Cum să crească o răsaduri de roșii în cronologie acasă

răsaduri sănătoase de tomate - este cheia pentru o recoltă bogată. Pentru a obține o recoltă bună în paturile lor, este necesar să se crească materialul săditor. Cazul este destul de consumatoare de timp, dar cu poziția economică chiar avantajoasă.În plus, răsaduri corecte și în timp util plantate va fi mult mai puternic și mai stabil decât achiziționarea. Cum să crească răsaduri de roșii la domiciliu, mulți fermieri interesați.

Cum să crească o răsaduri de roșii în cronologie acasă

Pregătirea pentru însămânțare

Pentru creștere răsaduri de trebuie să se pregătească semințe. Acestea pot fi achiziționate în magazin sau gatiti-te. grădinari cu experiență preferă să gătească propriile semințe - astfel încât să puteți alege cele mai bune soiuri și selectate pentru acest fruct mai suculent și coapte. materialul săditor potrivit pentru 7-8 ani.

Înainte de a începe, munca horticole, trebuie să știți cum să planteze răsaduri de roșii. Primul pas este de a pregăti semințele - acest lucru se face pentru 1-2 zile înainte de a recolta așteptată.Pentru a selecta semințe de înaltă calitate, acestea ar trebui să fie muiată în apă: semințe bune vor cădea la partea de jos, iar cei săraci vor ridica - au nevoie doar să fie drenat cu apa. Semințele selectate trebuie să fie decontaminate prin utilizarea unei soluții de permanganat de potasiu, preparatul are loc în următoarea secvență:

  1. Se ia o cantitate mică de apă și fixați-l în câteva boabe de permanganat de potasiu pentru a produce o soluție violet viu.
  2. Pune în ea semințele timp de 20 de minute. Dacă se pregătesc pentru plantarea de mai multe soiuri de tomate, acestea trebuie să fie puse în tifon separat unul de celălalt, astfel încât să nu se amestecă.
  3. semințele sunt apoi puse într-o apă simplă, ușor cald pentru umflarea. seminte proaspete este suficient pentru 8-10 ore, iar dacă acestea sunt mai vechi de 3 ani, atunci ei trebuie sa se umfle mai mult.

Cum să crească o răsaduri de roșii în cronologie acasă

Acum este necesar să se pregătească solul pentru plantare. De obicei grădinari să ia parte teren pentru a îmbogăți în humus și turbă. Unele compoziții mai complexe este preparat din compost, humus, turbă, uree, superfosfat și sulfat de potasiu.

Puteți folosi orice fel de sol, care trebuie să fie supuse tratamentului termic la decontaminat. Pentru aceasta trebuie să fie plasat într-un cuptor la 180-200 grade și compoziția calcinează timp de 20 de minute.

Se pot trata, de asemenea, solul cu o soluție puternică de permanganat de potasiu. Cel mai simplu mod de a pregăti sol pentru plantarea de tomate în toamnă, oferindu-i un promorozitsya bun. În cazul în care solul nu a fost pregătită în prealabil, puteți achiziționa dreptul la un magazin de specialitate.

Când plantarea răsadurilor de tomate?