Cum sa faci o casă în copac, cu propriile sale mâini - scheme și MANUAL

Toate experiențele cele mai vii și memorabile ale copiilor este legat cu o casă în copac. Probabil că nu un copil fericit, al cărui tată a construit o casă proprie. Despre farse și agitație Brats mici, vă puteți uita toată vara - toată energia irepresibil se va concentra pe joc în casa ta preferată.Și pentru a construi un astfel de miracol, nu este la fel de dificil cum ar putea părea la prima vedere - este suficient pentru a citi pe site-ul nostru, cum să faci o casă în copac și să urmeze faza de construcție propuse. Această lucrare este sub puterea oricăror cottagers.

În cazul în cabana de vară există doar un singur copac mare - rețeaua are o mulțime de informații cu privire la modul de a construi o casă în copac în jurul trunchiului său, între cele două ramuri groase. Dar o astfel de structură - nu este cea mai de încredere, și dacă toți copacii din grădină nu poate fi atât de gros. Locuința poate construi între ele, cu ajutorul a două sau trei trunchiuri de copaci ca suport. Cele mai bune tipuri de arbori pentru acest scop - arțar, stejar, brad, frasin si molid. Dar nimic nu este recomandat să se bazeze pe salcie, castan, tei, plop si mesteacan.

Cum sa faci o casă în copac, cu propriile sale mâini - scheme și MANUAL

Treehouse cu un mini-terasa

În timpul construcției casei, este important să ne amintim că ramurile cresc încet și pot legănându liniștit în direcții diferite. Și pentru a proiecta casa nu este fisurată, este important să se facă toate conexiunile flexibile.

[Include id = »5" title =» YAN - în text "]

Pe site-ul în sine poate duce scara de frânghie, pe care este ușor de a urca și din care, astfel le place să joace „la copii Piraților, sau trepte de lemn. Și că canalii nu te doare, atunci când cad accidental, mai bine să stropească pământul de sub praful casei - și cad ușor, și nu trebuie să lupte cu buruienile. O balustrada de siguranță va fi făcută în casă.

Înainte de a construi o casă în copac, cu propriile sale mâini, este important să se înțeleagă exact cât de mult material este necesară pentru construcția sa. Vă puteți concentra asupra prezentei scheme, dar rezultatul va avea în continuare de faptul că, ceea ce este distanța dintre trunchiurile selectate. Pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să măsoare totul și de a face designul casei viitorului. A fost apoi, după adaptări montaj și poate începe să lucreze în etape.

Dar, în ciuda dimensiunile disponibile ale copacilor și distanțele dintre ele, este mai bine să se concentreze cât mai mult posibil casa din copac planul, pe care le-am stabilit în prezentul articol.

Cum sa faci o casă în copac, cu propriile sale mâini - scheme și MANUAL

Construirea casei copac - Walkthrough

Etapa suport 1. Producerea

Toate grinzile de susținere trebuie să-l taie la dimensiunea și instala coloanele de sprijin. Apoi, setați coloanele însele și montate pe grinzile de susținere pregătite - străine la început, și apoi diagonală între stâlpi. Tot ce trebuie să vă asigurați că viitoarea platformă a fost atașată ferm, dar flexibil - pentru că arborii vor fi în continuare swinging din cauza vântului.

Pasul 2: bare de montaj

Acum, la fața locului trebuie să montați toate bara transversală, iar polii cleme care au fost anterior vazut exact ceea ce este de proiectare.

Etapa 3. Consolidarea cadruluiLa colțurile cadrului de distanțare necesitatea de a consolida traverse.

Etapa 4. Consolidarea legat cu banda

În toate colțurile necesitatea de a regiza un lemn șuruburi șurub ham la post-proptele.

[Id = Include »6" title =» YAN - în text "]

Pasul 5. Instalați conexiunea mobilă

Următorul pas este de a subția trunchiul între bare și traverse de prindere - astfel încât căsuță pentru copii va fi atașat detașabil.

