Cum sa faci o bubuitură directă despărțire

Sunteți aici: »» »»

Cum sa faci o bubuitură directă despărțire
Bang merge în jurul valorii, trebuie doar să alegeți tipul corect. Populare și aproape niciodată nu ies din moda franjuri - oblice, de diferite lungimi și texturi.Ea arată foarte bine și cu părul lung și scurt, arata armonios pe lumina si parul inchis la culoare.

Chiar și pe benzile buclat capricios podstrizhet bun maestru astfel încât aceasta să nu este ieșită în direcții diferite, și în mod natural privit parte dintr-o coafura elegant.

Alegeți opțiunea

Fringe Oblique este versatil și merge cu orice tunsori ca un tânăr clasic și creativ netedă cu toroane „zdrențuite“ și colorare în diferite culori și nuanțe.

Este ușor să se transforme în alte forme, modificarea sau eliminarea despărțire în masa de repaus de păr. ascunse în spatele urechilor sau ac de păr frumos popliteu. Eliminați Fringe de asemenea, ușor să-și încheie, bandaj sau batistă.

Sfat: Dacă aveți dificultăți în alegerea tipului de breton, încercați pentru a stoca mai multe tipuri de peruci cu diferite breton. Această metodă arată în mod clar ce tunsoare si breton te mai probabil să se confrunte.

Cum sa faci o bubuitură directă despărțire
Pentru a selecta o opțiune potrivită, ne propunem să ia în considerare. și o gamă foarte mare va ajuta să selectați ideal pentru tine.

Și acum să discutăm în detaliu modul de a elimina breton frumos crescut, in mai multe variante sunt în așteptare pentru tine.

Cum să se pregătească pentru a-bang-ului coafura?

Cum sa faci o bubuitură directă despărțire
În salonul de coafură fasonării umezit cu apă. Umezeala, ele devin mai elastice și mai întindere.

Dacă faci propriile breton pe parul umed și chiar trăgând puternic toroane, rezultatul va fi cu câțiva centimetri mai scurt decât era de așteptat.

Este de preferat să se realizeze forfecare pe părul uscat, și se spală cu o zi înainte.

Proaspete și foarte curat păr „crumble“ și prost fixate degete, din cauza acestei curbe franjuri voință sau formă neregulată, este ușor de a face o greșeală cu lungimea.

În cazul în care părul este încă foarte alunecare, este în valoare de a le presara ușor de fixare prin pulverizare sau fixativ. Suvite devin un pic mai greu, și de lucru va fi mai ușor cu ei.

meșteșugari calificați sunt tăiate breton uscat, prin aceasta aducându-l cât mai mult posibil la finit, pentru a preveni „rigidă“.

Bretonul face o foarfeca foarte ascuțite sau un aparat de ras. La domiciliu, este necesar să se prefere o pereche de foarfece, pentru a face față cu un aparat de ras este dificil și periculos, există riscul de a mă pune răniți grav.

Pași importanți tunsoare

Bangs oblici multitudine de opțiuni vă permite să-l ridica la orice tip de păr și diferite tunsori.

Diferite tipuri de breton sunt perfect combinate între ele, creând noi opțiuni, cum ar fi „rupte“ breton poate fi atât de lungă și cu mai multe straturi.

La domiciliu, taie propriile lor breton piezișe lung într-o linie dreaptă sau cu o margine zdrențuită. Complica breton de relief ușor cu subțierea suplimentare cu foarfece speciale sau fire întortocheate.

Cum să taie breton oblic tine? Să începem cu o definiție a formei sale.

Se determină forma

Determina ce fel de breton pe care doriți să obțineți ca rezultat al forfecare. Pentru a face acest lucru, se prepară un pieptene cu dinți fine și o oglindă.

umeziți ușor franjuri atomizorului apă sau umed, apoi ușor aer uscat.

Acum defini lățimea breton și forma. Pentru a face acest lucru cu o lovitură pieptene pieptene de la ureche la ureche și să adune în coada sau din spate zacheshite.

Zonele laterale, care nu intenționează să taie, elimina, de asemenea.

Rămâne un breton, acum încearcă o dată 3 opțiuni breton:

 • În formă de U franjuri;
 • realizare despărțire triunghiulară;
 • paralel cu frunte.

