Cum să coase perdele, draperii coase cu mâinile

Cum să coase perdele, draperii coase cu mâinile

Fiecare femeie a trebuit să coase perdele cu mâinile, chiar și în bucătărie sau în grădină. În mod independent coase cortina este frumos, elegant și destul de dificil de corectat, deosebit de dificil de a coase Lambrichene. Chiar dacă există model exactă și o mașină de cusut bun neapărat nevoie de experiență și cunoștințe de perdele de croitorie tehnologie.


Coase jaluzele japoneze sau romane pentru a le face la fel de frumos și elegant, la fel ca în fotografie, în magazine, de calitate pot doar profesioniști de studio. Același lucru se aplică și altor perdele complexe modele (franceză, austriacă) și perdele, lambrequins decorate. Dar, dacă aveți o mașină de cusut bun și vă place să coase, coase un model simplu perdele organza sau tul pe geamul de la bucătărie, copil și chiar în cameră, să le decorați luat, este posibil, în mod independent. Iar atunci când ia în considerare faptul că, în magazine, puteți cumpăra o varietate de accesorii frumoase, ochet și alte ornamente decorative pentru perdele, apoi un model simplu al cortinei poate fi transformat într-o operă de artă.

1. Necesitatea de a măsura dimensiunile sale în mod corespunzător pentru a coase perdele

Cum să coase perdele, draperii coase cu mâinile

Dacă decide să facă o perdea cu mâinile sale, este important să se măsoare înălțimea și lățimea de perdele de viitor și se taie curat (aliniați marginile perdelelor). Cea mai mică imprecizie măsurarea dă o eroare semnificativă în general. Și perdeaua va fi fie scurt sau „traseu“ pe podea, în cazul în care nu denaturate. Deosebit de ieftin este dificil de a alinia tesatura dantelă cortina și având în nici un model.

2. Marginile perdelele sunt prelucrate în tiv, prejudecată legare sau rol cusătură

Cum să coase perdele, draperii coase cu mâinile

Decide în avans modul în care se va ocupa de marginea de perdele. Tivului de legare prejudecată sau rol-cusătură. Adevărat, este nevoie de serger care îndeplinește rolul cusătura gemene pentru a doua opțiune.
Se calculează, pentru ca este nevoie de o coasă benzi Bakey și tip cortină. Rețineți că banda perdea are un coeficient diferit de asamblare formării (1,5 / 2 / 2,5). Astfel, atunci când lățimea de 200 cm perdele trebuie să cumpere bandă perdea (cu un factor de 1,5.) - Aceleași 300 cm (3 metri), iar lățimea trebuie să fie perdele. După curea de strângere cabluri de cortina se reduce la 2 metri.
Cumpara imediat toate necesare, împreună cu tesatura pentru perdele. Nu numai o împletitură de expunere, ci un fir, oblic Bakey. Doar nu uita sa faci un pic de „rezervă“ pentru toate calculele.

Wide bandă perdea transparentă pentru perdele de cusut folosite organza sau tul. Wide stofa perdea panglica pentru perdele de cusut folosite de țesături pentru perdele, swags. bandă îngustă perdea, de cele mai multe ori este nevoie atunci când coaserea perdele, draperii, lambrechinelor, fără șifonarea.

3. Când coaseți experiență SMAD, lambrichene necesare

Cum să coase perdele, draperii coase cu mâinile

Pentru a coase-vă perdele cu margini frumoase și netede finite, aceasta necesită nu numai o mașină de cusut bun, dar, de asemenea, abilitatea unor operații.
Manipulați cusături de rol pe margine overlock este ușor, dar pentru a procesa marginea „la tiv“ sau de favorizare a legării dificil. canalizare experimentală nu apăsați pe marginea tăiată a perdelelor și poate face fără o linie specială picior podgibku pavajului asieta (0,1 mm) de-a lungul marginii de tiv. De asemenea, ar putea fi necesar să apăsați în două perdele tiv faze de margine, iar după altul și insailati fir. Același lucru se aplică cortinei de bandă.

