Cum să adăugați site-ul la motoarele de căutare index gratuit moduri de a spune Yandex prin Google pe pagina sa

Cum să adăugați site-ul la motoarele de căutare index gratuit moduri de a spune Yandex prin Google pe pagina sa

Și astfel, site-ul a fost creat și ne confruntăm cu o problemă - cum să raportați site-ul pentru motoarele de căutare. La urma urmei, în cazul în care site-ul nu se află în paginile de index ale motoarelor de căutare, apoi (site-ul) nu „vedea“ majoritatea utilizatorilor de Internet. Site-ul nu este vizitat de către proprietar cu inima zdrobită și concurenți mai degrabă frecarea mâinile lor.Ho nu este drumul nostru. Știu cum să adăugați site-ul la motoarele de căutare. Știu cum să o fac gratuit. cum să accelereze procesul cu ajutorul banilor. Acesta funcționează pentru Yandex, și Google.

B este același început. Prima teorie, uscat.

§ 1. Cum funcționează motoarele de căutare?

P Principiul motoarelor de căutare este simplu: căutare de robot (este numit un păianjen) crawling un site pe internet și pune fiecare pagină pe care a vizitat în baza de date a motorului de căutare. Această bază de date se numește „căutare indexul motorului.“ În ea sunt stocate conținutul tuturor site-urilor (tratate într-un anumit fel), care au vizitat păianjen.

C ând un utilizator accesează motorul de căutare cu solicitarea, caută acesta din urmă nu este pentru site-urile de pe internet, și în indexul său. Este fundamental pentru înțelegerea momentului! Repet: motorul de căutare este în căutarea de informații nu pentru site-urile de pe internet, și pe indicele, care a colectat pentru ea păianjen căutare robot.

T o este, aproximativ vorbind, sistemul de căutare este format din două părți: un crawler web care indexează (se adaugă la index) de site-uri de internet, precum și un program care încearcă să răspundă cererea utilizatorului pe acest indice.

site-ul Flash U nu este în indexul motorului de căutare, de a primi vizitatori din ea, el nu va. Deoarece motorul de căutare nu știe despre asta.

§ 2. Pe măsură ce motorul de căutare afla despre site-uri noi?

P robotul oiskovy funcționează continuu, fără sfârșit de săptămână și masa de prânz. La urma urmei, cu atât mai repede va indexa site-uri noi, motorul de căutare va indexa mai complet și mai relevante. Desăvârșit și până la indexul motorului de căutare, cu atât mai bine va fi capabil să răspundă cererea utilizatorului. Și cu atât mai bine va răspunde la o solicitare de utilizator, utilizatorii fideli vor fi și cu atât mai mult va fi capabil să-l câștige.

În plus, Internet decât noi site-uri apar mai multe pagini și noi pe cele vechi. Dar ele ar trebui să fie, de asemenea, indexate.

T său este calea de bază a modului în care motorul de căutare adaugă indicele de noi site-urile sale.

§3. moduri pasive pentru a adăuga site-uri la index

P redlagayu ia în considerare aceste metode separat pentru Yandex și Google separat. Există cu siguranță o mulțime de similitudini, dar serviciile și programele specifice sunt încă diferite. Prin urmare, este clar voința, dacă se consideră separat.

§3.1 Cum de a adăuga un site la index Yandex?

Opțiunea 1: Webmaster

 • 1). Du-te la Webmaster Yandex.
 • 2). În cazul în care Yandex încă de înregistrare, apoi check-in.
 • 3). Dacă există, de conectare și du-te la Webmaster.
 • 4). Acolo, du-te la tab-ul „Adăugați site“

Opțiunea 2: metric

 • 1). Du-te la Yandeks.Metriku.
 • 2). În cazul în care Yandex încă de înregistrare, apoi check-in.
 • 3). Dacă există, de conectare și du-te la metrica.
 • 4). Acolo, du-te la tab-ul „Adăugați counter“

 • 5). Totul este configurat, indicați ce li se va cere, și a instala codul contra pe site-ul nostru. Urmatoarea - un robot de așteptare din nou.
 • Opțiunea 3: Yandex Browser

  • 1). Descărcați și instalați Yandex Browser.
  • 2). Deschideți site-ul dvs. în Yandex browser.
  • 3). Treizeci de minute de mers prin paginile site-ului nostru.
  • 4). Ne așteptăm robot.

  Bună, Alex! Am citit materiale de pe site-ul dvs., și este umplut cu un profund sentiment de respect și recunoștință pentru munca ta. Mulțumesc. Poate că am suficient nu talent pentru a crea propriul site, dar cel puțin pentru a înțelege ceea ce - asta e mare lucru.

  §3.2 Cum să adăugați site-ul în indexul Google?

