Cum pentru a curăța părțile laterale ale omului

Cum pentru a curăța părțile laterale ale omului

Astăzi vom vorbi despre modul în care excesul de grasime din partile laterale pot fi îndepărtate oameni. Să luăm în considerare în primul rând, așa cum a propus pentru a elimina aceste inestetice parte a corpului unui om metoda clasică.Cum să scapi de laturile unui om?

exerciții fizice și sport aerobic. Eliminați grăsime inutile din părțile laterale și, în general, îndreptați figura de ajutor exerciții de om pentru clasele abdominale și aerobic precum și baschet și volei. Pe jos (cel puțin 30 de minute pe zi) și pe scări în loc de lift, de asemenea, se poate folosi ca modalități de a ajuta la a scăpa de părți inestetice. Cu alte cuvinte, un om are nevoie de un anumit fel de a arde acele calorii pe care organismul devine.

Limitarea consumului de alcool. loturile Bea corp de sex masculin prea multe calorii inutile. Și în cazul în care corpul, în plus, are tendința de a stoca grăsime de pe părțile laterale ale acestei probleme la bărbați este chiar mai pronunțată.

Îmbunătățirea formei corpului. Vă rugăm să rețineți că concentrația de grăsime de pe părțile laterale ale unor oameni pot fi un fenomen ereditar. Cu toate acestea, părțile umflate nu este la fel de ușor de observat în bărbați spate și umeri, care sunt mult mai largă decât talie. Prin urmare, nu cu accent pe exerciții pentru părțile laterale și înlocuirea acestora cu exerciții pentru partea superioară a corpului, omul se va găsi o soluție bună pentru a ascunde problema lor.

Scade consumul de sare. Sarea este nu numai responsabil pentru bolile cardiovasculare, acesta își păstrează, de asemenea, lichid în organism. Aceasta agravează partea deja tulbure a corpului - inclusiv inestetice părți avântate (bărbați și femei).

Cu toate acestea, experții cred culturism că această metodă are dezavantajele sale, și iată de ce.

Dieta combinata cu exercitii de aerobic intens într-adevăr ajuta să piardă în greutate. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă neapărat că greutatea pierdută va consta doar din grăsime acumulate pe părțile laterale ale acestui om. Cele mai multe diete este, de asemenea, forțând organismul să-și piardă masa musculară și apă, astfel încât cantitatea reală de grăsime ars poate fi relativ mici.În plus, numeroase repetiții de exerciții directe sau mușchii abdominali oblici nu distrug grăsimea care le acoperă. Mai rău, repetarea frecventă a exercițiilor pe obliques le da un volum suplimentar - astfel laturile unui om va arata chiar mai grasă decât înainte.

Programe speciale pentru îndepărtarea grăsimii din laturile

Pentru a elimina grasimea din partile laterale, oamenii au nevoie de un program care îl va ajuta să construiască musculare și menține țesutul muscular, și, în același timp, va face posibil sa arda grasimi cat mai mult posibil. Iată o metodă care funcționează foarte bine:

  1. Se recomandă să efectuați una dintre următoarele exercitii aerobice: o cursă rapidă pe deal sau scări și exerciții clasice cu greutăți (smucitură, banc de presa, împingere). Aceste exerciții de eficacitate de orice alt exercitiu de aerobic, acestea sunt, de asemenea, cele mai bune pentru sistemul cardiovascular. Aceste exerciții nu numai că arde de grăsime acumulate pe părțile laterale ale unui om, dar, de asemenea, spori metabolismul și musculatura bine dezvoltate ale abdomenului si partea inferioara a spatelui.
  2. Pentru ambele părți ale difuzoarelor pot fi îndepărtate rapid, omul trebuie să fie efectuate în mod corect programul compilat de exerciții de rezistență cu greutăți. În general, toate activitățile de formare de rezistență sunt foarte productiv pentru distrugerea grăsimii acumulate - inclusiv faptul că sa stabilit pe părțile laterale. Cu toate acestea, nu ar trebui să fie utilizate exclusiv în programa multe repetiții. Deși numeroase repetiții sunt foarte populare și se crede că acestea arde de grăsime și să dea linia corpului, de fapt, astfel de repetiții sunt încercări de a sabota exercitarea. Motivul este că, atunci când un om ar trebui să programeze doar multe repetiții, ea își pierde puterea și, în cele din urmă, țesutul muscular.

Să vedem cum puteți elimina rapid parte inestetice cu corp de sex masculin, folosind programe specifice de exerciții.

  1. genuflexiuni în profunzime, cu o greutate - 12 repetari.
  2. Exerciții pe mușchii abdominali - 15 repetari.
  3. Propulsia pe bloc la piept, stând (exercițiu „Vapoare“) - 12 repetari.
  4. Push-up-uri - 12 repetari.

Ar trebui să efectueze un exercițiu după altul într-un program ciclic, făcând o pauză între exerciții la 30 de secunde. La sfârșitul fiecărui ciclu - odihnă timp de 2 minute. In total, este necesar să se efectueze 3 runde.

Cum pentru a curăța părțile laterale ale omului

  • greutăți de ridicare duble la umăr - 6 repetari.
  • banc dublă cu greutăți - 10 repetări.
  • fandare Genuflexiuni cu greutati - 6 repetari.
  • V-up-uri de la presa - 10 repetari.

Este necesar să se efectueze un exercițiu după altul într-un program ciclic, ceea ce face între exerciții pentru pauza de 60 de secunde. La sfârșitul fiecărui ciclu de a face o pauza de 2 minute. În total, aveți nevoie pentru a face 3 a ciclului.

Este necesar să se antreneze de 3 ori pe săptămână, o dată la două zile, alternativ cu programul Un program de exerciții B. Acest sistem arde mai mult de 400 de calorii într-un moment când un om îl efectuează, și aceeași cantitate de calorii timp de 3-6 ore după sesiunile deja finalizat. puls metru și manual de calorii arse pentru a ajuta cursantul aceasta.