Cum pentru a pompa prietena de presă de la exerciții de acasă în imagini


Atenție! Prezent vizualizați versiunea mobilă simplificată. Pentru a merge la capacitățile complete pot: Deschideți complet.

Cum pentru a pompa prietena de presă de la exerciții de acasă în imagini
După cum știți, vara ar trebui să fie pregătirea pentru iarnă.Ce fată nu vrea să arate spectaculos pe plajă? În primul rând, toată lumea vrea să aibă o burtă frumos plat să meargă cu mândrie pe plajă într-un costum de baie și prinderea bărbatului în sine privirea. Sovetchik.org pregătit pentru tine să-și exercite în imagini, care demonstrează modul în care pentru a pompa presa la domiciliu.

Există mai multe exerciții simple, diferite, care vă va ajuta să acopere toate mușchii abdominali. În plus, pentru a asigura efectul în acest tutorial, există, de asemenea, mai multe exerciții care dețin curele de pe coate.

Nu te imediat frustrat dacă nu vă puteți păstra bara de la coate, mai ales la sfârșitul antrenamentului. Acest lucru este normal ca mușchii să nu fie încă într-un ton ideală și pur și simplu nu se ocupe de o astfel de sarcină. După câteva antrenamente va începe să se transforme tot!


Ei bine, e timpul să ia saltea pentru fitness și ajunge la afaceri!

Ce veți avea nevoie
 • mat pentru fitness (sau orice alt mat, potrivit pentru exerciții);
 • cronometru.

Antrenament la domiciliu


Pregătiți un cronometru pentru a identifica perioadele de timp când vă păstrați bara în coate.

Efectuați exercițiile enumerate mai jos în exact același mod. Nu lasa restul dintre ei pentru a scăpa de excesul de grasime corporala pe stomac, trebuie să fim ca să transpire!

Ordinea de execuție pentru pregătirea exerciții presa la domiciliu:
 1. Curea de 30 de secunde pe coate (se transformă în coate și păstrarea spate drepte, așa cum se arată în imaginea de mai jos).
 2. De 20 de ori wiper (ștergător auto mișcare simula).
 3. 30 de ori genunchii la piept cu o îmbrățișare (atrage clinostatism genunchii la piept îmbrățișarea mâinile lor).
 4. Curea de 60 de secunde la coate.
 5. 15 ridica din nou pelvisului (paranteză dreapta). Cot pe podea, mâna a doua în spatele capului. Ridică și coboară vasul în timp ce țineți corpul cât mai mult posibil și curbare lin numai regiunea abdominală.
 6. 15 ridica din nou pelvisului (suportul din stânga).
 7. 90 de secunde scândură pe coate.
 8. De 40 de ori „bicicleta“ .Lezha la cot la gat inapoi genunchiul opus, să execute astfel răsucirea se transformă pentru fiecare genunchi.
 9. De 20 de ori „benzi Superman“ .Izobrazhaem ceva ca un superman de zbor. Brațul drept extins înainte și încleștat, lagărul stâng, stânga (opusă) piciorul drept suport, iar cel din dreapta este întinsă cât mai dreaptă paralelă cu corpul. Păstrați în această poziție timp de 3-5 secunde și părți de comutare. O astfel de schimbare a repeta de 20 de ori.
Infographics „9 exerciții pentru presa“După cum puteți vedea, a pompa prietena de presă la domiciliu nu atât de dificil, principalul lucru - dorința și regularitatea. Toate exercițiile din imagini, care este în mod clar mai ușor de înțeles. Tren. si de vara va arata perfect.

Trebuie să vezi asta!

Cum pentru a pompa prietena de presă de la exerciții de acasă în imagini
căsătoria formală cu o ștampilă în pașaport este mult mai confortabil și practic decât așa-numitele „civil“.

Cum pentru a pompa prietena de presă de la exerciții de acasă în imagini
Există dovezi științifice că bărbații sunt mai mult ca femeile în roșu.

Cum pentru a pompa prietena de presă de la exerciții de acasă în imagini
Dacă intenția dumneavoastră este de a cumpăra un aparat de fotografiat digital, atunci va face alegerea potrivită.

Cum pentru a pompa prietena de presă de la exerciții de acasă în imagini
Pentru a nu rula în probleme în funcționarea vehiculului atunci când achiziționează o mașină utilizată este important să se ia în considerare două reguli importante.