Cum sa faci ca sa schimbat fundal pentru desktop

Cum sa faci ca sa schimbat fundal pentru desktop

Cum sa faci ca sa schimbat fundal pentru desktop
  • Cum de a face fundal pentru desktop schimbat - YouTube
  • Cum pot obține în mod automat schimbat fundal pentru desktop?
  • Spune-mi cum să fac asta în Windows 7 tapet schimbat.
  • Cum te-ai decis sa schimbat imaginea de fundal pe desktop.
Cum sa faci ca sa schimbat fundal pentru desktop

Cum de a face fundal pentru desktop schimbat - YouTube

Cum sa faci ca sa schimbat fundal pentru desktopPentru Windows 7 setările de fundal pentru desktop au propriile lor caracteristici. De exemplu, este posibil să se facă imaginea de fundal se schimbă automat după o anumită perioadă de timp. Astfel, actualizate din timp în timp, fundal pentru desktop nu are timp să deranjeze utilizatorul. Selectarea unei imagini adecvate nu este greu: este posibil să se utilizeze imagini și imagini sau eșantion set de medii pe care fiecare subiect conține Windows 7. Context Windows 7 desktop-ul este configurat în meniul „Personalizare“, care este cauzată de apăsarea butonului din dreapta al mouse-ului pe orice zonă goală de icoane pe ecran. faceți clic pe „Background Desktop“ în fereastra care apare. În mod implicit, acest set de imagini care corespunde la subiect specificat.

Cum pot obține în mod automat schimbat fundal pentru desktop?

Cum sa faci ca sa schimbat fundal pentru desktop

Una dintre caracteristicile Windows 10 - Slide Show, pe care nu l-am folosit până la acest punct. Creați un dosar cu tapet dumneavoastră preferat și lăsați sistemul de operare le schimba la fiecare X minute. Aceasta este o modalitate foarte bună de a aduce viata pe desktop, care este potrivit pentru cei care nu pot decide ce imagine de fundal arata mai bine. În plus, vă voi da un tutorial scurt despre cum să facă să funcționeze, atâta timp cât laptop sau de suprafață nu este conectat. În mod implicit, prezentarea funcționează numai când este conectat la rețea. Cu toate acestea, mai întâi trebuie să creați un dosar cu toate imaginea de fundal, pe care doriți să le vedeți. Vă recomandăm crearea unui slideshow dosar Imagini dosar. Odată ce ați face față cu acest lucru, copiați toate imaginile. Puteți utiliza chiar și dosarul de o unitate dacă doriți. Selectați Slideshow din lista verticală de fundal de desktop 5. Amintiți-vă, tapet sincronizate pe toate dispozitivele Windows 10, în cazul în care acestea au aceste imagini. Du-te la toate setările făcând clic pe Centrul de notificări 2. Faceți clic pe Răsfoire, navigați la folderul pentru expunere de diapozitive care ați creat mai devreme, pentru a indica calea spre ea. Cei mai mulți oameni sunt de adaptare a imaginii aici. Dar, dacă aveți o imagine de fundal mai mic, puteți să le adăugați pe țiglă sau întindere.Cum sa faci ca sa schimbat fundal pentru desktop

Spune-mi cum să fac asta în Windows 7 tapet schimbat.

În această lecție veți învăța despre modul de a schimba imaginea de fundal de pe desktop în Windows 7. În mod implicit, sistemul are deja un număr de imagini, și asigurați-vă că pentru a le schimba foarte usor. De asemenea, puteți instala pe desktop-ul propriile fotografii sau imagini luate de pe internet. Găsiți imagini adecvate pot fi pe nenumărate site-uri web, cu o mare selecție de imagini de fundal pentru fiecare gust. Spațiul de lucru Windows 7 desktop-ul poate fi modificat, făcând clic pe desktop, faceți clic dreapta și selectați „Personalizare“ element. selectați „Fundal desktop“ În fereastra care se deschide. Există deja unele imagini preinstalate, și pentru a selecta imaginea, utilizați butonul „Browse“.

Cum te-ai decis sa schimbat imaginea de fundal pe desktop.

Cum sa faci ca sa schimbat fundal pentru desktop

De-a lungul timpului, utilizatorul este plictisit tapet desktop, și începe să-l schimbe într-un alt fundal. Multe sunt în căutarea unui program pentru a schimba automat imaginea de fundal de pe desktop. Dar nu este necesar să se uite pentru unele software-ul special, care va dura doar prea mult spațiu pe hard disk și dezordine registru computerul (da, Doamne ferește chiar și un virus de plante). Toate acestea se poate face prin intermediul built-in Windows. Mulți pur și simplu nu știu despre Windows 7 caracteristică pentru a schimba în mod automat wallpaper pe desktop. Primul lucru pe care îl faci este să apeși pe butonul din dreapta al mouse-ului pe desktop. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul „Browse“ și în fereastra de browser folderul care se deschide, selectați folderul în care fotografiile personale. Un dialog în care trebuie să faceți clic pe linia de jos a „Personalizare“ Atunci vom ajunge la ecranul de setări generale. După aceea căpușe marca acele fotografii pe care doriți să le vedeți pe desktop. În partea de jos aveți nevoie pentru a găsi linia „Background Desktop“ - Atunci ai nevoie doar pentru a pune o bifă în tapet vrem să vedem (de exemplu, pentru a alege timpul după care se va schimba în mod automat că este cât de ușor este de a face o schimbare de tapet pe desktop nativ. sistem de operare.

Cum sa faci ca sa schimbat fundal pentru desktop