Cum penspinning mâner

Luați două stilouri cu gel identice. Scoateți capacele și am văzut pe spate capetele lor, astfel încât lungimea fiecărui stilou a fost de 9 cm. Acul un fișier sau un fișier de pe margini și neregularități rebuturi șlefuiască șmirghel.Acum, ai nevoie de un element de conectare. securizarea două mânere într-o singură. Pentru a face acest lucru, să ia un creion și a luat un solid de la el un scurt fragment de 3 cm. Sau folosiți o lungime șurub de metal de 3 cm. Cu pălărie tăiat și șlefuit.

Elementul de conectare trebuie să fie de o astfel de grosime încât se va potrivi bine în final cut off gaura fiecărui mâner.

Introduceți la creion la mijlocul sau un șurub în orificiul de pe o parte și, pe de altă parte, al doilea buton glisant. marginile tăiate ar trebui să îndeplinească în centru.

Ia banda adezivă îngustă și infasurate centrul de suprapunere pentru a obține un mâner, blocând complet elementul de legătură.

În acest moment, pen-ul este deja posibil să se folosească de filare, dar vă poate aduce cazul la sfârșitul anului. făcând astfel încât mânerul ar putea folosi și pentru scopul propus.

Găsiți două tija gel identice potrivite pentru stilouri, să le taie cuțit birocratice inutile la lungimea tijelor atins noi dimensiuni ale stiloul, introduceți tijele și înșurubați inelele de siguranță.

Uzura atât capacul, cuiere pre-retezate off și șlefuite loc îndoituri.

Acum puteți scrie atât mânerul dublu-verso rezultat și de a efectua cu ajutorul unor trucuri stilou filare.

Articole și suveniruri, prin propriile lor mâini, au o valoare mult mai mare decât omologii lor achiziționate în magazine. Achiziționat ca un element cadou sau suvenir, care a fost creat de la începutul până la sfârșitul manualului, veți deveni astfel proprietarul unui produs exclusiv, dintre care, ca nu va fi nimeni altcineva. Mulți oameni cred că există mai mult de obiect obișnuit și standard, decât un simplu pix - dar chiar și mânerul poate fi transformat într-un cadou original și creativ făcut cu propriile mâini și cu o mare valoare.

Cum penspinning mâner

Pentru a face propriul mâner din lemn. începe cu proiectarea 3D plan și selectarea materialelor și a desenelor. Mâner Carcasă fermitate principială și durabilitatea materialului, deci selectați lemn de esență tare, care au purtat puțin și bine lustruit (abanos, fag, paltin, si altele). veți avea nevoie, de asemenea, un tub de aluminiu îngust și tija de alamă.

Asigurați-desene ale capacelor față și spate, carcasa mâner din lemn, și tubul interior din aluminiu. Toate elementele trebuie să se potrivească în dimensiune. Pentru fabricarea tija de metal dur, care este tubul bază maner din aluminiu, cu un diametru exterior de 6 mm și un diametru interior de 4 mm.

Utilizarea unui fișier ac sau un șmirghel de mare pentru a face tubul dur de suprafață pentru a face mai bine, apoi lipit de un copac. Apoi înfășurați tubul cu fir de bumbac.

Ia trei plăci de lemn - abanos, fag si artar. Se așează plăcile împreună și se diluează rășina epoxi. Adeziv din lemn cu placa rasina epoxidica si pinch de cleme împreună până la uscare. Saw Ulterior copac pe piesa de prelucrat - face separat preforme negru abanos separat - fag, arțar, și în mod individual.

In fiecare detaliu, cu margini teșite face gaură coaxială cu un burghiu cu un diametru egal cu diametrul exterior al tubului interior din aluminiu. Prin forate și plasate peste piese burghiu burghiu de abanos lipici detaliu fag de super-adeziv, și apoi să continue de foraj. Astfel, găurile îmbinare într-o singură linie dreaptă. Face același lucru cu a treia piesa de prelucrat.se dizolvă din nou rășina epoxidică și impregnat cu tub de aluminiu, fir înfășurat. Fire trebuie să fie complet saturat cu adeziv. Uzura semifabricatului tub lipit trei părți de lemn forate. Comprimare clemele piesei de prelucrat și așteptați pentru întărirea rășinii epoxidice.

După uscarea pieselor, utilizați pentru măcinarea corpului se ocupă de strung de formare. Ciupiți capătul mânerului în mandrină și strângeți capătul liber al centrului. Setarea unei piese pe mașină, începe procesul de ea, astfel încât să sculpteze un cilindru neted, al cărui diametru corespunde aproximativ cu diametrul maxim al mânerului.

Apoi, continuă să se pisa cilindrul din stânga și dreapta, astfel încât acesta să se ingusteaza, modificarea suprafeței cu un fișier și șmirghel. Grind piesei de prelucrat șmirghel fin, până chiar și netedă suprafață de lemn.

