Cum pot să spun la revedere de la om frumos

Cum se spune la revedere unui prieten

Prietenie - o relație foarte valoroasă, care trebuie să fie în mod constant puternic. Încearcă să vină cu prietenul sau prietena unui proces specific de rămas bun, de exemplu, folosind gesturi și mișcări ale corpului pe care au inventat. Prietena poate fi îmbrățișat și sărut pe obraz, și un favorit de băieți gest - o strângere de mână de rămas bun. Deci, vă puteți întări chiar și prietenia ta.Cuvinte de rămas bun joacă un rol la fel de important. Prin intermediul lor, oamenii percep relația între ele. Uneori este de ajuns să spunem „la revedere“ și a chemat interlocutorul său pe nume, dar în unele cazuri, mai ales atunci când oamenii sunt prietenoși încă foarte aproape, ne putem ureaza mult noroc sau o etichetă în timp de rămas bun pentru care au lăsat, de exemplu, „mâine“ sau pur și simplu „la revedere“ (la persoane necunoscute).

Politetea - o altă caracteristică a rămas bun corect și frumos. Dacă vă simțiți că vine un moment când trebuie să plece, nu ar trebui să se oprească brusc vorbind și se lasă brusc. Așteptați până când cealaltă persoană termină vorbind, apoi cere scuze și spune că trebuie să plece. După aceea vă pot spune adio.

Cum se spune la revedere dragostea

Oamenii care sunt în relații romantice, poate veni, de asemenea, cu un mod frumos de rămas bun. În acest caz, puteți petrece jumatate la casa, vă mulțumesc pentru o seară minunată, să-și exprime admirația pentru ea și să vorbească cuvinte de dragoste. Se poate spune că ea va lipsi foarte mult, dar asigurați-vă că pentru a întâlni în curând din nou. După care îmbrățișare iubit-o bine și să-l sărute pe buze.

Cum se spune la revedere

Despărțire cu un iubit-o - un proces dur, și pentru a ușura durerea emoțională ca mine, și ar trebui să fie frumos și politicos să spună la revedere de la el. Asigurați-vă că să-l atribuiți să se întâlnească și să vorbească față în față. Spune că recunoscător pentru zilele petrecute împreună și pentru tot ce ai făcut pentru oameni, dar în acest moment nu se mai confruntă cu sentimente pentru el și vrea să plece în liniște, fără certuri.Încercați să convingă persoana pe care le respect și să-l aprecieze. Oferta de a menține relații de prietenie și să continue să se sprijine reciproc în situații dificile. Dacă el este împotriva, nu dau vina pentru asta. În cele din urmă, vă puteți îmbrățișare reciproc, apoi spune cuvântul „la revedere“ pentru a indica faptul că punctul final în relația ta romantică.

Despărțirea - un moment dificil, în orice relație. Aș dori să-l treacă rapid si fara durere. În cazul în care să explice în mod corespunzător motivele pentru a nu da naștere el însuși și lui follow-up, precum și nu să-și amintească permanent trecutul, totul va fi ușor și fără probleme.

Cum pot să spun la revedere de la om frumos

Dacă sunteți inițiatorul de despărțire

Nu da persoanei un motiv să creadă că vă poate da ceva înapoi. Prima dată nu a răspuns la apelurile, nu scrie mesajul. Răspunsurile pot fi considerate ca o șansă să se întoarcă. Dar acest lucru se va face doar o persoană chiar mai rău. Desigur, după câteva luni, va fi posibil să se comunice ca Libero, dar numai după ce dispare durerea. Și înainte de asta, încercați să nu treacă, astfel încât să nu perturbe rana.

Dacă ai plecat

Eliminați toate lucrurile care amintesc de relațiile din trecut: atât mari și mici. Uneori este necesar să se mute într-un apartament nou, astfel încât să nu se ciocnesc cu imaginile din zilele trăite. Doar colecta toate și duși într-un garaj sau cămară blocare. Acea parte a vieții sale nu mai este relevantă.

Găsiți un hobby. Antrenați, începe un nou proiect, începe un blog. Fă ceva care vă oferă puterea de a trăi, care distrage atenția de la experiențele triste. Directionati energia la unele afaceri, nu permit să te întristăm și plâng. Activități, responsabilitate, dorința de a lua o mulțime de timp, iar acest lucru ameliorează durerea pierderii. După câteva luni, vă va aminti unirea ca un moment bun, dar nu va fi rănit.

Niciodată nu suna primul. Nu-l scrie o scrisoare emoționantă, nu-l uit. Nu creați situații în care vă întâlniți pe stradă, cu prietenii sau în alte locuri. Încercați să nu pentru a vedea mai mult, nu acceptă chat-ul. Nu te face chiar mai greu, fie deasupra ei. Și după un timp totul va fi bine, și viața va fericit și vesel.