De ce este atât de important, în funcție de opțiunea selectată, bretonul vor fi diferite în formă, astfel încât pre-experiment.

erori de analiză

Cum sa faci o bubuitură directă despărțire

Atunci când alegeți un breton oblic de multe ori sunt tăiate printr-un triunghi cu vârful cu cărare la mijloc, dar aceasta versiune are un dezavantaj major.

Parul va fi instalat nu este despărțit în mijloc, și unul care au în mod obișnuit, ca urmare a după tăierea unor încuietori lungi vor năpusti pe Fringe, decat coafura alternativă nu este foarte confortabil și frumos.

Secvența de breton oblice coafura de la Artem Lyubimov:

 1. Selectați zona de Fringe, hidratati-l și uscat.

Cum sa faci o bubuitură directă despărțire

 • Pentru a ridica ușor să o întâlnească pe despărțire obișnuită.
 • Separată pe linia de despărțire obținută.
 • Potrivit acestuia, separa marginea triunghiului, cu vârful în despărțire obișnuită.

  În cazul în care va latura mare a triunghiului, și se află alungirea.

 • Separați cu atenție breton cu cărare la mijloc și fixați benzile laterale cu cleme.
 • breton tras separate în direcția opusă de alungire și rapidă, sigură,
  breton pentru post-tensionare despărțit în unghi drept a fost de 90 ° C


 • metode de tunsoare

  Există mai multe modalități de a efectua acest lucru la domiciliu:

  1. Guy pe partea opusă.
 • cotitură metoda încuietori.
 • Răsucirea breton într-un pachet.
 • Smooth foarfece de alunecare.
 • În saloanele expertul folosind diferite tehnici, dar îndeplinesc cele mai simple și mai accesibile opțiuni din casă.

  Tunsoarea pentru 6 trepte cu bretele numai pe partea opusă

  Cum sa faci o bubuitură directă despărțire

  Gatiti: piepteni, foarfece, uscător de păr, perie rotunda pentru styling, oglindă, inveleste.

  1. Hidrateaza parul si pieptene.
  2. Se separă despărțirea de păr de pe cea mai mare parte a sprâncenelor și să facă despărțire părul.
  3. Separat, folosind un pieptene dorit breton zone.
  4. Se usucă Fringe cu un uscător de păr și un pieptene circular mare pentru styling.
  5. Omoara partea buclele, astfel încât acestea nu vor interfera.
  6. Pieptănați breton pe partea opusă a extensiei.
  7. Țineți degetele în locația dorită pentru tăiat cu foarfeca pentru a tăia capetele nu sunt necesare.
  8. Pieptanati breton și locul de preferințe.

  de cotitură toroane

  Cum sa faci o bubuitură directă despărțire

  Metoda de cotitură încuietori face ușor să taie un bang, care va fi stabilită de la stânga la dreapta. în caz contrar, va trebui să facă cu mâna stângă, este foarte dificil pentru dreptaci.

  Stand by: foarfece, guma, oglinda si perie.

  1. Pentru a face acest lucru, cu o „coadă“ subțire piepteni subliniat breton, definit în mod clar granițele sale și atent selecționate fir de pieptănat. bang-ului de frontieră alege cel mai înalt punct al sprâncenelor. urmați cu atenție o linie dreaptă.
  2. Strand este prins degetele și flips ca și în cazul în care ei merge să se răsucească într-un pachet. În acest caz, partea care pentru a efectua o tăietură oblică, se deschide pentru o coafura de pe partea dreapta.
  3. Sharp foarfece, cu atenție taie lungimea dorită a breton pieptănat și curățate din nou. linia de tăiere este tras într-o linie dreaptă sau ușor rotunjită, în funcție de cerințele de tunsori.
  4. Dacă doriți o margine netedă, procedura este de peste, parul gata pentru coafare. Bang rezultat de mai multe ori pieptene cu atenție, unele fire vagabonzi tunse.

  Pentru Bangs de relief subțierea efectuate în etape, care separă șuvițele destul de îngustă. și prelucrarea marginea foarfece. Fă acest lucru un instrument special sau foarfece ascuțite convenționale, menținându-le pe verticală și tăierea fire subțiri de diferite lungimi. Pentru tineret coafurile breton face din marginea decolteului asimetric profund.

  Twist parul nu este garou strâns, tăiat breton lungime scurt sau mediu de succes pe cont propriu.

  Foarfece alunece ușor pe suprafața cablajului de sus în jos, de prelucrare a feliei. Această tehnică necesită anumite abilități de a lucra cu instrumentele și încredere.

  alunecare

  Clippers culisarea nevoie de o mână de echilibru.

