Cum pentru a curăța laturile unui om mănâncă și exercițiile fizice

Ritmul de viață al orașului modern, nu este întotdeauna propice pentru păstrarea fitness și de sănătate de întreținere în stare perfectă.

Cum pentru a curăța laturile unui om mănâncă și exercițiile fizice

munca intelectuală epuizantă este mult mai mult decât fizic, astfel încât cei mai mulți bărbați opri doar de formare, pentru a avea suficient timp să se odihnească și de familie, motiv pentru care în timp, există întrebări pentru a elimina partea la bărbați și pentru a restabili imunitatea.De ce și în cazul în care este problema?

Cum pentru a curăța laturile unui om mănâncă și exercițiile fizice
Un factor important care contribuie la faptul că a apărut pe laturile de grăsime, este un mod de viață modern, care face unul și toate pentru a opri exercițiul și a trece la ritmul de viață „pe fugă“. Ie 9 din 10 oameni trăiesc pe principiul „mânca pe fugă“, „dormi între“, „ceașcă de cafea pentru tonul,“ și tot restul timpului este petrecut pe munca si mintea simpla. Principalele motive sunt după cum urmează:

  • cei mai mulți oameni doar uita de postura. Dacă munca de birou și este un inconvenient pentru estetica este necesară. În același timp mușchii abdominali au astfel o sarcină considerabilă, în mare parte împiedică apariția excesivă în greutate;
  • obiceiul de a mânca mai mult decât este necesar. Dupa 25 de ani, toată lumea (cu excepția celor pentru nu mai mult de 9%) dintre oameni se oprește creșterea și dezvoltarea oaselor, după care toate produsele alimentare absorbite, mărșăluind mai devreme în formarea corpului, trece doar la sistemul finanțat. Apoi, există 2 opțiuni - reducerea volumului de alimentare sau de joc de sport, care sunt la fel de eficiente. Comparați acest exemplu poate fi orice unitate fizică sau electronică - nici SSD nu este capabil de a găzdui un volum mai mare calculată inițial, astfel încât restul merge la reziduu (pierdut). La om, restul merge la cămară naturale - stomac;
  • chiar și atunci când se utilizează produsele alimentare mai sănătoase, fără nici o încălcare a calității sale, există încă o șansă de a vizita părți ale volumului. Un bol de salată din roșii, ceapă și castraveți, mânca 1 poate face o persoana care sta sofisticat, deoarece Acest lot elementar. Același lucru este valabil și pentru produsele alimentare pe timp de noapte (pentru a reconstrui ceasul intern este posibil, dar nu fără consecințe grave);
  • mâncare proastă. Există mult mai complicată, deoarece specificitatea de bază a puterii - este o mare cantitate de calorii pe care organismul nu are timp pentru a procesa, astfel încât întârzierile. Chiar și corpul cel mai instruit nu poate procesa substanțe chimice sau create pe baza de OMG-uri, astfel încât să monitorizeze calitatea produselor alimentare este necesară. Acest exemplu poate fi văzut cel mai bine pe fete, pentru că corpul lor reacționează mai repede, astfel încât chiar și fetele cele mai subțiri pot fi văzute de multe ori burta cu grijă ascunsă;
  • băuturi aproape la fel afecta grav organismul. sucuri Factory, ceaiuri, cafea, apa si iaurtul au aproape nimic în comun cu naturale, care poate fi determinat numai prin citirea compoziției. Dieteticienii da sfaturi clare pentru pacienții care nu au folosit, cu toate că, în practică, aceleași lucruri, dar producția internă, va avea un efect foarte benefic dacă este utilizat în scopul propus (iaurt în timp ce lua o masă ușoară, suc în timp ce luați alimente făină sau cereale, ceai și cafea, în orice moment al zilei într-o cantitate mică de apă curată va fi fundamentul);
  • activitatea fizică, o persoană care are nevoie în fiecare zi cât mai mult posibil. Chiar și Suvorov a dovedit că, chiar și fără sport, puteți trage sănătatea dumneavoastră la perfecțiune (Medicii măsurat viața lui foarte scurtă). Cu toate acestea, cei mai mulți oameni preferă să călătorească câțiva kilometri la transportul din cauza lene, este amortizată în condiții de siguranță cu privire la motivele specios, astfel încât există un exces de grăsime de pe părțile laterale ale oamenilor.


