Cum pentru a pompa presei în sfaturi acasă video site-ul!

Pentru a pompa presa nu merge neaparat la sala de sport, pentru că puteți face acest lucru la domiciliu. Trebuie doar să te lua pe o bază de zi cu zi, sau câteva zile pentru a efectua anumite exerciții pentru dezvoltarea presei la domiciliu. Este suficient pentru a face exerciții de 3-4 ori pe săptămână presei. Și pentru a le face nevoie de un stimul. El trebuie să înceapă să se balanseze presei, și apoi să continue să facă acest lucru, și nu să renunțe la exercitarea, atunci când un cuplu de timp de antrenament, sau până când nu există rezultate. Rezultatele apar de la ocuparea forței de muncă regulate și nu imediat. Dimpotrivă, este posibil ca, după primele lecții pe care va dori să arunce toate - pentru ca va afecta muschii. Dar nu le arunca. Este mai bine să se ocupe cu ei pe o bază de zi cu zi de ceva timp, în ciuda durerii și toate dificultățile, și după un timp vă veți bucura de un cub perfect și apăsați pe abdomen. Și cel mai probabil acesta va multumi, nu numai tu. Deci, dacă ești un om, apoi cuburile de pe burta ei și presa perfectă va atrage atenția femeilor, mai ales în timpul verii, când este mai ușor de observat. O femeie cu un stomac plat, dar încă cu o presă frumoasă și perfectă, sunt mai mult ca bărbații.Stimulente, care va ajuta să se ocupe cu presiunea astfel:

  1. senzație de rece din presă. Vei deveni să se simtă mai încrezător și relaxat.
  2. Vei place sexul opus, chiar mai mult.
  3. Găsirea o rezervă puternică pe abdomen.

Cum pentru a pompa presa de la domiciliu?

Pentru a pompa presa la domiciliu, există multe exerciții și o mulțime de tehnici. Puteți efectua toate sau anumite tipuri de exerciții practice.

Cum pentru a pompa presei în sfaturi acasă video site-ul!

pregătire

Se prepară în avans toate elementele și lucrurile pe care ai nevoie. Poate că va trebui să cumpere unele lucruri de la magazin. Pentru formare veți avea nevoie de: pad, echipament sportiv (gantere, mingi și alte lucruri). Puteți achiziționa proiectile speciale și mai voluminoase. De exemplu, pentru o presă de banc, prin care se poate regla unghiul.

Este nevoie de warm-up pentru a încălzi mușchii, și este necesar să se ia 7-10 minute. În mod ideal, în cazul în care programul de antrenament pe care o alegeți pentru a rula într-un timp dat. Este posibil, în acest moment, face exerciții simple: genuflexiuni, salturi, leagăne brațele și picioarele.

După începerea cald pentru a presa de rock

Pompati presa va fi ca urmare a exercițiului (numărul de repetiții de exerciții și abordări pentru a alege propria lor, dar la etapa inițială nu este recomandat să vă supraîncărca mult - face în mod optim 3 seturi):

Cum de a construi de presă home video, sfaturi site-ul!

Nu este nevoie pentru a obține închis numai pe exerciții legate de presă. După ce presa poate dezvolta alte exerciții fizice care nu vizează direct dezvoltarea și mass-media de pompare. De exemplu, cum ar fi pull-up-uri (cum ar fi prinde din urmă?), Push-up-uri (cum ar fi push-up-uri?), Alergare (atunci când este mai bine pentru a rula?), Sărituri (sari pe o frânghie sărind peste?) Și alte sporturi.Cum de a construi o presă pentru cuburi?

Dacă ar dori să aibă pe stomacul meu nu am fost de grăsime, și blocuri, cel mai important lucru - pentru a scăpa de stratul de grăsime. Dacă nu, atunci este bine pentru exerciții de presa va fi mic. Adică, este necesar nu numai să se balanseze presei, dar, de asemenea, pentru a scăpa de grăsime. Natura este atât de inerent că cele mai grăsime acumulate în cavitatea abdominală. Este necesar pentru stocarea energiei. Deci, nu face fără exerciții de aerobic sau de rulare, și, de asemenea, fara dieta saraca in calorii (de grăsime, de asemenea, nu se poate acumula în cazul în care vor mânca alimente care sunt sarace in calorii).

