Cum să aibă grijă de fluturi la domiciliu

Fluturele a devenit mult timp un fel de simbol al verii. Într-adevăr, acesta va fi foarte frumos să deschidă ochii în dimineața într-o zi rece de iarnă și a vedea pe deasupra lui fâlfâind fluturi care se va mulțumi nu numai ochii, ci, de asemenea, face casa mai confortabil și frumos. Doar aici marginea apare o altă întrebare: este posibil de a aduce toate fluturi în casă, și, dacă este posibil, cum să aibă grijă în mod corespunzător pentru ei? Pentru întrebările de mai sus au răspunsuri! Și tu le va găsi în acest articol!


Oamenii de știință spun că instituția de fluturi exotice la domiciliu, de fapt, este posibil. Dar aceasta este doar în teorie. De fapt, totul este mult mai complicat, și complexitate se referă doar specii de fluturi exotice. Este puțin probabil ca cineva ar păstra în varza apartament, care este viața de aproape 24 de ore. Dacă doriți cu adevărat un fluture frumos și personalizat, va trebui să ofere condiții speciale pentru ea. Și totul începe cu amenajarea casei pentru animale de companie nou creat.
Dacă pentru unele șopârle pot face o cușcă pentru păianjen - un terariu, atunci fluturele este mult mai complicat. Ea are nevoie de o seră specială, în cazul în care pe tot parcursul anului va crește culori reale, vibrante. Cu efect de seră, printre altele, permite cel mai calitativ păstrează o temperatură, și păstrați-l stabil, ca fluctuații mari de temperatură pot avea un impact negativ nu numai asupra animalului bunăstarea, dar, de asemenea, starea lui de sănătate.
În plus, va trebui să aibă grijă de condițiile favorabile pentru creșterea de fluturi, deoarece durata de viata lor nu este deloc lung, și veți dori să contempla în mod constant un astfel de animal de companie în casa ta. Desigur, viața fiecăruia este diferit, dar aceste insecte nu trăiesc atâta timp, după cum doriți. Ele se reproduc prin intermediul coconi, care sunt fixate pe suprafețe verticale. În seră ar trebui să se lipească pe care fluturele ar putea calitativ sigure cocon, din care mai târziu hatch din adevărata frumusețe!


Dacă decideți să aveți un astfel de animal de companie o singură dată, fără a prevedea propagarea sa în continuare, în ceea ce privește îngrijirea unui animal de companie tot ceea ce devine mai ușor uneori. Trebuie să achiziționați un recipient din plastic încăpător. După aceea, face ventilație specială în pereții și capacul recipientului. În continuare să ia șervețele, le umezit sub apă caldă, și a pus în interiorul casei la umiditate menținută constantă și temperatură aproape de 25 de grade Celsius. Cel mai bine este de a instala în cât mai multe ramuri și bastoane diferite pot fi la animalele de companie confortabil.
Modul cel mai interesant de locuri de astfel de animale de companie vor fi luate din natura sa obișnuită este încă o omidă. Încercați să caute o omidă, care sta pe o ramură, și dărâme această crenguță. Astfel, nu sperie insecte, și va fi în măsură să prevadă condițiile cele mai uzuale de detenție pentru el. În cazul în care casa ta este de copii mici trăiesc, acesta va fi foarte interesant pentru a vedea procesul de transformare a unei omidă într-un cocon în primul rând, și apoi într-un frumos fluture, colorat. După fluturele se naște, va fi capabil să-l elibereze în sălbăticie, fotografiat, și doar să se bucure de frumusețea zborului său.
Atunci când fluturele este eliberat în cameră, închideți toate ferestrele, ușile, balcoane și ferestre. De asemenea, încercați să stea fereastră, folosind tul, deoarece insecta poate demola toate aripi, încercând să zboare la libertate, la soare. De asemenea, opriți toate luminile, deoarece fluture poate sta pe ele, și arde, ceea ce duce la moarte. De asemenea, rețineți că nu puteți lua de fluture de aripi, pentru ca poate cauza pierderea tot polenul ei