Pasul 6. Suspensie pentru constructii casa

Pentru o mai mare fiabilitate chiar și a întregii structuri poate fi, de asemenea, spânzurat. Pentru a face acest lucru, puteți cumpăra un cablu special și atașați pad la casa copac. Și pentru a preveni frecarea coarda, este mai bine pentru a pune o bucata de cauciuc.

Pasul 7. Verificați nodurile

Acum aveți nevoie pentru a verifica fiabilitatea tuturor componentelor suspensiei - acestea ar trebui să fie o mulțime, dar atunci putem presupune că casa este bine securizat.

Pasul 8. Atașarea traversele la un trunchi de copac

Pentru a nu perturba copac pentru seva și face ca acesta să se usuce în viitor, atunci când sunt atașate la traverse de către trunchiurile șuruburilor trebuie să fie plasate una deasupra celeilalte.

Pasul 9. Parchet și dispozitiv de balustradă

Acum poți să faci jumătate din casa de punte cu scânduri de lemn. Desigur, din cauza designului poligonală atunci când dușumeaua trebuie să fie felii oblice la sfârșitul ambalare și se taie pene pentru a finaliza integritatea podea.

Etapa 10. Instalarea slide-uri pentru copii

Acum puteți atașa la casa dobândit un material plastic deal șuruburi speciale din oțel inoxidabil pentru lemn.

Treehouse nu trebuie să fie dreptunghiulară și doar o singură culoare - vă poate da frau liber imaginatiei, principalul lucru este doar că a existat o bază solidă. Și când toate lucrările privind construcția casei este terminat, puteți avea un copil cu foarte începutul Decorați sale și să vină cu decorul. Acest lucru este cu adevărat o activitate interesanta, pe care copilul însuși nu va uita niciodata.

Cum sa faci o casă în copac, cu propriile sale mâini - scheme și MANUAL

Micul Casa de forma neobișnuită a arborelui

Deci, casa copac poate fi transformată într-o navă de zbor, la sediul de spioni sau turn de poveste. În cursul va toate vopselele pentru lucrări externe (nu au fost expuse la intemperii). Mai luminos casa - cu atât mai bine. Puteți folosi și textile durabile, și atârnă o pereche de cabluri suplimentare pentru jocuri și exerciții. De asemenea, este posibil să se atașeze la sfârșitul slide-uri de plastic pentru a face un mic iaz - este foarte distractiv pentru copii. În general, cele mai interesante dispozitive se va face la casa - mai colorat și mai luminos va arăta și mai luxos este grădina în sine.

Deci, am spus tot ce trebuie sa stiti pentru a construi o casă în copac: cum să construiască, cum să se stabilească și modul de a decora. În continuare - este de până la tine. Dar un singur lucru putem spune cu certitudine că construit personal o casă în copac pentru copii - este clădirea în grădină, se uită la faptul că de fiecare dată când va veni cu siguranță la un sentiment plăcut de mândrie.

A se vedea articole pe teme similare:

 • Cum sa faci o casă în copac, cu propriile sale mâini - scheme și MANUAL
  Cum de a construi o pivniță cu mâinile lor - șapte dintre opțiuni interesante
 • Cum sa faci o casă în copac, cu propriile sale mâini - scheme și MANUAL
  Cascada din țară cu propriile lor mâini - a crea o cascadă de apă care se încadrează pe site
 • Cum sa faci o casă în copac, cu propriile sale mâini - scheme și MANUAL
  Geosota - dom geodezic universal
 • Cum sa faci o casă în copac, cu propriile sale mâini - scheme și MANUAL
  Pavilioane pentru bazine - structuri de protecție speciale
 • Cum sa faci o casă în copac, cu propriile sale mâini - scheme și MANUAL
  Ideea inițială pentru grădină și grădină - directiona grădina fantezie în mainstream
 • Cum sa faci o casă în copac, cu propriile sale mâini - scheme și MANUAL
  forme arhitecturale mici în grădină - un efect mare de structuri mici