  Opțiunea 1. Instrumente Vebmasterz

  • 1). Du-te la Vebmasterz Tools.
  • 2). În cazul în care înregistrarea pe Google încă, apoi check-in.
  • 3). Dacă există, de conectare și du-te la Tools Vebmasterz.
  • 4). Faceți clic pe butonul „Adăugați proprietatea“ (butonul roșu în colțul din dreapta sus)

  Cum să adăugați site-ul la motoarele de căutare index gratuit moduri de a spune Yandex prin Google pe pagina sa

  Opțiunea 2: Google Analytics

  • 1). Du-te la Google Analytics.
  • 2). În cazul în care înregistrarea pe Google încă, apoi check-in.
  • 3). Dacă există, de conectare și du-te la Google Analytics.
  • 4). Acolo, du-te la tab-ul „Administrator“

  Cum să adăugați site-ul la motoarele de căutare index gratuit moduri de a spune Yandex prin Google pe pagina sa

  Cum să adăugați site-ul la motoarele de căutare index gratuit moduri de a spune Yandex prin Google pe pagina sa


 • 7). Totul este personalizabil. Indicați ce se va cere. Instalați codul de contor site-ul nostru. Urmatoarea - un robot de așteptare din nou.


 • Opțiunea 3: Google Chrome

  • 1). Descărcați și instalați Google Chrome.
  • 2). Deschideți site-ul dvs. în Google Chrome.
  • 3). Treizeci de minute de mers prin paginile site-ului nostru.
  • 4). Ne așteptăm robot.

  §3.3 rezuma

  Dl Lavna plus cele două metode de aceeași, dar diferite - avem nevoie de un minim de efort, ele sunt sub controlul nostru și este gratuit. Cu excepția cazului, desigur, nu de numărare timpul petrecut. În plus, acțiunile opțiunilor una și două, mai avem de a face: pentru analiza ulterioară a vieții site-ului nostru, avem nevoie de contoare Yandeks.Metriki cu Google Analytics și datele de la Yandex.Webmaster cu Vebmasterz Tools. Deci, ce a mișcărilor suplimentare în programul nostru de dansuri numai cu browsere.

  Dl Lavna negativ - incertitudine. Noi nu știm toate acestea se va merge, merge la locul de muncă și, dacă da, atunci când. Toate acestea magic este absolut garanții nimic. Aici, ca și cardul va cădea: site-ul poate apărea în indexul într-o oră, poate câteva săptămâni. Așa cum este acolo pentru motoarele de căutare totul funcționează în mod fiabil nimeni nu știe. Bănuiesc că dezvoltatorii înșiși prin intermediul cu jucătorii săi, de asemenea, nu înțeleg. Deci, dacă nu arde și adăugați-l la indexul nevoie de un site, mai degrabă decât pagini individuale, atunci acesta va fi suficient.

  Dar, dacă adăugați site-ul la motoarele de căutare trebuie să indexeze rapid sau vorbim despre adăugarea la paginile individuale de index de pe site-ul dvs., puține metode pasive. Avem nevoie de acțiuni. Lăsați-i să continue să vorbească.

  §4. Metode active de adăugare a indicelui de site-uri și pagini

  H mânca moduri diferite de active, pasive? Pasivă - este ca și cum am ajuns la restaurant, ne-am așezat la o masă într-un colț îndepărtat și a așteptat chelnerul el va veni la noi. Activ - ne ridică o mână și face semn cu mâna vocea chelner. În cazul optim vom informa chelnerul despre ei înșiși mai mult pe drum spre masa.

  H um pentru a spune robotul chelnerul că site-ul nostru este deja „la masă“ și trebuie să „servească“? Ca „ridica mâna“ la momentul potrivit? Și face semn „vocea“ a robotului?

  Despre Twet simplu - link-uri.

  Link-urile de Internet - aceasta gesturi și voce. Așa cum am spus mai devreme, link-uri - aceasta este Internetul.

  Y ou poate crea un site web interesant, cu informații unice și utile și un serviciu rece, dar în cazul în care nu are legături la Internet, nimeni nu știe despre ea, și, prin urmare, nimeni nu merge pe ea. Dar, din nou, versurile. Să trecem la practică.

  §4.1 Ce sunt link-uri?

  Cu comenzile rapide sunt gratuite și cu plată.

  B esplatnye - o referire la apariția care nu face nimic special: nimeni nu a plătit bani pentru aspectul lor, nu le cere să livreze și nu a oferit nimic în schimb lor de apariție.

  În caz contrar - este plătit link-uri.

  §4.2 Ce link-uri pentru a fi indexate în mod eficient?

  E această întrebare este foarte popular, și cu aceeași forță este lipsită de sens.

  Despre Twet pe ea - secretul principal al algoritmilor motor de căutare. Prin urmare, nu se poate ști un nimic a priori a optimizatori. Puteți ghici, puteți scormoni la întâmplare. În cele din urmă, este posibil să se utilizeze un picior de iepure, și o tamburină.

  Ho știu exact nimeni nu poate.

