Cum sa faci breton oblice fotografie


Cum sa faci breton oblice fotografie

Cum sa faci breton oblice fotografie

Nu este o femeie care cel puțin o dată în viața lui nu m-am tăiat un bang. Dar cum să taie breton oblică în mod corect, astfel încât să nu perturbe rezultatele eforturilor lor. Există câteva recomandări serioase, care sunt predate în școala de abilități de coafură.Desigur, este mai bine să îndrepte catenele în cabină, este în valoare de ea ieftin și nu ia mult timp, dar nu au întotdeauna posibilitatea și dorința.

Cum sa faci breton oblice fotografie

Dacă se dorește, nu este nimic imposibil

Ce formă de fire va fi un look perfect

Cum sa faci breton oblice fotografie

În fotografie - o forma de tunsori pentru diferite tipuri de fețe

Pentru a aranja frumos franjuri oblice, este important să se concentreze pe lungimea fasciculelor laterale. Principiul este de a începe cu o anumită lungime de peste o spranceana, cu arc neted sau rupt în jos la ureche sau mai mică, în funcție de cât timp va bang.

Pentru diferite forme de față și prăvăliș design de margine de arc pot fi selectate în mod individual, cu toate acestea, există mai multe principii geometrice importante care trebuie urmate:

 1. O fata patrata, cu bărbia grea - este necesar să se înmoaie caracteristicile vizuale, astfel încât face din breton moale. din sprâncene, se deplasează lin la un alt templu, ceea ce face lungirea lin.
Cum sa faci breton oblice fotografie

Unghiul de înclinare pentru fețele ovale

Important. breton drepte cu acest tip de persoană, chiar și rupte, sublinia și mai mult că absolut nicăieri unghiului. Este important să știi cum să taie breton oblic în sine, în cazul în care bărbia este prea grea - nu poti face o lungime de până la bărbie, chiar sub nivelul de breton și numai până la ureche, un arc neted.

 1. Fata rotunda cu obrajii dolofani - întotdeauna zdrențuită franjuri asimetrie rigid, pe de o parte foarte scurt, pe de altă parte, foarte lungi. Și este mai bine să atragă aripi șuvițe pe părțile laterale, deschizând frunte, atunci persoana va fi extins un pic vizual;
 2. Forma unei inimi - face din arc, astfel încât să echilibreze o frunte largă și bărbia îngustă. asimetria lungă adecvată poate fi rupt, și este posibil și un arc neted. Bangs bune vor arata si groase din partea de sus sau pe asimetric scăzut de despărțire în zig-zag.
Cum sa faci breton oblice fotografie

Obținerea unui arc din partea de sus a urechii, urechea medie sau lobul gol

 1. Cum să taie breton oblic-vă dacă persoana este alungită, iar fruntea este prea mare - este necesar să se schimbe proporțiile, dar în acest caz, pentru a alege dreapta, mai degrabă decât breton oblice, lungimea de sprancene;
 2. inima Inverted - doar un breton drept, nici o asimetrie;
 3. În formă de pară. expansiune descendentă cu pomeții neexprimate - nevoie Bangs volum maxim pe sprâncene sau mai scurte, proiectate sub forma arcului nu este prea sever;
 4. bucle luxuriante în gât, pentru a corecta bărbie îngustă și o despărțire în zig-zag în mijloc, cu un breton lung, într-un arc de cerc pe laturile -, cu extensie până în formă de pară.

Important. Amintiți-vă de regula, se măsoară de două ori, taie o dată. În rețeaua o mulțime de programe care vor ajuta la fotografiile dvs. „face“ diferite breton și alegeți cea mai bună opțiune.

Obținerea de tunsoare

Cum sa faci breton oblice fotografie

line clip coafuri speciale frumoase la domiciliu

Înainte de acasă să taie breton oblic, este necesar pentru a obține foarfece ascuțite bun profesionist. Dacă doriți o reducere treptată a dozelor, este de asemenea subtiere. Apoi, nici o problema. Dar, dacă vom folosi foarfece obișnuite, care este în casă, pentru hârtie, de exemplu, rezultatul poate fi foarte supărat.Puteți achiziționa o serie de clip, care va simula în mod independent, orice stil și aranja uniform șuvițele. Există un astfel de dispozitiv de 150 de ruble.

Cu el chiar și schema - cum să taie breton slash nu este necesar, ușor pentru a seta unghiul de înclinare dorit și densitatea poate fi reglată. De asemenea, este foarte convenabil pentru coafuri de design multi-strat.

Linia este ușor de fixat pe păr și are un nivel de duritate, care vă ajută să aleagă unghiul perfect. Prin acest dispozitiv simplu este ușor nu numai frumos breton tapiterie, dar, de asemenea, sfaturi frumoase pe bucle lungi studiilor de licență și mijlocii.

