Cum sa faci nuanțare parul in casa 1

Cum sa faci nuanțare parul in casa 1

Tonifiere - care economisesc procedura de vopsire a părului, în care tonere nu pătrunde adânc în structura firului de păr, ci doar le invaluitoare, creând un film color. În acest caz, coloratie se produce din cauza pigmenți minerali care „agăța“ a cuticulei, fără a pătrunde adânc în păr. Acestea creează culoarea numai pe suprafata. Astfel, prin aplicarea tonere, puteți schimba culoarea naturala a parului, conferindu-i o culoare strălucitoare. În acest caz, parul tau va arata sanatos si stralucitor, ca mijloc de tonifiere nu conțin componente distructive agresive.Rețineți că, dacă selectați o umbră după colorare nu vă place sau nu se potrivesc, atunci sunteți deja în câteva zile va fi capabil de a scăpa de ea. Unul are nevoie doar de câteva zile pentru a spala parul meu, iar culoarea devine mai puțin intensă, în cazul în care nu dispar. De asemenea, recomandat nuanțare parul nu se poate efectua acele femei care, indiferent de motiv, permite colorarea vopsea dovada, de exemplu, femeile însărcinate și mamele care alăptează.

În continuare, să ne uităm la ceea ce sunt diferitele tipuri de tonifiere. Ca regulă generală, în funcție de compoziția distinge tonifiere păr blând și intensiv.

Tipuri de nuanțare a părului

tonifiere blând

Ca parte a tonere conțin de obicei vitamine și alte substanțe care avea grijă de păr. În plus față de primit o nuanță frumoasă, care oferă un blând tonifiere parul mai puternic, pentru a îmbunătăți sănătatea lor și arata foarte bine. Cu acest nou ton este salvat de la două până la patru săptămâni, urmate de tonifiere, se recomandă să se repete procedura.

Prin care economisesc colorare a însemnat include, de asemenea, așa-numita lumină tonifiere. În acest caz, utilizați o varietate de sampoane, mousse, spume și un pigment de colorare, care dau umbra selectat parul. Cu toate acestea, acest tonifiere cea mai scurtă durată, deoarece culoarea dispare după prima samponare.

nuanțare păr intensivă

În ceea ce privește tonifiere intensivă, aici pentru procedura de colorare cu ajutorul unui colorant. Spre deosebire de vopsea rezistenta, vopsea pentru nuanțare intensiv conține peroxid de hidrogen și amoniac. În consecință - nu distruge structura de păr și are un miros plăcut.

Este important de reținut faptul că în cazul în care, după vopselele rezistente la colorare obișnuite, trebuia să ofere coamă îngrijirea dumneavoastră de reabilitare intensivă după procedura, făcând acest lucru nu este necesar. Datorită faptului că nuanțare păr nu le strica, puteți face de obicei spălarea capului și aplicarea balsam. Procedurile restaurative pot efectua nu mai mult de o dată pe săptămână.nuanțare părului în funcție de culoarea

În funcție de nuanța de pornire de păr, procedura de nuanțarea necesită respectarea anumitor reguli. Deci, să ne uităm la ce să ia în considerare atunci când aleg o nuanțare vopsea.

Tonifiere parul inchis la culoare

Trebuie remarcat faptul că Proprietarii fire întunecate folosind tonifiere pot face orice culoare mai saturate, sau alege o nuanta mai inchisa decat cea existentă. Calmeaza parul inchis la culoare, cu tonifiere nu va funcționa.

păr blond Tonifiere

Pentru fete cu culoare maro deschis deschide un câmp larg pentru experimentare, deoarece culoarea maro deschis se poate transforma o nuanță închisă sau o nuanta mai deschisa. De asemenea, încuietori Blond pot ușura mai multe nuanțe.

păr blond Tonifiere

În ceea ce privește blondele, le place, și cu părul blond fată își poate permite un număr foarte mare de culori. Cu toate acestea, amintiți-vă că, dacă sunteți proprietarul o piele de lumină, nuanțele mai închise pot să nu fie confortabil. Tonifiere părul blond deosebit de popular după procesul de vopsire.

Repere și nuanțare a părului

nuanțare Hair (inclusiv întuneric) pot fi combinate cu procedura de vopsire. Culoarea loden cu „scânteie“, și sunt garantate o imagine la modă. Pentru procedura, pur și simplu selectați câteva fire și le vopsea în apropiere de nuanțe de culoare de bază. Nuanțare culoare după vopsire face mai interesantă și creează reflecții frumoase pe păr.

După vopsire se poate folosi, de asemenea, tonere pentru a da șocul dorit de culoarea parului. Mai mult decât atât, acest proces este ușor de realizat la domiciliu. Ei bine, cum tonifiat parul la domiciliu, descrie mai jos.

Tonifiere păr la domiciliu

Pentru a efectua tratamente de tonifiere la domiciliu, trebuie să selectați tonere și urmați recomandările pe care le dau mai jos.

vopsea de păr nuanțare Gentle

Acest tip de redare se realizează precum și colorare, vopsea normală. Pentru a face acest lucru, ar trebui să cumpere vopsea de nuanțare, gatiti-l în conformitate cu instrucțiunile și se aplică compoziției finale pe părul uscat curat, intins pe toata lungimea cu o perie pentru vopsire. Nu uitați să poarte mănuși! Reglementările precizează, de asemenea, în momentul în care ar trebui să fie păstrate pentru efectele de vopsea pe par. Nu depășiți sau de a reduce timpul de colorare, în caz contrar rezultatul poate fi imprevizibil. După timpul necesar să se spele vopseaua cu cantități mari de apă curentă cu șampon.

nuanțare par sampon, spuma sau spumă

Dacă alegeți un șampon pentru tonifiere, apoi face buclele umbra dorite puteți în câteva recepții. Prima dată trebuie să se spele parul ca de obicei. A doua oară - să părăsească șamponul pe păr timp de 5-10 minute. Ca rezultat, veți obține o nuanță ușor și natural frumos. Rețineți că culoarea este spălată treptat, astfel încât să nu se poate face griji cu privire la rădăcinile regrown - diferența nu va fi vizibil.

Tonifiere spuma sau mousse vă va permite să dea corzile de nuanța dorită, care va dura până la următoarea spălare a părului. Mai ales de multe ori folosesc această metodă de redare fete tinere, înainte de Crăciun sau alte petreceri tematice. Aplicați o cantitate mică de spumă sau spumă pentru benzile individuale sau capul întreg, cu un pieptene și o nouă imagine este gata!

Cum pentru a evita eșecurile nuanțare de păr?

Dacă doriți să încercați procedura nuanțarea le, atunci va fi util să se cunoască unele nuanțe:

  • tonere nu culoarea părului, care au fost vopsite anterior cu henna;
  • proprietarii de păr gri, ar trebui să fie, de asemenea, atenți în utilizarea vopselelor nuantare - în cele mai multe cazuri, vopsea nuanțare nu este vopsea peste un fir de păr gri;
  • pe îngrijit și tonere păr sănătos stabilește exact, așa că, dacă părul tău este slăbit și deteriorat, acesta trebuie să se îmbunătățească în primul rând;
  • vopsea nuanțare poate provoca alergii, deci înainte de a utiliza efectua testul corespunzător.

Iată câteva sfaturi simple și trucuri pentru a vă ajuta să picteze propriul păr în nuanța dorită, fără a provoca daune pentru parul tau.

Mult noroc și rezultate foarte bune tonifiere!