  Chiar dacă un fel de strategie a adus rezultatul dorit, aceasta nu înseamnă că a funcționat și că ea doar rezultat a fost obținut din cauza asta. algoritmi de căutare, ca să se compare cu cutia neagră: suntem la intrarea de a comite un fel de acțiune pe cealaltă parte a casetei, la ieșire, vom obține unele rezultate, dar nu este totul în interior este aranjat și funcționează - nu știu. Puteți la intrarea pentru a face aceleași acțiuni, și de a primi rezultate diferite pe ieșire. Puteți lua diferite acțiuni și obținerea acelorași rezultate. Nu poți lua orice acțiune, și a obține rezultate.

  P oetomu mai înțelept să spună nu „care face legătura cu indicele de eficient“, și „din ceea ce se leagă site-uri pentru a indexa în mod eficient.“

  §4.3 Link-uri ce site-uri pentru a indexa eficient?

  P odcherknu, link-uri ca acesta să fie indexat. Nu pentru a avansa cereri, nu de a atrage vizitatori, nu pentru a construi o încredere sau a unor indicatori, precum și pentru a accelera indexarea site-ului sau anumite pagini.

  ezuslovno B legată de indicele de a juca un rol în promovarea și atragerea și clădiri. Dar principala sarcina lor - pentru a accelera indexarea. Orice altceva în acest caz nu ne interesează.

  Și astfel, ce site-uri link-ul pentru a căuta robotul va duce la noi la cel mai rapid? Este logic să presupunem că cei în care este mult mai probabil.

  Și pe ce site-uri un indexator robot este cel mai des? Genius în interiorul ne spune că robotul este cel mai adesea pe acele site-uri care sunt mai susceptibile de a primi un nou loc de muncă pentru el. Aceasta este o informație nouă.

  T Akiho multe site-uri. Dar cele mai multe dintre ele pentru plasarea link-ul nostru va cere bani. Destul de decente. Asta pentru webmaster novice problematic.

  Ei au o armată mare de utilizatori, ceea ce adaugă noi informații în fiecare secundă. Căutare roboți „live“ pe aceste site-uri. Dar, pentru a accelera de indexare numai acele servicii nu va fi suficient.

  P utilizare repetată, vorbim despre accelerarea indexării, mai degrabă decât pe promovarea și așa mai departe.

  actualizări de semnături în timp Ch nu sunt la fel de critic ca este regularitatea. Adică două mesaje pe zi, dar în fiecare zi este mai bine mult de douăzeci de posturi pe zi, dar o dată pe săptămână. Apoi, „dragoste“ robot de cautare va fi puternic și. eficiente.

  În Tora, un punct important - să fie original.

  Ghid de pornire rapidă pe scurt.

  T EPER despre dezavantajele acestei metode.

  §4.5 Contra

  M Inusa, în general, o - timp.

  „P rotyazhenie“ același timp depinde de faptul că „arunca“, cât de des și ce calitate.

  P Ravda, în cazul rețelelor sociale, cele mai multe dintre noi au înregistrat deja, iar unele nici o activitate duce acolo. „Lively“ ar trebui să confirme acest lucru. Cazul rămâne pentru regularitate.

  Am f deranjez cu ea la toate leneș sau impracticabil dintr-un alt motiv, atunci, ca de obicei, va ajuta la rezolvarea problemei de bani.

  §4.6 Fix contra. Pentru bani.

  H um se știe, dacă el face ceva sau nu, trebuie să faceți, puteți găsi pe cineva care pentru bani va face totul pentru tine.

  P rimenitelno conversația noastră problema este rezolvată în două moduri.

  H um pentru a selecta eficient pentru a accelera indexarea site-ului dvs.?

  H o pagină de căutare în toate aceste servicii, aproximativ aceeași căpușe și ferestre. Poate exista ceva de remarcat, puteți lăsa toate implicit. Sortați lista rezultată după preț (cel mai ridicat) și pentru a vizualiza manual fiecare blog.

  E Dacă sunt îndeplinite aceste două condiții, atunci ar trebui să fie în fața noastră. Apoi, totul depinde de prețul și sunteți de acord sau nu sunt de acord cu ea.

  În s realizează rapid că 90% dintre site-uri din aceste servicii - zgură Frank. Dintre jumătate drumurile rămase inadecvate. Cu această experiență, veți înțelege ce o capusa pe pagina de căutare și a pus unele ferestre în același loc și, cel mai important, ce să completeze. Acest lucru reduce foarte mult timp pentru a găsi.

  Platforma te pentru a se potrivi cu tine la un preț care să îndeplinească cele două condiții menționate mai sus și vă va aranja calitatea lucrărilor efectuate, este înscris în lista albă. Ele pot fi folosite în mod continuu.

  §4.7 În ce rețele sociale și servicii de blogging pentru a înregistra?

  P egistrirovatsya (sau să le cumpere pe link-urile), este de dorit în toate rețelele și serviciile sociale populare în două bloguri: Învață și Layvinternet. Link-uri către rețelele sociale au aici. Pe bloguri aici.

  §5. Sfaturi și concluzii

  Servicii P Placa Eu folosesc pentru promovare. Există selecție este mult mai greu (și mai scumpe). Pe scurt vorbesc despre asta aici.

  H și astăzi totul.

  Pe partea ta de sănătate și bogăție ogromennye!

  Imparte această pagină: