Cum sa faci flori din șervețele

Cum sa faci flori din șervețele

Creat cu propriile sale mâini, admirat întotdeauna și emoție tremurător, dar producția lor durează de obicei, o mulțime de timp și o mulțime de oameni și-au cred că ei nu au de lucru. Nu vă faceți griji în avans, din cauza servetele culori - este accesibil tuturor. Și acest lucru este valabil, de asemenea, la costul materiilor prime necesare pentru crearea sa, și simplitatea lucrării de bază.Flori din servetele cu mâinile lor: cum să începeți?

Dacă nu știi de unde să înceapă fabricarea unui astfel de produs atractiv, urmați aceste linii directoare.

Cum sa faci flori din șervețele

Primul lucru pentru a determina ordinea culorilor va fi papilele noastre. În fotografia de mai sus o combinație ușoară de roz și alb, dar culoarea poate fi orice altă culoare. În același timp, ele pot fi utilizate ca parte a ambarcațiunii sau de a face o topiara frumos de șervețele.

Deci, să vedem cum se fac flori din servetele cu mâinile lor.

Flori din servetele master class cu pas cu pas fotografie: moda №1

Ați trimis una dintre cele mai simple moduri. Ca urmare, avem o astfel de floare frumos galben. Acest lucru este, probabil, cea mai bună instrucțiuni pe care le-am numi - „! Flori de la servetele cu mâinile lor pentru începători“

Notă ordinea acțiunilor lor pas cu pas.

Cum sa faci flori din șervețele

Flori din servetele master class cu pas cu pas fotografie: moda №2

Aceasta este o altă versiune a master - class „Florile din servetele cu mâinile lor pentru începători.“ Pentru a obține o astfel de floare fermecătoare, avem nevoie de șervețel de hârtie obișnuită. Apropo, acesta poate fi orice dimensiune, în funcție de ce fel de flori realizate din hârtie care aveți nevoie.  1. Imprastiati pânză, menținând în același timp multi-stratificat.
  2. Asigurați-vă de acordeon.
  3. Fixați mijlocul de un fir.
  4. Marginile acordeonului de-a lungul marginilor tăiate într-un semicerc.
  5. Acum rămâne să fie ferm straturi de pânză, pentru a obține flori luxuriante.

Cum sa faci flori din șervețele

Flori din servetele cu mâinile lor, pas cu pas fotografii la fabricare, care facilitează în mod semnificativ procesul de creație, pot decora nu numai meserii, dar, de asemenea, masa de interior și festiv. De exemplu, flori mari pot fi în condiții de siguranță pus pe o placă ca un decor condiment - invitatii tai vor fi plăcut surprinși de această decizie.

Flori de șervețele de hârtie cu mâinile lor - este una dintre cele mai simple, accesibile și la prețuri accesibile moduri de a decora casa dvs., de birou, gradinita, școli și chiar de rețea de cumpărături!

Flori din servetele cu mâinile lor: trandafiri

Mulți oameni cred că trandafiri de la servetele - este dificil, așa că nu încercați să încerce mâna la a le face. Dar, de fapt, totul este mult mai ușor, iar atenția este invitat să creeze o metodă de tampoane a crescut pe care le va lua ceva timp.

  1. Ia roșu sau orice alt țesut (în funcție de ce culoare este trandafirul tau).
  2. Imprastiati șervețel și ușor retras de la mijloc, taie una dintre margini.
  3. Apoi, ori șervețelul pe pliului - un capăt veți avea un timp mai scurt decât celălalt.
  4. Rola prosop într-un rulou așa cum este prezentat în Fig.
  5. Pentru a obține un trandafir din șervețelele, trebuie să se stabilească marginea mugurelui și răspândirea petalele. Dacă doriți, puteți pune-l doar pe pentru urmatoarea tija dintr-un fir.

Cum sa faci flori din șervețele

Dacă nu aveți la tampoane de mână, sau doriți să încercați un mod puțin diferit, apoi au o privire la atelierele de lucru, care vor aduce flori din hârtie creponată cu mâinile. Și nici măcar nu trebuie să caute noi modalități, tastând frenetic în caseta de căutare expresia „propriile sale mâini șabloanele de schemă“, puteți profita de instrucțiunile care sunt prezentate mai sus. Faptul că florile de hârtie cu propriile sale mâini, și chiar mai mult de un ondulat, păstrează forma lor mai bine decât un șervețel subțire.

Alegeți cea mai potrivită opțiune, și de a crea! Este uimitor, dar flori atât de simplu de la șervețele de hârtie pot decora o seară de gală, o zi de naștere sau chiar ceremonia de nunta este mult mai bine decât cele scumpe și lucrări exclusive decoratorii! Mult noroc pentru tine procesul creativ!