Dacă nu ați cusute Lambrichene sau alte elemente complexe ale cortinei, să înceapă mai bine cu modele simple pentru a depune mărturii sau de bucătărie într-o fereastră mică și modelul finit. Lay în falduri frumos SMAD sau pelmet destul de dificil, fără experiență. Aici trebuie să luăm în considerare calitatea materialului, precum și amploarea și direcția de tăiere comune țesutului SMAD și cunosc multe alte secrete. Rețineți că frumoasele pliurile Lambrichene sunt stabilite doar pe fotografii din cataloage perdele.

4. Efectuați reglarea mașinii de cusut

Cum să coase perdele, draperii coase cu mâinile

Pentru a face cortina pe cont propriu trebuie să cunoască caracteristicile tehnologice ale cortinei de cusut și țesături tul și capacitățile mașinii dumneavoastră de cusut. Alegeți un fir corespunzător cu grosimea dorită și ac. fire de cusut trebuie să fie subțire, ferm și elastic. Acul este mai bine pentru a pune un nou, ca un ac bont sau îndoit pe mai multe țesuturi vor lăsa urme de puncții, și formează un puf.Înainte de perdele de cusut, trebuie să reglați corect tensiunea firului și forța de presiune a piciorului pe material. Reglați înălțimea de ridicare a dintilor cremalieră, astfel încât organza sau tul nu este „merge“ în timpul coaserii. Lifted dinți rack înalt nevoie doar de croitorie de pânză groasă și țesături din lână. cuișoare pentru țesături delicate trebuie să fie coborâte cât mai scăzut posibil, în timp ce verificarea presiunii piciorușului presor pe material. A se vedea. Setarea promova tesut.
În cazul în care una dintre aceste condiții nu este îndeplinită, cusătura este probabil să fie suflate în jos, și nici un fier nu se va netezi.

Pentru a reduce aterizare țesutului atunci când coaserea perdele, unele croitoreasă pur și simplu glisați marginea de perdele predea. Acest lucru nu se poate face, pentru că această „metodă“ poate provoca ruperea acului și se întinde marginea de perdele. Ca rezultat, marginea este perdele ondulate. Este mai bine să se întindă, dar nu pentru a întinde o porțiune din ambele mâini, atunci puteți evita plantarea de țesut severă.
Nu instalați cusatura prea mici mai puternic din această perdea nu va. Dar dacă trebuie să respingă linie, în timp ce nevoia de mult. La urma urmei, lungimea totală de cusături pe o perdea poate ajunge la 15 metri.

5. perdele pentru camera de zi

Cum să coase perdele, draperii coase cu mâinile

perdele de proiectare pentru camera de zi, camere foarte mari, de multe ori se completează lambrequins. Lambrichene interior da un aspect finit și poate ascunde pervazul și legăturile de montare, care sunt fixate prin intermediul unor perdele sau draperii. Lambrichene pot fi împărțite în trei tipuri:
tare (Bando) - sunt benzi de țesătură, armate cu un material special;
Componentele grase cu ansambluri care formează o varietate de forme - Soft;
Lambrichene complicate - combinație drapată de părți diferite, localizarea care poate fi simetric sau asimetric.
Perii și suporturile utilizate, probabil, cel mai des în proiectarea de camera de zi. Perii pot juca rolul de graifere, sau au o valoare pur decorativ. Perie mică de-a lungul marginilor de perdele, da un lux aparte.
Titularii ajuta la menținerea perdele întredeschise pe părțile laterale ale ferestrelor, cu ajutorul lor, draperia este fixat.
volane largi și înguste, pliuri, arcuri și panglici folosite adesea puse la bătaie de decorare.

