Cum sa faci o imagine unică - semnătura și pixeli

Cum sa faci o imagine unică - semnătura și pixeli

Știu că o mulțime de bloggeri se confruntă cu această problemă. poze unice - aceasta este una dintre cerințele nerostite ale motoarelor de căutare, care este anunțat înainte de timp.Ce se poate face într-o astfel de situație? Desigur, puteți apela la freelanceri sau la photobanks de stoc pentru achiziția de imagini unice. Dar newbie blogger astfel de costuri pot părea deșeuri de necrezut, și părtinitoare a bugetului. Eu ar fi, în acest caz, un proces care vă va permite să obțină imagini unice ale non-unice, ci doar o numesc dificilă.

Și pentru a înțelege că motoarele de căutare în vedere ca imagini unice, ne întoarcem la ajutorul Yandex. Destul de ciudat, dar este înainte de Yandex în dezvoltarea de algoritmi mai avansate de recunoaștere a imaginilor Google și de potrivire. Deci ...

Cum sa faci o imagine unică

Yandex rescrie instrucțiuni, nu voi. Dar câteva cuvinte că merită să spunem că metodele de rotație, cum ar fi, sepia, filtre suprapuse, decuparea, sau o imagine suplimentară ca un cadru nu este de lucru pentru o lungă perioadă de timp.

De asemenea, descrie principiile de bază ale identificării copiilor, aceste principii spune-mi cum să facă o imagine a unui non-unic unic.

Să vedem, pe ce se bazează algoritmul. Principiul, care spune Yandex, funcționează pe semnături de culoare. Aceasta este, în determinarea duplicate participă fiecare pixel al imaginii, sau mai degrabă culoarea care este încorporată în ea. Cu Din păcate, acest algoritm nu este perfect și este foarte ușor pentru a obține în jurul valorii.

Așa cum am spus, Yandex plecat de la Google în dezvoltarea acestui algoritm. Și a verifica unicitatea imaginii este mai bine să o facă acolo.

Pentru experiment, am ales imaginea unui articol mai târziu Yandex pe de recunoaștere a imaginilor. Și aici, el este original:

Cum sa faci o imagine unică - semnătura și pixeli

După cum sa dovedit, pentru a face imaginea unică, pur și simplu pentru că algoritmul de căutare se bazează pe culorile, suficient pentru a elimina toate culorile.

Cum sa faci o imagine unică - semnătura și pixeli

Din păcate, această imagine este puțin probabil pentru a atrage cititorii dvs., astfel încât această metodă aș exclude.

Aplicația filtru unikalizatsii Imagine a doua metodă. După cum puteți vedea, Google nu găsește această imagine de pe Internet, Yandex este original găsit nici o problema.

Cum sa faci o imagine unică - semnătura și pixeli

Al treilea pas, am decis să schimbe imaginea în speranța peremeshku semnături: trage unul dintre copaci și se întoarse în casă. Și Google, Yandex și găsit originalul. (Intoarceri, modificări minore, imagini suprapuse și text - sunt duplicate)Cum sa faci o imagine unică - semnătura și pixeli

Recent, a trebuit să: începe să se schimbe culoarea. În prima imagine am inlocuit 40% din culorile (cer) - i-au găsit imaginea.

Cum sa faci o imagine unică - semnătura și pixeli

A doua imagine are o schimbare de aproximativ 50%, care a fost suficient de interes pentru Google, care nu a găsit imaginea originală. Yandex este nici o problemă menționată sursa.

Cum sa faci o imagine unică - semnătura și pixeli

Am adăugat și a adăugat culoare, până când ajunge la rezultatul dorit. 85% dintre modificările au fost de magnitudine suficientă pentru a Yandex a găsit imagine unică.

Cum sa faci o imagine unică - semnătura și pixeli

Maxim, prompt.
Dacă, de exemplu, pe blogul meu am publicat doar de propria imagine unică (fotografie sau desen în sine). Mai târziu în rețelele sociale și anunțurile din diferite grupuri tematice pot publica aceleași fotografii, dar să-l descărcați de pe calculator. Ie duplica publică aceeași imagine a acestora.
Dar, în acest caz, deoarece motoarele de căutare sunt căutați? Face ei cred că pe blog-ul meu original, cât și pentru serviciile sociale. rețelele pilfered doar duplicate. Sau invers?
Vă mulțumim anticipat pentru răspunsul dumneavoastră

În cazul în care motoarele de căutare a se vedea imaginile deja pe blog, aceasta va fi duplicată pe rețeaua socială. Care este primul indexate - l original.

Maxim. Sper doar că motoarele de căutare nu va face un astfel de instrument (sau cel puțin nu se va lua în considerare unicitatea imaginile în clasament), pentru ca ilustrări apoi devin pur și simplu nimic, pentru că dacă scrie, de exemplu, în Notre Dame de Paris, imaginea unică este pur și simplu nicăieri pentru a lua, și chiar imaginea dvs. personale, filmat în Paris, va avea un milion de clone similare on-line. Internet va avea de suferit numai, IMHO, pentru că prezentarea generală informații detaliate cu privire la acest subiect pot fi îngropate sub tone de privat „prima mână“.

Iată-mă cu tine, eu nu pot fi de acord. Orice fotografie făcută de tine este unic pentru motoarele de căutare. Contele este numărul robotului chiar semnături imposibile. Fotografia va fi original și motorul de căutare va afișa o imagine similară de lângă a ta.

Doar eu cred. A se vedea, care arată Google:
tinypic.com/r/mkerue/8

Îmi pare rău, că de referință, acesta este doar un hosting terță parte, în cazul în care am pus printskrin pentru a arăta căutare emiterea imaginii.

El crede că o imagine bună este deținută de alte două site-uri, și scrie că „imaginile găsite, dar sunt similare“. Am postat o imagine, care se face personal la Istanbul, doar cel cu un renume mondial Hagia Sofia, care milioane de fotografii de pe internet.

Da, Google a spus că a fost un duplicat, destul de ciudat. Unghi fotografiere comun cu multe fotografii. Și ce spune Yandex?

Yandex scrie că aceeași imagine nu este găsit, dar sunt similare.
Rețineți că scanează Yandex nu este întregul Internet (aparent, el nu are suficiente resurse, toate la fel), deci cu el, în acest sens, mai ușor decât cu Google și am pus de multe ori imaginile resurselor naționale și Yandex le identifică drept unic. De fapt, o imagine normală poate unikalizirovat pur și simplu extinderea pe orizontală și puțin schimbându-și gama, dar cu imagini proiectate pentru a ilustra ceva, în special, - este mult mai complicat. Dar, din fericire, motoarele de căutare să acorde o atenție la acest lucru foarte puțin, și chiar mai mult, dacă aveți o viață dedicat în întregime unui singur subiect, iar tu ești subiectul este activ în curs de dezvoltare, publicarea de multe materiale unice și detaliate, atât motorul de căutare vă va trata în mod pozitiv și la rang de bine pe această temă, indiferent de ce procent din imagine pe care ai este unic. Conținut - rege. )))

Este de necontestat! Conținutul este într-adevăr de o importanță capitală. Imagini, ilustrații, fotografii - doar un material suplimentar, și chiar și acestea nu sunt întotdeauna necesare. Rare în situri juridice sau contabile o mulțime de imagini :) În general, mi-ai dat o idee pentru un nou experiment, numai de data aceasta cu imagini :)