Cum să facă o propunere pentru a apela fata de a se căsători

Toate fetele vis de moment fericit cand aud de la cineva drag una din cele mai importante cuvinte: „? Te casatoresti cu mine“. Barbatii, de asemenea, chibzuind cum să întind mîna și inima iubitei sale - frumos, dar nu vulgar, romantic, dar fără sentimentalism inutile. Sperăm că aceste sfaturi vă vor ajuta să faceți oferta potrivită!conversație preliminară

Probabil că înainte de relația ta a devenit atât de gravă încât vă decide să facă o ofertă, nu doar vorbind cu iubita pe un viitor comun. Cel mai probabil, va discuta în cazul în care veți trăi, ce să facă, și poate cât de mulți copii ar dori să aibă și dacă copiii dumneavoastră are nevoie de a începe un câine. Dar totul a fost în glumă.

De fapt, „testa apele“, adică dorința de a se căsători fata. Nu este foarte frumos să se pregătească toate, a pus pe un spectacol cu ​​prezentarea inelului, iar răspunsul a fost „nu“. Ca urmare a apelului preliminare îți dai seama că place să gătească și să aștepte pentru oferte. Deci - e timpul să o facă!

Cum sa faci o surpriza?

Oferta - un moment foarte serios, de aceea este important să nu pierde nimic, și fă-dreapta. Propunerea dumneavoastră ar trebui să fie o surpriză plăcută pentru fată, chiar dacă ea își dă seama subconstient că acum, în curând ... Asigurați-vă că pentru a alege să ofere un loc special. Acesta poate fi un loc te iubesc într-un modest cafenele de student, sau în partea de sus a Turnul Eiffel din Paris - care este de a decide.

Cum să facă o propunere pentru a apela fata de a se căsători

Alegeți o locație care va provoca răspuns emoțional fetei!

Puteți ajuta creativitatea și cunoașterea calităților personale mireasa ta. În orice caz - trebuie să ne amintim această zi, pentru o viață! În cazul în care fata ta îi place să participe la spectacol si vrea sa în acest moment solemn a fost în jurul valorii de audiență, să facă ei o ofertă în restaurant, centru comercial, sau în timpul orice caz, în cazul în care o mulțime de oameni acolo.

Act dintr-o vedere frumoasă: stand pe un genunchi, a prezentat inelul și a cerut fetei să fie soția ta. Pentru a fi auzit intreaga camera, trebuie să utilizați microfoane. Aceasta va produce un efect de durată! Puteți plasa un angajat printre mulțimea de muzicieni care au efectuat la momentul potrivit pentru tine melodia preferată, și ai dansat într-un cerc. Publicul te osyplet oricum aplauze.

În cazul în care fata ta este timid si nu-i place companiile zgomotoase, face o ofertă singur. Puteți face o ofertă, oferind cafeaua de dimineață preferată, în cazul în care tava este un trandafir și un inel într-o cutie. Puteți cere o fată pentru a merge în jurul valorii de oraș într-o limuzină, și deja acolo să-i facă o ofertă. Este posibil pentru a decora camera și vine într-un loc vizibil pentru a pune un buchet magnific și un inel. Fii creativ!How do you say cuvintele prețuite?

Este foarte important nu doar pentru a face o ofertă, dar, de asemenea, să spună cuvintele potrivite cu intonația dreapta. Femeile iubesc urechile! Este mai bine să antreneze, să nu murmura, nu maraie la el însuși, „Casatoreste-te cu mine“, dar nu vorbesc prea mult timp. Este necesar să se pronunță în mod clar canonic „te căsătorești cu mine?“. Chiar dacă fata ar fi fost mult timp decis, ea încă mai vrea să audă un semn de întrebare.

Crede-mă, această frază pentru fete este un text sacru, așa că spun - și dumneavoastră preferat va aminti mereu de acest moment. Text sunet foarte bun, de ce te-ai hotărât să se căsătorească cu ea. Pregătiți-vă bine și spune-mi cât de important este de a avea o familie, cum sa schimbat viața ta după întâlnirea ei cât de benefic vă afectează și cât de fericit esti ca ea sa întâlnit pe drum.

Apropo, nu fi surprins sau jignit daca fata spune: „Trebuie să mă gândesc.“ In aceasta există o picătură de cochetărie de sex feminin, iar proporția de raționalitate - abia acum ea poate gândi și de a răspunde cu exactitate, în cazul în care ea a vrut să-mi trăiesc viața cu tine. Prin urmare, ca un adevărat gentleman, ia răspunsul ei cu demnitate și să aștepte în liniște. În orice caz, trebuie să fie mereu aproape de iubita lui.

Cum să-i spuneți părinților?

Deci, ai făcut deja o ofertă, iar fata a primit acordul ei. Rămâne să le spună părinților despre acest eveniment important în viața ta acum împreună. Știi destul de bine dumneavoastră preferat și ce loc în viața ei ia o familie? Poate că fata ta un orfan sau trăit mult timp singur, foarte rar comunică cu părinții săi, nu prețuiește opinia lor și nu îi informează despre modificările apărute în viața lui.

Cum să facă o propunere pentru a apela fata de a se căsători

Faceți o ofertă iubit, nu uitați să notifice familia ei!

Amintiți-vă - numai în astfel de cazuri, puteți sări peste ritualul și să nu ceară binecuvântarea părinților ei. Dar dacă fata este important pentru familia ei, atunci sunt obligate să se conformeze vechi, ci o frumoasă tradiție - tatăl miresei să ceară mâna fiicei sale. Cel mai adesea este nimic mai mult decât un ritual. Fata este încă decide să se și tatăl ei un răspuns negativ nu vă împiedică să ne căsătorim.

Dar crede-mă - toată familia ei este foarte atins de o astfel de atitudine respectuoasă. Deci, după ce ați făcut o ofertă de iubita lui și a primit un răspuns afirmativ, trebuie să ceri binecuvântarea familiei sale. După aceea familiile pas responsabil mireasa si mirele ar trebui să se întâlnească cu unul pe altul.

Cum de a alege un inel?

Cel mai bun dintre toate, în cazul în care mirele însuși va cumpăra un inel de mireasa. Dar, uneori, un om nu știe ce este ca iubita lui, și ce-i cu degetul dimensiunea. Prin urmare, pre-vorbi cu fata pe bijuterii, du-te la magazin de bijuterii și de ceas ceea ce suna ii place si ce ea acordă o atenție. Și cumpara cel mai bun, luând o parte din inelul, pe care ea poartă în prezent.

Arată vânzătorul sau inel fată în magazin, și puteți alege cu ușurință dimensiunea dorită. Uneori, fata se doreste sa ia parte la achiziționarea inelului. Ei bine, care va facilita sarcina. Ci mai degrabă că inelul de nunta încă a venit ca o surpriză. Vorbind de surprize, nu ascunde inelul într-un tort, un pahar sau alte alimente, la fel ca în filme. Este periculos pentru sănătate.

O fată poate sufoca înghițind un inel împreună cu mâncarea, și în loc de o propunere romantica va fi în spital. Și cel mai important, amintiți-vă că indiferent cum faci cu iubitul tau. Singurul lucru care este important pentru ea în acest moment - iubirea ta sinceră puternică, care nu poate fi reprezentat sau pentru a juca, și că este cu adevărat important pentru unirea a două inimi.