Cum sa faci o Birdhouse propriile sale mâini - instrucțiuni pas cu pas

Sătenii știu că cel mai bun mod de a conduce de dăunători grădină de spațiu verde este de a atrage păsările pe teritoriul lor. Și se poate face prin furnizarea de prietenii noștri înaripați casă confortabilă - Birdhouse. Să ne și vom lua adoptat ideea, dând păsărilor o casă și el însuși - calm pentru recolta, și doar o stare de spirit buna. Dacă nu știi cum să construiască un Birdhouse cu propriile mâini - nu este o problemă. Vă sugerăm să citiți acest articol scurt, atunci toate întrebările vor dispărea probabil de la sine.Birdhouses - o formă universală de cuiburi, care nu rezolva în mod exclusiv grauri, dar și alte păsări: sâni, lăstuni, flycatchers, vrăbiile, chimen negru. Deci, dacă în grauri zona dvs. mici, și păsările momeală doresc să creeze ceva pentru ei unele speciale „plat“ nu este necesar - abordarea obișnuită Birdhouse.

Cum sa faci o Birdhouse propriile sale mâini - instrucțiuni pas cu pas

Birdhouse trăiește ... vrabie

Înainte de a face un Birdhouse, trebuie să definiți dimensiunea sa viitoare. În mod normal, în natură păsări se stabilească în adânciturile care prodalblivaet copac ciocănitoarea pestriță mare. Un gol, acestea sunt foarte mici, și, prin urmare, mărimea părții din tulpini Birdhouse este de obicei de 10-15 cm. Nu perseverați pentru apartamente mari, deoarece cutia de cuibărit care este mai mare decât norma medie va fi capabil de a adăposti o mulțime de pui. „Ce este greșit?“ - te întreb. Lucru este că un număr mare de părinți păsări pentru copii pur și simplu nu se poate alimenta în mod adecvat, astfel încât să crească puii bolnăvicios și nu va fi capabil să supraviețuiască călătoriei dificil să climatele mai calde în toamna. În casa aproape va creste doar 2-3 pui, dar ele vor fi sănătos și puternic, și, prin urmare, în viitor, va fi în măsură să sprijine în mod adecvat populația de putere Skvortsova.

Pentru a construi un Birdhouse cel mai bine este de a folosi scanduri de lemn de esenta tare - arin, mesteacan, plop. Rasinoase pentru acest scop, nu sunt potrivite, deoarece unul dintre ele poate sta rasina, ceea ce face suprafața interioară a cabanei adezive. Ill-potrivite pentru construcția de locuințe de păsări și placajul - suficient că aproape nu reține căldura, făcând o răceală Birdhouse, deci încă și ratează prost sunetele care sunt importante pentru păsări, în special în caz de pericol. Ei bine, fibrolemnoase sau PAL, în general, nu pot fi folosite - lemnul comprimat produce toxine.

[Include id = »5" title =» YAN - în text "]

Deci, ne-am dat seama că cea mai bună alegere pentru Birdhouse - scanduri de lemn. Dar ceea ce ar trebui să fie ei? O atenție deosebită trebuie acordată suprafața lor interioară - trebuie să fie dur. Dacă te-ai dus direct, panouri, apoi a pus o daltă pe suprafața lor interioară a inciziilor orizontale - acestea sunt necesare pentru pene, în special pentru tineri, a fost mai ușor pentru a obține în afara.

Să ne uităm la modul de a face un Birdhouse pe exemplul cel mai simplu varianta de pasăre casa. Am primit Birdhouse de obicei, desen este un destul de simplu, astfel încât acesta va fi capabil să înțeleagă chiar și un elev.

Birdhouse - desen

Cu toate acestea, în ciuda simplitatea desenului, în algoritmul de construcție, există unele detalii importante pe care trebuie să le știi. Deci, pentru a lucra avem nevoie de următoarele materiale:  • cuxie placi negeluit;
  • cuie;
  • clei tâmplar;
  • vopsea latex (opțional).
  • Instrumente:
  • riglă și creion;
  • Hacksaw pe un copac;
  • dalta sau un burghiu;
  • ciocan.