Apoi se taie marginile superflue proeminente tub de aluminiu și ambele capete ale tubului mâner tăiat în interiorul firului de 10 mm adâncime, care pas nu trebuie să depășească 0,5 mm. Pentru atingerea, utilizați la robinet.

Pe partea luminoasă a mânerului de locuințe, puteți pune numele meu inscripție, care a fost anterior necesară pentru a introduce în Photoshop, imprimate ca o imagine în oglindă pe o imprimantă laser și aplicat lemnului, lipire banda de mascare. După aceea, se încălzește semnul exterior fierul, ușor, astfel încât hârtia nu este lipit de mâner.

Scoateți hârtia după încălzire - inscripția de pe mânerul va rămâne toner negru. Se poate atinge un marker permanent negru pentru a face să arate mai mult și mai frumos.

Rămâne de a produce capace înșurubează pe firul mânerului și acoperă lacul său complet coborâtă în borcan și se usucă.

Dar fabricarea de cuțit nu este suficient pentru a face o calitate frumoasă și de înaltă, dar lama, este important să vină și să aducă la perfecțiune mânerul. De aceea, trebuie să știm cum să se ocupe de un cuțit, astfel că a fost o adevărată „bijuterie“ produs. Ai nevoie să acorde atenție faptului că lucrabilitatea copac, ușor de lustruit, în cele din urmă - sclipea și străluceau. Pentru a le face un pic mai dificil, dar rezultatul justifică toate speranțele și așteptările.

prăsele sunt realizate din lemn, metal, piele, cablu sintetic. Potrivit sârmă chiar colorate. Totul depinde de ce fel de cuțit pe care doriți să restaurați și ce va fi utilizat.

Cum penspinning mâner

Mânerul pad


Poate că acest lucru este cel mai frecvent pen. Tăiați din lemn sau plastic, două plăci identice. Acestea pot fi sub formă de oval alungite, dar adevarati maestri dau, uneori, astfel de stilouri formă foarte rafinată. Dacă doriți cuțitul a fost nu numai funcțional, dar confortabil si frumos, nu căptușește adâncitura sub degete dese. Este posibil să se aranjeze șurubul mâner, cel mai bine este de a face acest lucru înainte să-l atașați la gambă. Captuseli se combină în mod ideal, pentru a evita proeminențe inutile. Ungeți partea din spate a adezivului universal, în conformitate cu instrucțiunile de pe tub și stick-ul la gambă.

mâner nituite, desigur, mai durabil, dar nu toată lumea are posibilitatea de a efectua nituire la domiciliu. Dacă totuși decideți să se ocupe de nota nituite mai multe lucruri. Capse nu ar trebui să fie pe o singură linie, mai ales dacă faci un mâner de lemn. Mai mult decât atât, lama cel mai apropiat de nitul ar trebui să fie ținute departe de locul în care se află degetul.

mâner dintr-o bucata


Acest mâner este mai bună decât a lipit două jumătăți. Face posibilă dintr-un băț de lemn, o formă cilindrică solidă sau o bucată dreptunghiulară din plastic sau cauciuc, os, corn, etc. figura Sculptate de forma dorită. Mânerul trebuie să fie de o astfel de lungime încât coada a trecut prin și a fost posibil să se atașeze backplate. Marcați locul unde va veni coada. Faceți o gaură. Acesta trebuie să se conformeze în totalitate forma gambei. Aveți posibilitatea să fixați un adeziv de prindere. Mânerul este realizat din același material ca și mânerul în sine, sau dintr-un metal. Convenabil și împletitură din piele lungi cordoane, din sfoară naturale și sintetice și alte materiale.

mâner împletit


Cea mai simplă opțiune din împletitură de mânere - Wire. opțiuni de impletit sunt multe. De exemplu, puteți utiliza acest lucru. Ia-3 buc identice din sârmă colorate 1 și aproximativ de două ori mai mult timp. Primele trei piese de ori în jumătate, iar a doua îndoire, astfel încât un picior a fost aceeași ca și în celelalte trei. A doua rândul său, este mult mai lungă. punctul Bend este conectat. bucată lungă încolăci scurt, distribuirea acestora, astfel încât sa format în mijlocul găurii pentru gambă. Sam Shank pot fi lipite sau pur și simplu introduse.

prindere Potrivite


Un buton de apelare poate fi fabricat din lemn sau plastic, inele Plexiglas, din piele. Combinații de materiale diferite. Felie de inele identice. În diametru, acestea trebuie să fie la fel și mai mult decât mânerul viitor. le Nanizhite pe coadă și strângeți șurubul. Se mărunțește mânerul pentru a regla mărimea inelului și da forma mânerului.