Cum să fie și ce să fac?

Cum pentru a curăța laturile unui om mănâncă și exercițiile fizice
Este mai bine să înceapă să curețe stomacul exact în momentul în care începe să se închidă centura placa, deoarece per kg va trebui să lupte. burtă de sex masculin cea mai mare parte îndepărtată nu este foarte rapid, deoarece corpul se obisnuieste cu sarcinile și să aibă efectul lor să crească până la o anumită limită.

Pentru a elimina părțile laterale ale omului, trebuie mai întâi să aducă dieta înapoi la normal. Am dat deja o descriere a băuturilor admise, dar nu uita de calitatea produselor alimentare. Din dieta ar trebui să excludă alcoolul, gras, prăjit, sărat, zahăr (cafea și ceai ar trebui să fie beat, fără zahăr) și toate produsele asociate cu sinteza artificială (așa-numitul ulei) sau organisme modificate genetic. Pentru a minimiza necesitatea de a reduce consumul de făină și pâine, la toate de dorit să se folosească tarate (sau orice nedospită analog).

După cum este necesar puterea de a avea cantitatea maximă de proteine ​​alimentare și apă. Proteina este foarte slab asociat cu grăsime, și funcția sa în construirea masei musculare este de neprețuit. Apa, la rândul său, face posibilă deosebirea între foame și sete, adesea exprimat în același mod. În afară de apă curată îndeplinește o funcție de curățare, o curățare de grăsime corporală mic. Pește și carne alba sunt sursa ideala de energie, ceea ce va contribui activitatea fizică neobosit, și verde va satisface foamea, fără depuneri în volum moderat.

Cum pentru a curăța laturile unui om mănâncă și exercițiile fizice
Odată ce meniu definit, aveți nevoie pentru a decide programul de aprovizionare. Desigur, versiunea standard cu 6 se apropie de o zi, nimeni nu va fi capabil de a observa, deci va trebui să facă mai flexibilă, care este, De 3 ori - 7.00 am, 13.00-14.00 zilei, ora 19.00 seara. În dimineața zilei de 30%, 50% zi, noapte 20% din greutatea totală. Micul dejun burta obligatoriu, chiar dacă timpul pentru ea nu mai există.

Exerciții părți, oamenii au nevoie pentru a efectua pe o bază de zi cu zi, și de formare are loc cel puțin 30 de minute. Există un set de exerciții pentru a elimina grasimea de pe laturile: apăsați (drepte și de cotitură), genuflexiuni (fără a întrerupe tocurile de la podea), push-up-uri, pull-up-uri, jogging și pante. Dar, chiar și de a face toate exercițiile, nu uitați despre stilul de viață mobil, și anume mers pe jos ori de câte ori este posibil (în loc de ascensoare si scari rulante, scări oprire în plus și doar stând la calculator în loc de plimbare locală în parc).

aspecte suplimentare

Cum pentru a curăța laturile unui om mănâncă și exercițiile fizice
Cele descrise mai sus instrucțiuni complete cu privire la modul de a elimina grăsimea de pe părțile laterale, dar toate exercițiile pentru abdomen va fi lipsit de sens dacă o fac fără tragere de inimă și stimul real. Curățați stomacul nu ar trebui să fie din cauza „atat de necesar“, și pentru un anumit scop, chiar dacă efemeră, în afară de procesul în sine mai bine pentru a construi în formă de jocuri.

Multi atleti si anume jocuri imagini și acțiuni, de exemplu, în practică, ele nu urmăresc să atingă cele mai bune rezultate, dar mananca orice masa poate fi numai dacă prevăzute în mod corespunzător în mod de formare. Prin acest exercițiu să ia o nouă culoare care nu arata convingătoare, dar obiectivul următor pentru aceste pete întregul proces într-un stimul continuu (alimente ca stimulent nu este necesar să se folosească - fiecare are propriile lor scopuri).

exercițiile și dieta poate obține un efect vizibil, literalmente timp de 3-4 luni, iar în situații dificile pentru 9-10. Dă-ten o formă ideală după ani de neglijare nu este întotdeauna posibil chiar și timp de 1 an, dar calea spinoasă, dulce rezultatul după aceea.