Cum sa faci breton drepte la domiciliu rapid și ușor

Orice femeie stie forma fata mea din momentul în care începe să fie interesat de make-up si coafuri

Bretonul va ajuta pentru a face vizual mai subțire sau, dimpotrivă, să fie deschisă în cazul în care caracteristicile cele mai mici. detalii: 1. Childishly fata rotunda ia orice variante - de la o grosime de la măcinarea lungime fir oblic la bărbie. Este important doar sa nu faca zone temporale forma mai largi, sau de la acea persoană va impresiona pe deplin.
 2. Fața ovală - universală. El se potrivesc breton scurt și groase, lungi și oblice. Dar nu fac bucle lungi simetrice la margini până la bărbie - ele sunt o formă mai alungită.
 3. fata patrata. Problema pentru a atenua, prin urmare, duritatea bărbie necesită o asimetrie. strand adecvat oblic, care merge în masa generală a părului.
 4. Forma triunghiulară. O persoană care acceptă un breton gros pentru sprâncene, prevăzute val perfect plat. Dacă densitatea parului este diferit, catena este înfășurată și șicana ușor, creând volumul necesar.
 5. Caracteristici mici necesită spațiu deschis. Ideal pentru a face o scurtă breton, cu fire zdrențuite de lungime asimetrică.
 6. pomeții largi sau înalte, nu trebuie să se ascundă, dar în cazul în care proprietarul este nemulțumit de forma, forma medie breton - ceea ce ai nevoie.

Materia si foarte parul - stilul de păr. Parul cret nu da efectul direct posesorului, este necesară doar o singură dată pentru a trece în aer umed. Aceasta necesită fixarea stilizarea maxim. păr subțire și rare, de asemenea, nu se poate lăuda cu orice formă de breton.

Cum sa faci breton drepte la domiciliu rapid și ușor

Pentru a dobândi într-un fel efectul densității, acestea ar trebui să fie colectate într-un volum din partea de sus sau din spate

Instrumente pentru crearea de breton la domiciliu

Primul este - o pereche de foarfece. Este mai bine, dacă acestea sunt profesionale. În caz contrar, croitori sau hârtie de tăiere pentru a crea o imagine elegantă nu va funcționa. În plus față de acestea:

 1. Milling foarfece. Acestea vor ajuta să facă un breton gros mai puțin probabil pentru a crea o margine zdrențuită, se joace cu diferite lungimi în părți ale feței.
 2. Comb fețe. O parte cu câțiva dinți, iar celălalt - cu comună.
 3. Agrafă crabi.
 4. mijloace de fixare.


Acesta este minimul necesar pentru crearea imaginii de sine. Înainte de experiment ar trebui să examineze cu atenție propriile lor breton - probabil o instalare nouă vă va salva de la a fi nevoie să se schimbe radical imaginea, cu ajutorul unor unelte.

Pet Trucuri - schimba în mod corect, fără foarfece

Acum, pentru a crea frumusetea parului cu mâinile ofera o greutate instrument.

Cum sa faci breton drepte la domiciliu rapid și ușor

De exemplu, pentru a face un breton drept ajutor de călcat sau curling

Bretonul folosind stivuire utjuzhkom

 • Crest alege cantitatea dorită de păr. Pentru aceasta am separa benzile despărțit.
 • Greutatea totală este împărțită în 2-3 bucăți dacă breton gros. Astfel, o cantitate mică mai ușor pentru a îndrepta.
 • Netezire începe cu straturile inferioare, trăgând treptat toate firele, le utjuzhkom de prindere. În cazul în care un pic de mișcare pentru a cosi marginea, apoi a lua o formă ușor rotunjită. Este mai natural decât perfect drepte.

Noi facem breton, fără tăiere de păr

 • Greutatea totală a breton de păr de pe părțile laterale sunt piese separate. Lungimea lor este de până la bărbie.
 • sacrificare Orientul Mijlociu în urmă un clip decorativ.
 • Dedicat clește netede filoane, rotunjiri sub bărbie.

Cum sa faci breton drepte la domiciliu rapid și ușor

Efectul feței alungit prevăzut

Bouffant și permanentul

 • kudelek Steep ieșit din modă de la Bal'zaminova. Prin urmare, bigudiuri mici amânată. cele utile sau aceleași palete.
 • Înfășurată pe bigudiuri toate breton volum concepute. Înainte de fixarea este umezită cu apă. După uscare uscător de păr. bigudiuri nerăsucite, o mulțime de puțin șicana la rădăcinile și partea superioară netedă - bang pentru quad-uri gata.
 • masa fierului întregesc din rădăcini. Este important să se păstreze aceeași mișcare, pentru a atinge un nivel de poziție a fiecărei componente. Mai mult, bufant si styling.

Bretonul sunt netede, țepos, moale, valuri. Acest lucru se realizează cu ajutorul unor instrumente de styling. Dorit experimente înainte de a decide cu privire la tăierea părului.

Cum de a face bang cel mai frumos și chiar în casa

Deci, în cazul în care decizia de a lucra cu foarfeca dupa ajunse la maturitate, acesta va descrie trei modalități de a schimba aspectul de propriile breton. Deci:

Direct: scurt sau lung

În primul rând, părul dorit separat de masa principală. Apoi alege blocare de control - este de obicei cel mai mic. În continuare, definiți lungimea sa. Acum, mult mai trage de păr, tunsă de prisos.

Cum sa faci breton drepte la domiciliu rapid și ușor