Cum pot să crească un fluture în casă

Cum pot să crească un fluture în casă
Fluturi au prezentat sentimente neobișnuite și minunate pe care le au venit de la Tatiana întrebarea: „Cum pot să crească un fluture în casă? Cum trăiește în captivitate? "Pisici, câini, papagali, reptile, pești, păianjeni, gândaci de bucătărie și chiar. Toate aceste animale de companie la domiciliu nu mai este o raritate. Dar vrei ceva nou, neobișnuit și frumos! Și fluture vă va da doar un astfel de sentiment. Pentru că astăzi ele pot fi admirate nu numai în natură, dar, de asemenea, la domiciliu.

Cum să crească o casă de fluture

De fapt, pentru a avea grijă de fluture nu ia mult. Principalul lucru pe care este necesar de proprietarul viitorului frumuseții - răbdare. După cum se știe, în dezvoltarea sa fluturi trec prin mai multe etape:

Cum pot să crească un fluture în casă
Dezvoltați un fluture acasă ușor

Incepe sa se inmulteasca fluturi în mai multe moduri.

 • Înainte de a căuta pentru ouă să învețe despre fluturi alese pentru a înțelege în cazul în care aceste insecte să-și depună ouăle.
 • ouă ori Punct îngrijit într-un mic recipient din plastic transparent (în mare risc este că ouăle sunt uscate). Este mai bine să se mute ouăle fără mâini, și materiale la îndemână: un băț, frunze.
 • Există o altă modalitate de a obține ouă fluture: prinde un adult, pune-l intr-un acvariu sau container similar. Pune la frunzele plantei, care se hrănesc cu acest tip de fluture. Mai târziu, pe una din frunze ea să depună ouă.

Cum pot să crească un fluture în casă
Înainte de procesul efectiv de omizi devin neliniștiți pupă

 • Când ai ouă, așteptați până când unul omizi mici ies. Dacă le-au stocat într-un container de plastic, le transfera imediat la acvariu, a pus-o la frunzele de plante gazdă (acele frunze, pe care le găsiți ouă sau omizi).
 • Dacă tocmai ați decis să ia omizile pur și simplu să le aducă acasă, și apoi urmați schema de mai sus.
 • Sub frunze, stabilesc o cârpă moale sau hârtie, și din când în când prin pulverizare cu apă pentru a menține nivelul necesar de umiditate. Butterfly umiditate optimă - 60-90%.
 • De asemenea, gusenichek ar trebui să fie atent protejate de lumina directă a soarelui.
 • Casa Viitorul de fluturi ar trebui să fie suficient de mare pentru a avea un loc pentru creștere și dezvoltare.
 • Nu uita să se stabilească în mod constant un aliment nou, care se hrănesc cu omizi.
 • Asigurați-vă că pentru a elimina gunoi piese, deoarece aceasta poate fi o sursă de infecție și de carii.
 • Se pune în acvariu mai multe stick-uri verticale sau ramuri cu frunze. Cand omida va fi pupă, ei trebuie să fie ceva să se agațe, să stea.


Cum pot să crească un fluture în casă
Pupae trebuie plasate în acvariu mai multe tije verticale sau ramuri cu frunze

Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că pupele de molii transforma în indivizi maturi în țară, ei vor trebui să umple stratul inferior al solului.

 • Înainte de procesul real al comportamentului pupation de omizi modificări: ele nu mai sunt acolo, ei încep să se comporte neliniștite.
 • Când omida atârnă pe o ramură, veți observa modul în care va începe să construiască în jurul ei înșiși un cocon. Când ea va fi complet într-un cocon, puteți începe numărarea. In curand vei avea fluturi vii reale!
 • Ieșind din crisalida, fluturele pentru un timp atârnă pe o ramură, să se răspândească aripile mele. Dacă nu există următoarea de ramuri, iar fluturele nu le îndrepta aripi, nu poate zbura.
 • Hrănirea fluture adult este foarte simplu: mananca miere sau zahăr (amestecat cu puțină apă), fructe proaspete și chiar fructe cu putred.

Cum pot să crească un fluture în casă
Hrănirea fluture adult este foarte ușor

Reproducerea în captivitate

După câteva zile de la „nașterea“ de fluturi poate fi asociat. Dar trebuie să se împerecheze de mai multe generații de fluturi, pentru că masculii eclozează puțin mai devreme decât femelele (câteva zile). Amintiți-vă că în a patra zi de fluturi de viață nu va fi capabil să se reproducă.

Pentru împerechere aveți nevoie cel mai mult este camera de trei metri în înălțime, la libera circulație a fluturi, insectar. În camera pe care doriți să creați o temperatură ridicată - 28-30 de grade Celsius. Aveți grijă și de umiditate adecvată.

Cum pot să crească un fluture în casă
Pentru împerechere aveți nevoie de mai multe generații de fluturi

Pe lângă mâncarea ei înșiși pentru fluturi în insectar trebuie să fie plante furajere (mulți fluturi nu împerechează în cazul în care nu este acolo).

Cât de mulți fluturi vii

La domiciliu, fluturii traiesc mai mult - de la una la trei săptămâni. În natură - doar câteva zile.

După cum știți, casa fluture - un remediu excelent pentru firi care apreciază frumusețea. De la fluturi veți obține experiență doar plăcută și pozitivă.