Cum să aibă grijă de geaca de piele in casa 1

Jacheta din piele - este o bucată elegant și versatil de garderoba de sex masculin și feminin. În funcție de tăiat și stilul, se potrivește în aproape orice lucruri, variind de la blugi confortabile, care se încheie un costum de afaceri sau o rochie de seară. Din cauza lucruri din piele sunt destul de scumpe, pe care doriți ca acestea să fi servit, atâta timp cât este posibil. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să aibă grijă de geaca de piele și pentru a evita contactul cu substanțe agresive.Deci, cum să aibă grijă de o geaca de piele la domiciliu?

1. La fiecare achiziționați articole din magazinul jachete de piele au o etichetă cu o instrucțiune care spune cel mai bun mod de a avea grijă de produs. Nu neglija acest lucru, de multe ori există linii directoare simple pentru îngrijire, spălat și călcat haine.

Cum să aibă grijă de geaca de piele in casa 1

2. atârnă întotdeauna jacheta pe raftul cu strat umerase, astfel încât pielea nu-și pierde forma și nu se șifonează.

3. Camera de depozitare trebuie să fie bine ventilate și uscate.

4. În nici un caz și în nici condiții nu se spală geaca de piele în mașina de spălat. Doar dacă nu vrei să scapi de monotonia ascultării produsului. Dar ar fi mai ușor doar să-l arunce la spălătorie.

5. Dacă mantaua se udă, nu încercați să se usuce uscator de par, încălzire independentă, sau alte mijloace artificiale. Permiteti-i sa se usuce, înainte de a șterge cu o cârpă uscată, chiar dacă este lung, dar pielea nu este să nu devină ssohnetsya grosier și să nu crape.

6. Dacă deteriorați produsul sau orice colorant sau mijloace chimice, nu este necesar să se corecteze poziția le este cel mai bun mod - pentru a obține un sacou la curățătorie chimică, lăsați profesioniștii vor fi implicați în restaurarea.

7. Achiziționarea un repelent spray de umiditate și să le trateze la o jachetă. Acesta vă va ajuta chiar și în vreme rea pentru a menține un aspect prezentabil și să-l fi protejat de umiditate.

8. Ceara pentru piele va ajuta la menținerea moliciunea produsului, cu excepția, în cazul în care pielea este deja coarsened-a lungul timpului. Doar ceara, culoarea selectată în mod corespunzător, ascunde zgârieturi minore și abraziunea din șosete lungi.

Cum să aibă grijă de geaca de piele in casa 1


9. În magazin de specialitate cumpăra un burete pentru curățare, care va fi util pentru a curăța mantaua după cum este necesar.

10. Penoochistitel de ajutor pentru a îndepărta murdăria din produsele din piele.

Cum se curata o geaca de piele din interior?

aspirator convențional, curățați căptușeala hainei. Mai mult, produsul poate fi tratat pur și simplu în interiorul unui spray revigorant și cu contaminare puternică rezervate de doi bureți și două recipiente cu apă curată și săpun. Se înmoaie buretele în apă cu săpun, și să trateze pad de presă și apoi freca burete uscat. Se înmoaie buretele în apă curată și din nou trata pad-ul de presă și sfârșitul ștergeți burete uscat. Se efectuează proceduri cu atenție pentru a preveni jacheta și-a pierdut aspectul său din exterior. Hang produsul pe un cuier cu un umeraș și lăsați să se usuce natural.

De asemenea, în plus față de instrumente profesionale pentru produsele din piele, există metode tradiționale.

Cum să aibă grijă de geaca de piele in casa 1

Ceapa curata pielea de praf și murdărie. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a curăța ceapa, se taie în jumătate și se freacă jacheta tăiat. actualizarea periodică a feliei, trata întregul articol. La final ștergeți jacheta din piele burete special.

Dacă mantaua mâner cu o cârpă umezită cu glicerină, dă strălucire pielii. Doar frumos strălucire, naturale dă coaja de portocala, în cazul în care ștergeți produsul.

Pentru ca s-ar fi privit ca un nou sacou, ștergeți-l cu o cârpă, pe care o vaselina.

Cum să aibă grijă de geaca de piele in casa 1

În cazul în care jacheta șifonată, puteți pat un fier de călcat tradițional. Pentru aceasta este necesar să se pună la temperatura minimă de fier dezactivează abur și fier o manta interioară (dacă subțire căptușeală) sau cu exteriorul, plasarea între piele și țesătura de fier (structura tesatura trebuie să fie netede, deoarece în timpul încălzirii se poate imprima pe piele), și cu blândețe jacheta calcate. Calcati partea întâi, lăsați-l să se răcească înainte de a continua.

Cu o îngrijire adecvată și în cazul în care pentru o geaca de piele la nivelul adecvat, salvați viața produsului preferat pentru multe sezoane să vină.

Cu stimă, site-ul de sex feminin Super Lady

Dacă găsiți o greșeală, vă rugăm să selectați o bucată de text și apăsați pe Ctrl + Enter.