Cum sa faci o lebădă din anvelopă cu mâinile dumneavoastră, video, instrucțiuni pas cu pas, diagrama, fotografie

Cabană - un loc în care să nu facem numai munca, dar, de asemenea, relaxați-vă, bucurați-vă de verdeață din jur și specii. Pentru zona de tramvai uitat mai interesant, o poti face decorul.gradina Diverse sculpturi, poteci, palmele ale sticlelor. Fountain - soluția perfectă pentru a decora zona. Și pentru a face un decor interesant în formă de lebădă poate fi propriile lor mâini de anvelope vechi.

Este important ca anvelopa a fost purtat la banda de rulare și fără cablu metalic. Apoi se taie și vopsirea va fi mult mai ușor.

Luați în considerare procesul pas cu pas:

  1. Se spală bine anvelopa veche.
  2. Marcarea. Egal axa centrală - cercul ar trebui să fie împărțit în 2 părți. 1 - trunchi. A 2 - gât, cap și cioc. Acestea vor fi trase în oglindă unul cu altul. Noi pornim de la frontiera unuia dintre conturul semicircular ciocul, capului și gâtului. următoarele proporții lor 4: 6: 25. De exemplu, dacă un semicerc de 70 cm, cioc pe ea de 8 cm, atunci capul - 12 cm si gat - 50 cm.
  3. Cum sa faci o lebădă din anvelopă cu mâinile dumneavoastră, video, instrucțiuni pas cu pas, diagrama, fotografie
    nu este necesar să se atragă coada lebedei, așa cum se va dovedi ca un decupaj «V», după tăierea ciocului.
  4. Tăiere. Este mai bine să-l transporta pe stradă, deoarece cauciucul poate da un miros înțepător. Toate punctele de colț se recomandă găurile. Tăierea de pornire într-o singură direcție - de la baza gâtului la cioc. pantofi de cauciuc moale poate fi tăiat cu un cuțit și rigid - polizor sau puzzle electrice.
  5. După tăiere, trebuie să curețe marginile de șmirghel, iar în cazul în care anvelopa are un cablu metalic, margine polizor nisip.
  6. Răsfrîntă în interiorul anvelopei, aripile sunt împrăștiate prin aceasta lebădă către exterior. Acum vom crea o structură care deține gâtul: cu ajutorul clește și acolade de sârmă fac. tijă metalică Recoltat. Un burghiu subțire pentru a face găuri de la cap la coadă, de-a lungul axei, la o distanță de 5-7mm. Rod plasate în interiorul și între paranteze fixe sunt clești îndoite.
  7. Paint vopsea lebădă.
  8. A face ochii buloane cu pălării largi.


Cum sa faci o lebădă din anvelopă cu mâinile dumneavoastră, video, instrucțiuni pas cu pas, diagrama, fotografie

În acest mod simplu, puteți decora site-ul tău. Swan din pneuri - frumos și original decor de grădină.