  Strand alocată în Bangs pieptănate lin și este întinsă între degete, și o pereche de foarfece, cu o mișcare de alunecare moale de sus în jos. foarfece ascuțite „radă“ păr încordate, o linie de frumos cutoff plat.

  Dacă tremurând de mână, tunsoare ușor să strice, dar în acest caz, vin la subțierea ajutorului.

  Swifts larg groase

  Cum sa faci o bubuitură directă despărțire

  Vom avea nevoie de: foarfece și subțierea obișnuite, guma, spray-și pieptene.

  1. Se separă părul de despărțire de la ureche la ureche. Tie o banda de cauciuc.
  2. Se umezește prin pulverizare și pieptene. Scoateți firele suplimentare în spatele urechilor.
  3. Împărtășim toate breton întredeschise în paralel de mijloc și subțire începe să taie lungimea dorită a firului de ghidare pentru el și ținând între degete. Swifts punerea foarfece zimțate la un unghi de 90 ° C la păr.
  4. În mod repetat, încercați pe lungimea breton laterale scurte, care deține și se uită la tine în oglindă pentru a obține o linie spuskayuschyasya buna.
  5. Subțierea foarfece decimates capetele breton.
  6. Noi omite toate bang-ului pe partea din față și nivelat pe toroane deja retezate.
  7. Milling cea mai mare parte a breton subtiere foarfece.
  8. Dacă doriți să se confrunte cu încadrare partea toroane, latura scurta a toroanelor otstrigite în zona temporală.

  multistrat

  Fringe multi-strat se realizează în mai multe etape. Parul este împărțit în straturi orizontale, măcelul de sus la etaj.

  În primul rând, o forfecare mai mare a stratului inferior, atunci este sacrificat în direcția și formează un superior mai scurt. Este un loc de muncă destul de greu, nici un tunsorile experiență este mai bine să-l încredințeze profesioniștilor.

  Sfat: Dacă nu doriți să „dor“, cu breton lung, se taie mai întâi un pic mai puțin păr decât este necesar - prea mult vă puteți breton întotdeauna curate, dar prea scurt trebuie să crească timp de mai multe luni.

  Cum sa faci o bubuitură directă despărțire
  Există diferite momente când ai nevoie doar de câteva zile pentru a crește un bang.

  Să discutăm opțiunea atunci când o tunsoare în salon nu a mers cum ai fi vrut și acum trebuie să știți. astfel încât să nu sufere. O mulțime de idei pentru a vă ajuta să facă față acestei situații și ieși din ea un câștigător.

  Acesta accelerează creșterea și le face masca de păr mai voluminos și strălucitor cu miere și muștar pe ea în detaliu cu rețeta citit.

  Ideal pentru accelerarea creșterii părului breton masca cu ou, mai ales pentru parul uscat si fragil dintre ei urmează acest link

  Ce poate fi ajustat?

  Corect ales franjuri oblice capabil să se adapteze vizual caracteristicile faciale. ascunderea Fruntea prea mare, linia parului urât, ridurile, pigmentarea și riduri pe frunte, obraji și reducând forma corectată a feței.

  Fringe gros și luxuriantă atrage atenția departe de nas și ochi scurte prea lungi remedieri pe frumoasa ochi și subliniază linia sprancenelor clare.

  franjuri oblic lung cu curge ușor încuietori reglează cu ușurință fețele pentagonal cu unghiuri severe ale maxilarului inferior, ceea ce face un oval caracteristici faciale mai moi si delicate.

  tunsoare frumos și elegant, cu breton arata modern și la modă, potrivite pentru femeile de toate vârstele și tipurile de persoane. forma în mod corespunzător ales de breton ajusta caracteristicile faciale, ascunde defectele și să evidențieze avantajele de a face un aspect, proaspăt și tânăr.

  Acum știi cum să taie breton oblic mai acasă și să fie capabil să o facă. Mult noroc!


  Cum sa faci o bubuitură directă despărțire

  Cum sa faci o bubuitură directă despărțire

  Cum sa faci o bubuitură directă despărțire

  Cum sa faci o bubuitură directă despărțire

  Cum sa faci o bubuitură directă despărțire

  Cum sa faci o bubuitură directă despărțire

  Cum sa faci o bubuitură directă despărțire

  Cum sa faci o bubuitură directă despărțire