Putere. Din dieta ar trebui să excludă alimente grase, glucide, produse semi-finite, hot dog, cârnați, suc, fasole, varză. Acesta ar trebui să mănânce alimente bogate în proteine, legume, fructe, produse lactate, carne macră naturale.

Pentru a scapa de grăsime la exercițiu:

Cum pentru a pompa presei în sfaturi acasă video site-ul!

Dacă introduceți răbdare și va fi în mod constant angajate în exerciții abdominale, precum și a scăpa de grăsime, atunci în cele din urmă va fi capabil să pompeze cuburile de presă la domiciliu. Dar noi trebuie să înțelegem că nu se întâmplă nimic mai repede a pompa presa și zaruri rapid nu este puterea tuturor. Ai nevoie de a motiva în mod constant te și fă-o. Numai în acest fel și nici un alt fel vei obtine rezultate foarte bune.

Cum de a construi cuburi de presă acasă - exercițiu

de ridicare pentru picioare. Pentru a pompa cuburile de jos presa efectuat aceasta exercițiu. Intinde-te pe spate, brațele sunt de-a lungul corpului. piciorul drept ridică până la 45 de grade. Ridicați picioarele de 15 ori pentru 2 seturi.

Răsucirea. Dezvoltă partea superioară a abdomenului. Intinde-te pe spate, cu mâinile în spatele capului, picioarele îndoite de la genunchi. torsului, răsuciți încet deschiderea lamei de la podea, astfel încât podeaua a fost presat strâns pe spinare. Efectuați fiecare exercițiu de 50 de ori pentru 2 seturi. Pentru a începe cu nu este în mod necesar de 50 de ori. Pentru început se poate face mai mici.

răsucire diagonală. Sway mușchii abdominali oblici, care sunt un must-descărcare, deoarece acestea creează un fel de formă corset. Intinde-te pe spate, cu mâinile în spatele capului, picioarele pe podea genunchi. De asemenea ghemuiesc, dar înclinat spre partea, la cotul stâng pentru a atinge genunchiul drept și vice-versa. Cele 30 de ori în fiecare direcție pe cele 2 abordări.

Revers ondulării. Dezvoltarea partea inferioară a presei. Intinde-te pe spate, bratele pe langa corp. La ridicarea picioarelor trebuie sa fie drepte se întind mușchii abdominali și apoi încet rupe un bazin de la un etaj superior. Face 12 ori pentru 2 seturi.

Cât de des pentru a instrui? Este angajat pentru a pompa cuburi de presă, aveți nevoie în fiecare zi. Tren sau în 3 ori pe săptămână sau o dată la două zile.

Cum pentru a pompa presei în sfaturi acasă video site-ul!

Cum pentru a pompa cuburile de presă prietenă?

In general femeile, în cazul în care acesta nu este un atlet, nu este necesar să descărcați pachetul de presă. Deoarece cuburile de pe suportul este scos la femei este o calitate importantă ca și feminin. Astfel de femei sunt mai asemănătoare cu bărbații. În plus, pompa sus cuburile de presă prietena mai greu decât bărbații, deoarece femeile deasupra nivelului de grăsime din organism. Pentru funcționarea normală a femeilor au nevoie de mai multă grăsime și, prin urmare, acestea vor avea o mai mare sudoare pentru a obține rezultate sub forma unui cub de presă.

Cum de a construi de presă home video, sfaturi site-ul!

Cum pentru a pompa presei în casă

Cum de a construi o presă timp de 8 minute pe zi!

Cum pentru a pompa presei - o metodă reală

Cel mai bun la un program de presă

Pentru pomparea presa se poate utiliza, de asemenea, următorul program:

Cum pentru a pompa presei în sfaturi acasă video site-ul!

Cum de a construi o presă pentru vara. apăsați de Jos.

Cum de a construi o presă de pe bara

Cum de a construi o presă pentru cuburi rapid

Swing presa acasă ca cuburi, să fie subțire și frumos!