Este convenabil să se adauge volum pe partea de sus, dacă nu puteți merge la un salon sau de a face o tăietură simplu sub forma unui pătrat.

Cum sa faci breton oblice fotografie

Efectua corect tăiate, cu linii netede tăiate

Prețul de instrument profesional destul de mare, dar dacă aveți de gând să împrospăta în mod constant coafura, este mai bine să cheltuiască bani o dată. În medie, un bang bun pentru foarfecele sunt de la 300 de ruble (cea mai ieftină opțiune) la 1200 de ruble (standard, dar nu de elită). Puteți cumpăra un set, deci este mai ieftin.

Important. Dacă breton oblice planificate să poarte în orice moment, nu se poate face fără subțierea foarfece. Ai aranja marginea breton și să dea un volum suplimentar, cu ajutorul foarfece, foarte ușor.

În continuare nevoie de un pieptene cu dinți frecvente și pieptene cu metale rare, mai bine, dar este posibil și din material plastic. Instrucțiunea necesită metal, deoarece se blochează fixat rigid.

Regulamentele, care în mod necesar trebuie să fie urmate

Cum sa faci breton oblice fotografie

Există o serie de reguli imuabile. care studiază la cursurile saloane de coafură.

Dezvăluie câteva secrete simple cum să taie breton diagonală tine:

 1. Vom începe să taie fâșii umede. Nu este prea uscat sau prea umed și ușor uscat de un prosop după spălare. Rețineți că, atunci când lungimea de uscare un pic salt, astfel încât să ia stoc de un centimetru pe lungimea dorită.

Important. Dacă efectuați o tunsoare pentru prima dată, cel mai bine este să nu se uda parul la toate, și pentru a scurta uscat, astfel încât acesta va fi rezultatul imediat vizibil al muncii.

Cum sa faci breton oblice fotografie

Unghiul de înclinare de 45 grade

 1. parul umed pieptănat pe spate și fixați clema. pieptene separă benzile, în funcție de unde va începe și se taie breton lungimea necesară a unghiului oblic al unui pre-planificate.
 2. Cum să taie propriile breton oblic sfaturi zdrențuite? În acest caz, o pereche de foarfece pentru a face mici sostrig un unghi de aproximativ 45 de grade până la o adâncime de un centimetru.
 3. Pentru breton transformat luxuriant, este necesar să se rări semănături. Se separă catena de un centimetru și aranjate perpendicular pe ochi. Țineți vârful degetelor, vom obține o coadă mică, care ar trebui să fie tăiate. Deci, vom continua cu fiecare fir.

Îngustează la un breton lung

 1. Vârfurile frezarea foarfece. Dacă părul subțire și ascultător, ai nevoie de o reducere treptată a dozelor foarte ușoară, pentru a nu taie toate încuietorile. Dacă greu și gros, apoi mai adânc pentru a sublinia structura părului. Tronconici ajută la benzile suplimentare cu ușurință după spălare depozitate și de a dobândi forma dorită.
 2. sfaturi zdrențuite de formare, plasarea pe verticală foarfecele și de a face o tăietură diagonală. dacă aveți nevoie de opțiunea directă, frezare, având în foarfece pe orizontală numai.
Cum sa faci breton oblice fotografie

Așa am face din lungimea dorită

Consiliul. Pe parul cret tronconici nu se face, deoarece acestea vor ondulează mai.

 1. Foarfece în timpul manipulării la un unghi pentru a menține curl, capetele în jos, nu drept. Unghiul de înclinare de aproximativ patruzeci și cinci de grade.

Astfel, regula de bază atunci când plasați un bang cu mâinile lor, secțiunile principale au fost o dată înclinat, iar Discontinuitatea și doar face din vârfurile șuvițe mici, nu mai groase de un centimetru.

Dacă pur și simplu nu sa întâmplat, nu ar trebui să fie supărat. Dar, inițial, este mai bine să-și tundă pe o lungime mai mică fir să rămână o oportunitate de a corecta ceea ce nu a funcționat bine tăiat.

concluzie

Cum sa faci breton oblice fotografie

Se separă catena de un centimetru și aranjate perpendicular pe ochi. Țineți vârful degetelor, vom obține o coadă mică, care ar trebui să fie tăiate. Deci, vom continua cu fiecare fir.

Cum este asta? Nu înțeleg.

Aboneaza-te la noutati FaceBook!

Cum sa faci breton oblice fotografie


Cum sa faci breton oblice fotografie

Cum sa faci breton oblice fotografie

Cum sa faci breton oblice fotografie

Cum sa faci breton oblice fotografie

Cum sa faci breton oblice fotografie

Cum sa faci breton oblice fotografie