Cum să arunce în aer corect

Prelude.
Un alt membru al neexcitat ia in gura complet, mangaie limba lui, suge, așa că v-ar obține dreptul în gură.
Apoi linge scrot, ia-l in gura complet, suge ușor, se joacă cu limba de testicule.


Linge întreg elementul de bază la cap, pentru a vedea reactia partenerului său - astfel încât să definească punctele cele mai sensibile.
Sensibilitatea penisului la barbati in varsta slăbește, iar fluturarea blând de fluturi, înnebunitoare douăzeci de ani, poate rămâne indiferentă la un om după patruzeci de ani. Aici nevoia de atingere mai dure.

Swing oral
Deschide gura si suge usor un penis. Buzele, cum ar fi ursul cu sunetul de „y“. Acum nu poți grăbi. Nu vom întârzia. Lăsați membrul se va culca pe limbă. Apoi înclină capul în sus și în jos, ci acoperă dinți buzele. Încet și continuu ca și în cazul în care swinging pe un leagăn. Încercați să nu strice distracția, fie el sau eu frânări și accelerări bruște. stimulând în același timp baza penisului - face mișcări de mână sincronizate mișcări ale capului, mai mult în fetele imagine face muie. Încercați să păstrați penisul în gură și limba de a merge în sus și în jos ea, și apoi urca în razrezik pe cap. La cererea oamenilor pot face mișcări ritmice ale capului sau încetini ritmul. Trunchiul penisului este mult mai puțin sensibilă decât capul. Puteți întinde pielea la elementul de bază pentru om un sentiment mai bine cum se va muta buzele tale. Dacă sunteți în prezent dezmierda capul penisului si limba, se va pur și simplu feeric.

Cum să arunce în aer corect

Apoi, baza de pini de blocare a penisului - canalul prin care este evacuat material seminal, și comprimând buzele lui și întreaga lui trunchi de palmier care mimează acele spasme care îi sunt specifice ejaculare. Astfel, va fi capabil pentru o lungă perioadă de timp pentru a aduce un iubit până la epuizare dulce.

Apoi, când ai de gând să lase sperma în cele din urmă ieși, ejaculare va fi o lungă și extrem de intensă. Incredibil, de ce o astfel de tehnică simplă sporește plăcerea oamenilor în mod repetat.

Sărut loc prețuite
Concentrați nu numai pe penis. Este o concepție greșită că muie toate au de a face exclusiv cu capul la trunchi: cel mai puternic patogen - lingerea anusului bărbaților. Poate că primul care a făcut astfel încât să nu doriți, dar mai târziu, când ești un virtuoz au însușit arta de sex oral pentru a adăuga fiorul, amintiți-vă acest sfat (bine, cel puțin în speranța de reciprocitate, să fie sigur că o astfel de nevăstuică ca mai mult de el). Nu e nici murdar (el a spălat om curat și înainte de a merge la culcare dvs.).

În cazul în care relația dintre tine destul de confidențial, încercați muie introduceți grăsime degetul lubrifiat în anus și face masaj de prostata. Încet rărunchii degetul într-un cerc și înainte și înapoi. Degetul de intrare până la capăt, astfel încât să obțineți unul înainte de prostata si poate face un masaj de prostata si sufla in acelasi timp (aceasta este o plăcere extraordinară).

Cum să arunce în aer corect

Oral. Descarcă Secretele de senzații explozive pentru 110 RCH.

Acordați o atenție deosebită partenerului scrot. Începeți cu o ușoară ling testicule. În cazul în care partenerul este excitat suficient de puternic, se joace cu sfarcurile pe piept, în același timp, stimularea penisului de la baza de jos, aproape de testicule. Apoi, puteți lua toate scrot în gură. Pre linge scrot limba umed - aveți nevoie pentru a umezi pielea capului. păr matted nu va interfera cu limba să mângâi și să se joace testicule. Vino și joacă sub limbă și scrot spre anus.

Hidrata buzele, apoi ia capul în gură și începe să-l învârti încet pe linia capastru dintr-o parte în alta. Ea nu are nevoie de mult de calificare sau talente speciale, cum este zona cea mai sensibila a penisului. Stimularea acestei zone poate provoca orgasm rapid. Prin urmare, este recomandat pentru a restabili eficiența de luptă a partenerului, atunci când a avut loc deja un contact sexual.