Acum ia în considerare etapele de fabricație Birdhouse:

1. Să începem cu pregătirea de lemn de locuințe elemente de păsări. În acest scop, pregătite placi creion dimensiuni marca de piese - fund, acoperișuri și pereți. Partea de jos este un pătrat cu latura de 13 cm, înălțimea peretelui frontal este de 32 cm și înălțimea spate - 24, că, panoul frontal cu 4 cm mai mult din spate - este o necesitate de a lua în considerare faptul că acoperișul a avut o curbă înapoi. Pentru a furniza aceleași teșiturile pe partea de sus a pereților laterali. Acoperiș pregătit două bucăți de dimensiuni diferite, care apoi sunt lipite între ele. Un detaliu ar trebui să fie aceeași ca și în partea de jos, iar celălalt - un pic mai mult, pentru a obține un fel de baldachin.

[Id = Include »6" title =» YAN - în text "]

3. Puneți un pereți laterali verticali și legați la capetele peretelui lor din față. Adeziv foarte atent, astfel încât nici sus, nici jos nu exista lacune în continuare. Apoi, așteptați se usucă lipici, cuiele de fixare piese. Următorul strat cu partea adezivă din față și capetele de jos și lipici la pereții frontali și laterali, apoi ancorarea în continuare compus cuie. Ultimul lipici și bătut în cuie un perete din spate.

Cum sa faci o Birdhouse propriile sale mâini - instrucțiuni pas cu pas

Etapele de construcție Birdhouse

4. îmbinarea împreună a celor două părți ale acoperișului. Pironindu-l la Birdhouse nu este necesar - ar trebui să fie detașabil, astfel încât să puteți deschide și curăța casa de păsări, dacă este necesar.

5. Birdhouse bătut în cuie la bara prin care o casa este fixată de copac.

6. Vopseaua Birdhouse nu este necesară, cu toate acestea, dacă doriți să-l mai decorativ, pentru a alege pe bază de apă vopsea gri sau roșu.

7. Iată un Birdhouse ne-am întors!

Cum sa faci o Birdhouse propriile sale mâini - instrucțiuni pas cu pas

Folosind acest manual ca bază, schimbarea unele detalii, puteți construi o varietate de cutii de cuiburi pentru păsări. Aplicarea imaginație, nu vei face doar o faptă bună pentru păsări, dar, de asemenea, pentru a decora gradina ta. Uită-te la Birdhouse, din care fotografie este prezentată mai jos - designul său nu este cu mult diferit de realizare ne-a descris, dar detaliile decorative suplimentare el a făcut o mansarde cu adevarat fabuloase.

Cum sa faci o Birdhouse propriile sale mâini - instrucțiuni pas cu pas

Abordând ideea creării unui Birdhouse cu invenția, se pot obține, și astfel de opțiuni:

Cum sa faci o Birdhouse propriile sale mâini - instrucțiuni pas cu pas

Birdhouse într-o colibă

Cum sa faci o Birdhouse propriile sale mâini - instrucțiuni pas cu pas

Birdhouse cu un gard și balcon

Cum sa faci o Birdhouse propriile sale mâini - instrucțiuni pas cu pas

Birdhouse în stil chinezesc

Acum, că știi cum să construiască un Birdhouse, dar, de asemenea, trebuie să-l instalați în mod corect, adică să stea pe copac. Nu neapărat unghia, și poate primotat sârmă. Principalul lucru este de a alege un loc sigur, fără swinging crengi groase, streșini la o înălțime de cel puțin 2-3 m, în caz contrar pisica devasta rapid un cuib de pasăre. Cel mai bine este să stea Birdhouse cu o ușoară înclinare în față. În acest caz, păsările vor fi mai ușor să iasă din casă, iar intrarea este în ploaie nu va deveni amortit.

Cum sa faci o Birdhouse propriile sale mâini - instrucțiuni pas cu pas

Birdhouse pe un copac