Cum să coase perdele cu formarea mâini

  • Pregătirea pentru perdele de cusut la domiciliu
  • Cum să coase perdele cu mâinile
  • concluzie înrudite

Cum să coase perdele de interes pentru multe femei care doresc să își facă propriile perdele frumoase, nu numai pentru a da, ci și pentru acasă. Coase perdele cu mâinile sale este posibilă, dar acest lucru se aplică numai acelor modele care nu necesită utilizarea de tehnologii sofisticate și echipamente speciale. Dar, frumoase, elegante și neobișnuite doar perdele poate coase la domiciliu. O mai mare complexitate în acest caz, nu este. Este suficient pentru a determina tipul dorit de perdele pentru a cumpăra materialele necesare și de a ajunge la locul de muncă.Cum să coase perdele cu formarea mâini

perdele de cusut cu mâinile - un proces destul de laborios, dar rezultatul este în valoare de timp.

Pregătirea pentru perdele de cusut la domiciliu

perdele de cusut cu propriile mâini - un proces simplu, dar se întâmplă numai în cazul în cazul în care acestea sunt corecte și înălțimea dorită și lățimea de perdele măsurate cu precizie. Rolul jucat de enorm și modul în care lin și ușor rândul său, pentru a alinia cortina la margini. Chiar și cea mai mică eroare în datele pot strica complet produsul. Deci, perdeaua poate veni fie prea scurt sau prea lung. Uneori, după perdelele deja gata făcute atârnă pe margine, este înclinată, care, în mod natural, nu sunt incluse în planurile de cusătoreasă. Această deficiență poate fi corectată numai în cazul în cazul în care acesta nu este un tyulyah ieftin și draperii, în cazul în care nu există nici un model. Astfel de produse sunt cel mai bine la stânga la profesioniști.

Framing marginile perdelelor ar trebui să fie efectuate cu ajutorul unui tiv sau oblic cusătură rol Bakey. Ar trebui să fie pre-decide ce metodă va fi o trata marginile perdele. Ca atare, cusătura rolul overlock necesită utilizarea de care se poate termina cu același nume cusătură tesatura. Dar el face acest lucru de cusut cu două fire. Prin urmare, ar trebui avut grijă de ea în avans.

Înapoi la cuprins

Cum să coase perdele cu mâinile

Cum să coase perdele cu formarea mâini

Pentru a coase perdele cu mâinile, asigurați-vă că pentru a calcula cât de mult părtinire obligatoriu banda pentru perdele și va trebui să cumpere. Este necesar să se ia în considerare această nuanță formarea bandă perdea factor de asamblare pot fi diferite, de exemplu, 1,5, 2 sau chiar 2,5. Prin urmare, atunci când lățimea de perdele de 2 m este puternic recomandată, cu un coeficient de 1,5 pentru a alege o bandă de 3 m. Exact aceeași nevoie de a cumpăra și textile pentru perdele de cusut. După perdeaua se va contracta bandă folosind coarda speciala se va reduce lungimea de aproximativ 2 m.

bandă largă translucid este adesea utilizat pentru a coase perdele de țesut subțire delicat. O bandă perdea mare, realizate din materiale textile sunt uneori utilizate în perdele de cusut și lambrichene de perdele. De multe ori o bandă perdea subțire este selectată pentru a crea o perdea fără draperii. Perdele pe inele au, de asemenea, o bandă îngustă. În plus, acestea sunt folosite pentru clemele, care sunt frumos jalonat de fereastră, lăsând cât mai multă lumină în cameră.Mâner rol-margine cusătură Overlock, datorită unui foarte simplu, dar decora cortina, întorcându-se în ea sau folosind oblică Bakey dificilă. Profesioniștii nu recurg la ajutorul fierului. După marginea tăiată a perdelelor se poate îndoi și fără utilizarea unui suport special.

Pentru aceste legi susțin o linie netedă, care este de aproximativ 0,1 mm la Hemming margini. Dar femeile ac novice va trebui neapărat să folosească fierul de călcat de 2 ori la prelucrarea marginilor perdelelor. Apoi, aveți nevoie pentru a matura fiabil fir care se aplică banda pentru perdele.

Cum să coase perdele cu formarea mâini

Exemplu de calcul pentru perdele de tesut normal.

În scopul de a recrea o perdea de preferat cu mâinile. în fața ei de cusut îndemnat să citească cerințele tehnologice pentru textile pentru perdele si tul. De asemenea, este necesar să se țină seama de posibilitățile reale ale unei mașini de cusut casnice. Grosimea acului și firul trebuie selectată astfel încât acestea sunt potrivite pentru tesutul tinta. Firul de cusut trebuie să fie subțire, puternic și suplu. Acul este cel mai bine să nu ia o foarte vechi, ca și în cazul în care este bont sau îndoit, este foarte probabil ca ea pur si simplu strica tesatura. Multe soiuri de textile un astfel de instrument va lăsa nu numai semne inutile și foarte vizibile ale tratamentului, dar, de asemenea, formează o strângere puternică.

Înainte de a începe perdele de cusut, este recomandat pentru a verifica tensiunea firului este bun în mașina de cusut. În plus, în orice caz, nu trebuie să uităm că presiunea forțează suportul de țesut depinde de cât de strâns și de încredere copci. Apoi, trebuie să cum să reglați înălțimea de ridicare a dintilor cremalieră, astfel încât pe organza sau tul în timp ce croitorie să nu fie slăbit.

Caracteristică extrem de ridicat dinti reechki pentru a coase pânză și tesatura de pânză groasă. Pentru înălțimea textilă foarte delicată a aranjamentului de dinți ar trebui să scadă atât de scăzut posibil. In timpul acestui proces, este necesar să se verifice efectul presiunii asupra titularului piesei. În cazul în care chiar și unul dintre aceste reguli nu vor fi respectate, cusătura este prea lungă. Această eroare nu va fi capabil de a corecta orice fier din lume.

Dacă doriți să reduceți textilele de aterizare în timpul perdele de cusut, mulți profesioniști trage pur și simplu pe cortina de capăt, folosind arme de partea lui.

Dar această metodă este plină de consecințe, pentru că se poate rupe acul sau deforma partea de jos a cortinei. Ca rezultat, marginea va fi perdele ondulate. Cel mai bine este să întindeți materialul cu ambele mâini. Datorită acestei metode, există o șansă de a evita o strânse textile se potrivesc.

În nici un caz nu ar trebui să fie setat cusatura prea mic, deoarece nu întărește cortina. Pentru că, dacă este necesar, infloreste cusătoreasă trebuie să-și petreacă destul de mult din timpul său, având în vedere că lungimea totală a cusăturile de pe o perdea poate fi de aproximativ 15 m. Un perdele duble pur și simplu nu acceptă.

Înapoi la cuprins

concluzie înrudite

Cum să coase perdele, fără a utiliza chiar și un model simplu, o întrebare care interesează mulți oameni cu experiență la îndemână și novice. Firește, prima clatita este întotdeauna cocoloase. Prin urmare, este necesar să stoc echipamentul necesar, materiale, și răbdare.

Perdele pentru a obține cât mai curat și frumos, ar trebui să se acorde o mulțime de timp găsirea și cumpărarea de materiale de calitate. După ce toate ferestrele ar trebui să fie întotdeauna fermecător.

Cum să coase perdele cu formarea mâini
Cum să coase perdele cu formarea mâini
Cum să coase perdele cu formarea mâini