pe drumul cel bun sau nu.