Cum să arunce în aer corect


Pompa de aspiratie
Începem cu prevederile inițiale ale „penisul in gura.“ Încercați acum pentru a crea un vid, cu o forță de a suge o pula. Puteți să dai din cap, se va crea vibrații suplimentare. Fii creativ, încercați să îmbogățească acest exercițiu, dar nu fie la fel ca pompa complet. Presiunea și forță la nimic în această situație. Doar alunecare tempo-ul si sensibilitate, si nici o presiune!

Cum să arunce în aer corect

Încercați să complice jocul de dragoste, schimba locul de gura si vagin. Periodic-i dea posibilitatea de a intra în însăși profunzimea pasiunii - și devine interesant!Asigurați muie delicioase
Dacă doriți să livreze maxim plăcerea de a iubitului ei, atunci nu țineți înapoi imaginația ta! De exemplu, înainte de o lovitură de locuri de muncă, și poate chiar și în timpul acesta, mânca unele boabe suculente sau fructe. Mai degrabă banală ungere încercați să utilizați sucul rezultat - frotiului și a obține murdar, ca un copil a făcut-o. Apoi, puteți linge suc sau de a face un loc de muncă lovitură suculent (e atât de delicios.).

Cum să arunce în aer corect

ZhZhizn fără chiloți. Îndemânare seductie. Descarcă pentru 149 de ruble

Încearcă să faci „sufla cu cafea“:
- înghiți o gură de cafea fierbinte și să ia penisul in gura fierbinte.

Opțiunea Slizyvanie pentru anumite lucruri gustoase cu un penis:
- puteți utiliza ciocolata calda, miere lichida, membru capac frișcă preferat sau chiar inghetata rece.
Acele suflete curajoase care au încercat ultima opțiune, spunând că au primit plăcere atât de mult, că riscul de îngheț!

O altă opțiune - pentru a muta recuzita a mers necomestibilă. Utilizați pasta de dinti supermyatnuyu din care reduce pometi. Spalati pe dinti inainte de un loc de muncă lovitură și nu le clătiți. Mă întreb ce ar fi de la un penis pasta? Și nu fi surprins atunci când omul va geama de placere.

Cum să arunce în aer corect

Clockwise
Noi o fac pe un penis deja întărit. Avem nevoie de a lua penisul in gura ei, aceasta nu se comprima buzele în jurul vasului, ținându-l lejer în gură. Începe mișcări ale capului sensul acelor de ceasornic sau invers acelor de ceasornic rotativ. Astfel, Penisul pune la dispoziție o mișcare circulară, se va referi la diferite suprafețe interioare ale gurii alternativ. Frumos și neobișnuit atingere. În același timp, un membru poate fi eliminat din când în când - fă-o ușor, ușor buzele de frânare. Mișcarea de rotație este de dorit să se facă și sensul acelor de ceasornic și invers acelor de ceasornic, sau pur și simplu se agită capul meu dintr-o parte în alta. O astfel de lovitură poate fi făcută atâta timp cât amândoi doriți acest lucru.

surpriză
Efectul de surpriză adaugă senzații tari. Încearcă să surprindă un iubit! Una dintre opțiunile de mai jos perechislennyvh se potrivesc cu siguranță.

3. Nochi a dormit mai dulce. Favorit să fie supărat, să-și întrerupă somnul său (și, prin urmare, alege noaptea, la sfârșit de săptămână).
Sau să-l facă o muie înainte de trezirea sa. Seara dezactiva alarma, chiar dacă astăzi se trezește din sentimentele cele mai placute!

Cum să arunce în aer corect

Adăugați sunet
În timpul unei muie întotdeauna tăcut? Desigur, pentru că gura ta este ocupat un astfel de lucru important! Dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să fie foarte liniștit. Puteți destul de geme din când în când forța distracție vibrații de aer și spune-i pe cei dragi pe care-l aduce toată distracția și voi. Crede-mă, chiar și această realizare (care, de asemenea, distractiv, în același timp cu ea) se va adăuga senzații plăcute la cupa bucurie deplină!

