Cum sa faci o casa pentru pisica din cutie și care sunt beneficiile sale

Din ceea ce face o pisică casă?

Cum sa faci o casa pentru pisica din cutie și care sunt beneficiile sale
Asigurați-o casă confortabilă pentru favorite poate fi realizate din diferite materiale: papier-mache, carton, tuburi de ziar, spumă, etc. Dar cel mai bun pentru acest scop, carton adecvat. Este cunoscut faptul că o pisica - fanii doar cutii goale.De ce sunt aceste animale atât de interesante ca să urce în caseta, oamenii de știință nu au fost încă destrămat. Poate pentru că în mod natural el nu a ascuns în scorburi, nu sape vizuini, dar care au nevoie de o locuință confortabilă. Sau mirosul de carton le place și place mirosul de lemn. Probabil caseta înlocuiește peisaj felin, iar alegerea este determinată de scopuri de mascare. Nu contează ce este adevăratul motiv, principalul lucru pe care casa pentru pisica din cutie va fi întotdeauna binevenit. Mai mult decât atât, face foarte simplu.

Este demn de remarcat, și să beneficieze de o casa de carton pentru pisica:

 • Cum sa faci o casa pentru pisica din cutie și care sunt beneficiile sale
  Nu trebuie să arunce la gunoi conțin cutii goale.
 • Acesta poate fi apărat. La urma urmei, dacă ați cumpărat casa gata făcute în magazin, costul este destul de scump.
 • Produsul poate fi fabricat și decora ca fiind de, așa cum este permis de imaginație. Dimensiunile pot, de asemenea, ridica cele care sunt necesare.
 • Cheltuielile de timp și efort - sunt minime. Și în cazul în care casa are copii, atunci casa de producție se poate transforma într-un joc interesant.
 • Favoritul va fi fericit.

Cum de a face o casă din carton pentru o pisică?

Cum sa faci o casa pentru pisica din cutie și care sunt beneficiile sale
Opțiunile cu privire la modul de a face o casă din cutie pentru o pisica, Mass. Totul depinde de imaginația de master, numărul de pisici și numărul de cadre goale. Cu un pic de efort, puteți crea nu doar o casă, și întregul conac pentru un animal de companie.

De exemplu, este posibil să se lege mai multe unități ambalate împreună cu bandă adezivă, făcând pasajele într-o multitudine de uși și ferestre, acoperite cu o pânză, fetru sau lipite de hârtie colorată - și gata Palatul. tunele de legătură pot fi cusute tesatura sau inserție inel de plastic spumă la intrare.

posoias se vor bucura de această facilitate, copiii ar fi fericit să joace și să vâneze unul pe altul pentru a crea un labirint.

Cum sa faci o casa pentru pisica din cutie și care sunt beneficiile sale


Pentru mai multe informații și un desen pentru o pisică casă în formă de castel pot fi găsite pe internet. Acolo este reprezentat și multe alte versiuni originale.

Desigur, puteți crea o casa pentru animale de companie, si mai modeste. Acest lucru va necesita doar o cutie de carton. Va fi necesar să se pregătească aceste materiale și instrumente: covoare, material de impermeabilizare, o bandă, un cuțit ascuțit, lipici, creion și riglă. Pentru a crea case simple pentru pisici cu propriile lor mâini desenele nu sunt necesare.

material de impermeabilizare poate fi un gunoi special sub acoperiș, care este vândut în orice supermarket-uri de construcții. Este important să ne amintim că, dacă un covor și un nou material de impermeabilizare, este de dorit să le dea odihnă în pat timp de două săptămâni: în primul rând ei vor da un miros înțepător. O pisica miroase ca nu-mi place.

Pentru a face o pisica casă simplă cu mâinile din cutie trebuie să urmați acest algoritm:

Asta e tot pentru casa din carton pisici sunt gata, puteți suna la inaugurare a unei case dragă. Produsul poate fi intr-un fel de interesant pentru a decora pentru a se potrivi camera de ansamblu interior. Această facilitate va oferi nu numai locuințe pentru pisica, dar accesoriile originale.

măsuri de precauție

Înainte de a face o casa pentru pisica din cutie, este important să se ia în considerare o serie de puncte pentru a evita probleme. Toate aceeași cutie nu poate fi considerat un material durabil. Și pisicile sunt diferite. Animale rase mari, prea pisici energetice poate distruge structura. Prin urmare, ar trebui să fie conștienți de unele limitări.

Pentru carton pentru casa pisicile nu devin cauza traumei, este necesar să:

 • Cum sa faci o casa pentru pisica din cutie și care sunt beneficiile sale
  Pentru fixarea utilizare numai bandă și lipici. Dar capsator. Reprezentanti felinele place sa mestece pe carton. Animalul poate înghiți clip sau răni gingiile.
 • Crearea de case pentru pisici, cu propriile lor mâini, nu este necesar să se utilizeze materiale și adeziv cu un miros ascuțit. Cea mai bună, mai sigură opțiune - un lipici PVA. El este non-toxic si nu are nici un miros înțepător neplăcut.
 • Nu utilizați caseta, găsit pe stradă. Poate că în aceste subiecte, am vizitat deja câinii stradă și pisici. Și nu există nici o garanție că animalele erau sănătoase.
 • Este important să ne amintim dimensiunile animale: dimensiunea unei pisici casă trebuie să fie adecvată. Deși pisicile și dragoste la cutie, neplăceri și primejdie nu vor rezista.
 • Suspendați produsul pe pervazul ferestrei, frigider și alte deal nu este în valoare de ea. Deși produsul și acoperit cu un material dens, este probabil că nu poate rezista animalului.

Printre cele câteva dezavantaje este demn de remarcat casa carton timpul vieții sale scurte. Dar, cu toate acestea, o astfel de structură are sens să facă. La urma urmei, o casa pentru pisica din carton cu propriile lor mâini va aduce bucurie și o pisică și proprietar. Este ușor, rapid și distractiv. Astfel de structuri - cea mai bună opțiune pentru a pune în aplicare orice idei de design, cu un minim de resurse financiare.

Idei pentru casa de carton

Cum sa faci o casa pentru pisica din cutie și care sunt beneficiile sale
Internetul prezintă o mulțime de variante diferite pentru a crea o casa pisica din carton. Suficient pentru a intra într-un motor de căutare: Casa pisica cu propriile sale mâini - o clasă de master, și există o gamă largă de site-uri web cu idei originale. De exemplu, construirea unei rachete format din trei cutii. Primele două casete sunt folosite pentru a crea două niveluri, al treilea - pentru con și fender rachete de semnalizare. Și puteți face produsul sub formă de cabane. Asigurați această opțiune destul de simplu. Este suficient să taie ușa și ferestrele, pentru a face acoperiș fronton și suprafața exterioară lipite cu hârtie colorată. Există palate întregi, castele. o varietate de modele.

Este demn de remarcat faptul că casa din cutie în SUA și Europa pentru o pisica este foarte popular.

Și unii producători specializați, chiar și în fabricarea de locuințe din carton. Deci, de ce nu face un astfel de dispozitiv cu mâinile - a face un animal de companie cadou original.