6. Perdele pentru dormitor

Cum să coase perdele, draperii coase cu mâinile

Măreția draperiile moale, care curge perdele tesatura la podea, culori bogate profunde, sau simplitatea și frumusețea nuanțe pastelate de lumină? perdele de lux pentru a se potrivi cu cuvertura sau tul de aer imponderabil ca element de bază, și poate perdele franceze? Alege un stil care este confortabil pentru tine.
Design Dormitor înseamnă că culoarea de textile, mobila și pereții cât mai mult posibil, combinate între ele, erau în armonie perfectă cu podele de covor. Acest lucru se realizează cel mai bine în decor și accesorii pentru a utiliza diferite nuanțe de culoare de bază. Culorile pastelate utilizate în perdele, dormitorul este cu siguranta umple confortul si caldura.
Acesta este cel mai potrivit pentru perdele dormitor lung, ele pot fi fie foarte dens, care nu permite luminii naturale sau lumină și transparent. Una dintre cerințele care se aplică perdele pentru dormitor - o bună protecție de la soare, astfel încât țesătura perdea ar trebui să aibă o densitate mare.

7. Perdele pentru bucatarie

Cum să coase perdele, draperii coase cu mâinile

Multe feluri de mâncare nu poate încă „lăuda“ de înaltă rezoluție. Iar prezența plăcii, frigider reduce și mai mult zona de bucătărie utilă, deci trebuie să perdele în bucătărie extinde vizual spațiul său. Nu prea luminos și nu plin de un model de tesatura de mare este cel mai potrivit pentru acest scop. Vizual îmbunătățește perdelele de spațiu, se potrivea cu culoarea peretilor de bucătărie.
O fereastră de bucătărie mică este mai bine să stea perdele transparente sau translucide, fără bijuterii voluminoase inutile, luându-le pe laturile de panglici. Fereastra va fi mai ușor și va apărea mai mare.
Perdele cu o mulțime de cute duble, draperii într-o fereastră mică bucătărie va arăta mai degrabă ridicol. Acest design este de numai ferestre adecvate pe o mare bucătărie în plan deschis, cu zonă de luat masa.

Cum să coase perdele, draperii coase cu mâinile

Cum de a face cele mai multe lenjerie
Lenjerie de pat, alese pentru a se potrivi cu perdele în dormitor, în plus decora dormitorul tau. Nu contează că nimeni în afară de tine și de cei dragi nu aprecia. Frumos lenjerie de pat, perdele și în conformitate cu designul general al dormitor, vă va ridica cu siguranta starea de spirit.

Cum să coase perdele, draperii coase cu mâinile

Design perdea
Perdele este un element foarte important de decor pentru orice cameră. Bucătărie cel mai bine este de a folosi culori deschise în cameră și dormitor uite perdele bune cu lambrequins, cu pick-up. Design camera poate fi schimbat în cazul în care perdele SEW model. De exemplu, bucataria este jaluzele romane bine potrivite, rulouri. perdele Design - este fundamentul, care ar trebui să înceapă înainte de perdele SEW.

Cum să coase perdele, draperii coase cu mâinile

Cum să coase un sac pe canapea cu mâinile
Noi perdele întotdeauna schimba cu fermitate orice cameră. Aș dori să se schimbe cu ei, și mobilier „plictisit“. Încearcă să coase capace pe canapea, și veți vedea cum se schimba mobila.

Cum să coase perdele, draperii coase cu mâinile

Cum să coase o pătură cu mâinile
Poate că nimic altceva, cu excepția culoarea peretilor, deci nu este în armonie cu perdele, ca o pătură. Este clar că nu se poate coase perdele din aceeasi tesatura ca si cuvertura, deoarece o astfel de combinație ar fi prea „simplu“. Dar tonul general, poate chiar modelul de tesatura, este de dorit pentru a alege o nuanta de culoare de bază.

Cum să coase perdele, draperii coase cu mâinile

Cum de a face modele și coase perna
Maestrul împărtăși experiența cum să coase o perna și cum să construiască un model pentru orice formă de perne moi.