Cum să arunce în aer corect

Gât
Să ne amintim focalizarea, care este aruncat în gât de o banana. Punct de vedere tehnic, nu este atât de dificil pe cât pare la prima vedere, cu toate că este necesară o formare aici. Este totul. Dar nu vă fie teamă de dificultăți - cum se spune, este greu de a învăța - ușor în luptă! Apropo, există un mic truc - muie de gât și gură ar trebui să fie o singură linie dreaptă, aceasta trebuie să se întindă pe canapea și înclinați capul pe spate. În acest caz, nici o intervenție chirurgicală poate crește spațiul pentru membru preferat. Respiră adânc (la urma urmei, un membru în momentul în care blocați respirația). Inspirați în acele momente când un membru iese din gât. Nu-ți fie teamă, nu sufoca. În cazul în care el însuși a stabilit un spasm, apoi face înghițirea de circulație, indiferent de cât de ciudat este, mișcare instinctivă vânăt adăuga o notă specială deja plină de senzații oameni paletă. Cu exercitii fizice regulate în timp, va fi foarte crampe, dar dragi vă va cere să repete mangaierea gâtul lui din nou și din nou. Depășirea gag reflex sunt posibile cu antrenament regulat, dar dacă favorit nu a vrut să devină pentru tine unele de formare proiectil (sau tu nu vrei sa te antrenezi pe ea), atunci nu dispera - du-te la cel mai apropiat magazin de sex, în cazul în care veți găsi un „înlocuitor“. Principalul lucru cu acest exercițiu - nu intrați în panică. Respira lin și liniștit. Atunci vei reusi!

Cum să arunce în aer corect

În gura actului sexual Kama Sutra.
- femeie sărută capul penisului, gol din prepuț;
- femeie suge atât carnea și elementul capului;
- Al treilea membru al femeii buzelor l-au luat în gură, în același timp, partea;
- femeie ia penisul plin in gura ei si linge limba ei;
- combina cozilor și membru supt;
- femeie ia penisul in gura ei, ascunde dinții buzelor, și face mișcări de mestecat;
- Dacă este înghițit, se angajeze la un membru în gură.

Cum de a prezice ejacularea de la preferata ta?
Există semne că eforturile dvs. nu au fost în zadar și va veni în curând ejaculare? La început, atunci când sunteți încă de învățare pentru a face muie - nu te dus de acțiunile și lasă un minim de control inteligent pentru a monitoriza favorit.

Deci, semne de începutul sfârșitului:
- cap ușor crescută;
- mușchii coapsei tensionate puternic;
- Omul poate începe instinctiv face fricțiuni să vină.

Dacă se întâmplă acest lucru, în cazul în care dumneavoastră preferat încearcă să dip penisul cât mai adânc posibil în gură, trebuie să te relaxezi gât. Nu-l tulpina în timp ce penetrarea prea adâncă. Încercați să luați în acest moment situația sub control, și de a controla adâncimea de penetrare - un membru temporar al buzelor se potrivesc strâns într-o poziție confortabilă și stimulează doar sa limbă că, în acest moment, cel mai mic de răsuflare.
În cazul în care capul penisului apar picături lichide transparente, apoi trece în fața unei repetiții de ejaculare.

De ce anticipați ejacularea? Pentru a executat perfect muie nu te-a terminat în confuzie și traume emoționale celui drag.

Ce se poate face cu sperma?

Acum trebuie să decidă ce să facă cu sperma. Scuipatul după ejaculare și graba cu capul înainte la baie nu este necesară. La urma urmei, omul tău nu-i pasă cum te comporta într-un astfel de moment. Aceasta este mangaierea cel mai intim, pe care vă puteți răsfăța dragi. Fiecare om se simte mare plăcere atunci când partenerul său înghiți sperma.

Și dacă vrei să faci o masca de sperma, apoi lasa iubit veni la tine direct pe fata (puteți prinde gura de sperma lui, acesta este un spectacol foarte interesant). Nu lăsați partenerul imediat după ejaculare. În caz contrar, se rătăcesc plăcerea lui. Iar dacă înghiți neplăcut smulge o sămânță splyun într-o batistă pregătită în prealabil, nu trebuie să ruleze cu capul înainte în baie. Și nu uitați că sperma - este cel mai bun cosmetic pentru curatarea pielii.

Cum să arunce în aer corect