Cum sa faci breton drepte

Cum sa faci breton drepte
În acest articol, ne vom concentra pe modul de a face breton drepte. Prezența unui Bang - este întotdeauna cheia succesului cu alte persoane. Deosebit de atractiv și armonios arată breton drepte cu parul lung. În ceea ce privește combinația de păr lung și breton, acestea creează o imagine destul de clare, dar, de asemenea, potrivit pentru orice tip de par.Tipuri de păr și breton drepte.

Nu este nimic complicat pentru a face un bang directe pentru cei cu parul drept. Nu sunt probleme cu nici pozarea sau rectificare. Un alt lucru, dacă sunteți proprietarul fire buclat si ondulate. Cu toate acestea, în acest caz, puteți găsi soluția optimă. Dacă doriți să faceți o linie bang, apoi următoarele sfaturi sunt doar pentru tine.

Cum sa faci breton drepte
Ia un fier de par sau balsam de păr pus pe redresor. Apoi, pieptene părul și uscați-le cu un uscător de păr.

Cum sa faci breton drepte - utilizați relaxer.

Bretonul nu se poate îndrepta după aplicarea ei oscilator de relaxare, dar va fi mai ușor să stil părul.

Cum sa faci breton drept, - o îndreptare chimică.

Poate că aceasta este cea mai dăunătoare pentru metoda de îndreptare a părului, deoarece rănește structura firului de păr. În plus, din timp în timp, va trebui să se îndrepte breton pieptene. Și dacă timpul nu-l taie, apoi vârfurile părului se va curba.

Cum sa faci breton drepte


Cum să atragă în mod corect un breton drept.

În primul rând, trebuie să hidrata parul. Dar tineti minte ca breton umed lungime nu se potrivește cu lungimea breton uscate. Prin urmare, pentru a determina în prealabil cu lungimea.

 1. Dacă doriți să taie în mod corespunzător breton drepte, începe să-și tundă de pe linia ei netedă, nu uitați să se ocupe de capetele de foarfece subțierea părului. Dar, cu pozarea trebuie să lucreze din greu. Odată ce ați ajuns la versiunea finală a breton, ușor hidratati-l din nou și înfășurați capetele pieptenelui circular interior în jos și se usucă prin suflare.
 2. Asigurați franjuri direct în mai multe straturi (stratul inferior al căputei mai scurt). Aceasta este cea mai bună opțiune, deoarece Bang-ul nu va fi gros, ci dimpotrivă, volumul și luxuriante.

Instrucțiuni cum să facă propriile breton drepte.

breton drepte se poate face și cel mai mult în casă.

 1. breton drepte uite subliniază proprietarul său, astfel încât în ​​plus față de simple și subțierea foarfece, utilizați ca clipuri.
 2. Dacă foarfecele rău forfecare, ascuți-le. O cumpăra mai bine noua pereche de foarfece ascuțite. Se prepară o sticla cu pulverizator și se umezește cu ea de păr. Apoi pieptene.
 3. Cum sa faci breton drepte
  Ia un singur fir, ținându-l între index și degetul mijlociu pentru a trage banda la nas. Aici, taie-l cu o foarfecă. Dacă aveți nevoie de breton deasupra sprâncenelor, tăietura trebuie să fie puțin mai mare.
 4. Adesea, unele Fringe tinde prin natura să se onduleze. În acest caz, face tăiat la mijlocul nasului.
 5. Dacă doriți să evidențiați un breton profund, atunci va va ajuta despărțire dreptunghiular. Aici, vom folosi acele clipuri aceleași care separă părul care ar putea interfera. Apoi mențineți întreaga lungime forfecare grosime de separație orizontală nu mai mică de 1 cm, dispuse paralel cu linia parului.
 6. Cu un fir extrem pieptene evidențiați și taie excesul, definind astfel lungimea dorită.
 7. Acum, fiecare nou fir este separată de cea precedentă, în intervalul 1 cm. Aceste șuviță de pieptănat în coadă și să se confrunte cu o clemă atașat la care deja sostrizhena pentru a regla lungimea.
 8. Se taie următorul toronului în același fel. Fiecare fir trebuie sa fie de 1 mm mai mică decât anterior. linia de tăiere va fi netedă după uscare breton. În continuare, se usucă uscator de par si pieptene. Drepte breton gata.

Asigurați-un bang directe în pivniță! Și, în timp ce îndreptați-te bang. Și, în general, cum te simți în legătură cu breton drepte?