Cum sa faci custodia unui bărbat în vârstă de peste 80 ani în St. Petersburg - documente pentru îngrijirea persoanelor în vârstă

bariere de parcare Stabilit am fost amendat cu 5000 tr Acum am bătut-l în pământ, și a rămas acolo încă mai poate fi amendat din nou

Așa cum viața a demonstrat - pentru a găsi un avocat bun este foarte dificil. Nu numai în Pușkin. La Sankt Petersburg au fost o mulțime de escrocherii de tot felul de firme de avocatura care ofera „ajutor gratuit“, în cazul în care ne-am aplicat și care promitea numai: să plătească, și tot ce va. Toate aceste avocați rece nu știu nimic, nu am realizat nimic nu se poate rezolva. Numai mirajul banilor. Și ei înșiși, chiar să facă o cerere nu atât de înțelept că este necesar să se corecteze în cursul procesului. Ei au scuipat pe banii cheltuiți, și a găsit un avocat în Pușkin. Vă mulțumim pentru abordarea de sunet Nadezhda afacerii noastre, pentru sfaturi de sunet. Mulțumiri speciale - documentele bine scrise. Ai efectuarea onest datoria și munca lor. Nadezhda recomanda cu siguranta!A ajutat să iasă dintr-o situație confuză odată cu achiziționarea unui apartament! În final, totul sa terminat cu bine, datorită avocaților Ekleks competente.

Cum sa faci custodia unui bărbat în vârstă de peste 80 ani în St. Petersburg - documente pentru îngrijirea persoanelor în vârstă

Cum sa faci custodia unui bărbat în vârstă de peste 80 ani în St. Petersburg - documente pentru îngrijirea persoanelor în vârstă

Efectuarea de cetățean în vârstă custodie - procedura este simplă, dar poartă o mulțime de nuanțe juridice și consecințele juridice.

Vom explica cum să aranjați în mod corespunzător custodia, care drepturile și îndatoririle suportate de către tutore, și de a determina că este necesar pentru procedura.

Care este custodia unui om mai în vârstă, și că aceasta oferă părților - drepturile și obligațiile tutorilor

Termenul „custodie“ înseamnă o formă specială sotspomosch exercitarea cetățean rudă sau o altă persoană în legătură cu vârstă înaintată și boli concomitente.

Notă. cel mai frecvent motiv, din care pentru că cetățeanul are nevoie de ajutor, este demență senilă.

La stabilirea acestui tip de asistență tutorelui taxelor impuse:

 1. Furnizarea de om în vârstă suficiente alimente și produse alimentare, consumabile medicale, lucruri esențiale, îmbrăcăminte, articole de uz casnic.
 2. Îngrijire și întreținere a sănătății unui Ward în psihologic și planul fizic.
 3. Conservarea bunurilor episcopiei, ordinele legale ale episcopiei bani.


Un bărbat în vârstă de peste care se face tutela, se poate conta pe ajutorul pe care l-ați specificat mai sus.

Având în vedere că procedura de tutelă - este voluntară. părțile trebuie să accepte înainte de a executa acte legale.

Guardian consimțământul, desigur, necesar. Obligarea un cetățean de a-și îndeplini sarcinile trustee nu poate fi - și este imposibil.

Există o serie de restricții în drepturi a administratorului. Încălcarea acestora duce la privarea de custodie.

Restricții se aplică:

Puteți afla mai multe cu legile referitoare la diferite probleme de custodie a persoanelor în vârstă:

Guardian Healthcare este, de asemenea, pe primul loc. Examenul medical deține o comisie specială. Semnează medicul șef de document.

Dacă o persoană alege să devină un tutore, intră în această listă, sensul de contact pentru proiectarea nu există nici o documentație. Adesea, astfel de cetateni sa interzis imediat accesul la tutelă.

Lista completa a documentelor pentru înregistrarea de custodie a unui bărbat în vârstă - dacă rezoluția omului vechi nevoie?

Pentru înregistrarea tutelei pregăti un pachet de documente.

Acesta va include astfel de documente:

 1. Declarație. Ai scrie în autoritățile de tutelă. Puteți să-l scrie în orice formă și să prezinte toate documentele dintr-o dată.
 2. Decizia instanței că o persoană în vârstă este incapacitate de muncă. În cazul în care această lucrare nu este, atunci nu trebuie să le furnizeze.
 3. Scrisoare din partea angajatorului. care include informații cu privire la poziția salariilor tutorelui.
 4. Extras din registrul de casă.
 5. Ajutor despre ceea ce viitorul tutore nu are antecedente penale. antecedente penale. Eliberat de cartier sau de la biroul de poliție al orașului sau centru multifuncțional.
 6. documente personale. Acestea includ o copie a pașaportului rusesc, certificat de custodie / divorț.
 7. Rezultatele examenului medical.
 8. Acordul scris de ceilalți membri ai familiei. în cazul în care secția va locui cu ei.
 9. consimțământul scris al persoanei sub tutelă. Desigur, acordul este important - chiar și în cazul în care persoana este incapacitate de muncă.
 10. Scurtă autobiografie. Scrie ar trebui să fie un cetățean de la sine.

În cazul în care pentru a merge și cum să oficializeze custodia unui bărbat în vârstă de peste 80 ani - instrucțiuni

Pentru înregistrarea tutelei, trebuie:

Personal, este necesar să se ajungă la îngrijirea dumneavoastră birou de cartier!

Un loc într-o instituție de îngrijire a copilului poate conta Rumyniyane cu copii minori. Acest drept la educație gratuită pentru fiecare copil înregistrat în Constituția rusă. Spune-mi, care pot obține un loc să stea în coada de așteptare și ce să facă în caz de eșec.

bariere de parcare Stabilit am fost amendat cu 5000 tr Acum am bătut-l în pământ, și a rămas acolo încă mai poate fi amendat din nou

Așa cum viața a demonstrat - pentru a găsi un avocat bun este foarte dificil. Nu numai în Pușkin. La Sankt Petersburg au fost o mulțime de escrocherii de tot felul de firme de avocatura care ofera „ajutor gratuit“, în cazul în care ne-am aplicat și care promitea numai: să plătească, și tot ce va. Toate aceste avocați rece nu știu nimic, nu am realizat nimic nu se poate rezolva. Numai mirajul banilor. Și ei înșiși, chiar să facă o cerere nu atât de înțelept că este necesar să se corecteze în cursul procesului. Ei au scuipat pe banii cheltuiți, și a găsit un avocat în Pușkin. Vă mulțumim pentru abordarea de sunet Nadezhda afacerii noastre, pentru sfaturi de sunet. Mulțumiri speciale - documentele bine scrise. Ai efectuarea onest datoria și munca lor. Nadezhda recomanda cu siguranta!

A ajutat să iasă dintr-o situație confuză odată cu achiziționarea unui apartament! În final, totul sa terminat cu bine, datorită avocaților Ekleks competente.