Cum sa faci o lebădă dintr-un pneu de mașină cu propriile sale mâini

Desenați diferite de animale - o plăcere. Folosind cunoștințele generale despre structura animalului, este posibil să-l atragă rapid și ușor. Pentru a desena o lebădă, urmați instrucțiunile simple.


Cum sa faci o lebădă dintr-un pneu de mașină cu propriile sale mâini

  • - creioane simple și pline de culoare acuarelă
  • - hârtie
  • - radieră
  • - apă
  • - perie

Cum sa faci o lebădă dintr-un pneu de mașină cu propriile sale mâini

Vopseaua toate alb pal soluția lebădă. Se aplica un al doilea strat de lumină albastră sau albastră pe fund porțiuni lebădă. Acest lucru îi va da o cifră în vrac.
Vopsea albastru de fundal. Acest lucru va fi lac. Utilizați pestriț de cobalt spălare verde, albastru ultramarin fleytsem al treilea număr.
Scufundati marginea foii de carton în vopsea și să facă tușe orizontale pentru a descrie valuri pe apă. Se lasă să se usuce vopseaua.
Un amestec de accidente vasculare cerebrale perie zimțate negru și albastru face reflexia unei lebede. O perie mică, se aplică o lumină albastră locuri sclipiri de lumină, de pe crestele valurilor.

Cum sa faci o lebădă dintr-un pneu de mașină cu propriile sale mâini

Se amestecă un pic de albastru ultramarin cu guașă alb chinezesc de pe paleta. Creați o nuanta alb-off pentru a adăuga detalii la corp si aripi de lebădă. Utilizați guașă alb chinezesc pentru evidențiază pe capetele Penele din coadă.
Utilizați numărul perie șapte, pentru a scrie cioc o lebada de guașă alb chinezesc. Cand se usuca complet, se umple cu lumină de spălat coroana galben. Apoi se spală pensula, înmoaie în guașă negru și scrie detaliile ochilor si ciocul păsării.
Inmuiati pensula din nou primul număr în guașă negru, trage o linie de-a lungul gâtului de lebădă, că ea părea mult mai grele. Se aplică aceeași tehnică în jurul Penele din coadă, astfel încât se părea că ei se află una pe cealaltă.
Pictura este terminat. lebădă albă contrastează bine cu o suprafață albastră translucidă a apei și umbră adâncă de dedesubt. Această combinație de curgere a apei și tensiuni Lightness lebădă.

Cum sa faci o lebădă dintr-un pneu de mașină cu propriile sale mâini

Alegerea corectă a anvelopei nu este numai confortul și ușurința de funcționare a mașinii, dar, de asemenea, siguranța dumneavoastră. Prin urmare, alege anvelope bune - nu este o sarcină ușoară. La urma urmei, de înaltă calitate, dar, în același timp, la prețuri accesibile anvelopele pot fi selectate doar să știe unde și în condiții meteorologice ce masina va fi folosita.

Cum sa faci o lebădă dintr-un pneu de mașină cu propriile sale mâini

Verificați dacă dimensiunea anvelopei ați selectat marca de masina si jante disponibile. Anvelopele pur și simplu nu pot veni la discurile. Atunci când cumpără fiți atenți la anul pneurilor de fabricație. Termen de depozitare propriu-zis este de obicei de 5 ani. Verificați indicele de viteză și sarcina pe pneu cu dreptul la mașină.

Înainte de a alege un pneu, determinăm în ce condiții meteo pe care le va exploata. Tu ar trebui să stabilească, de asemenea, locul de utilizare a vehiculului - o autostradă oraș, off-road sau ciclu de conducere mixt. În cazul în care ciclul mixt, este încă necesar să se înțeleagă pe ce acoperire masina va merge mai des. Acest lucru va ajuta la selectarea pneurilor.Când se amestecă (oraș - Thras) ciclu departe încerca să aleagă anvelopa cu o mai mare de canale de lățime ale benzii de rulare. Acest lucru conferă anvelopei o centrare bună, nu în funcție de abilitățile conducătorului auto și de sezon. Pobespokoytes eficiente anvelopele de cereale de iarnă și de murdărie de vară zăpadă de reproducere în locul contactului cu asfaltul. Pentru îndepărtarea mai eficientă a anvelopelor de noroi și zăpadă de cereale ar trebui să fie direcționată. Ne-am propus de cauciuc cu o distanță mare între blocurile benzii de rulare au unul negativ - în timpul unei călătorii, veți auzi zgomotul roții.

Atunci când conduceți anvelope off-road pentru a alege un mai „agresiv“ al benzii de rulare. Amintiți-vă că, atunci când cumpărați anvelope pentru off-road, te pierzi în viteza de deplasare, combustibil depășire și stabilitatea cursului de schimb pe trotuar. Dar obtinerea de trafic ridicat. În aceste anvelope abrevierea ortografiate MT, care a tradus în engleză înseamnă teren roți.

Atunci când conduceți în oraș numai pe asfalt bun alege pneuri cu altele Bole mica distanta banda de rulare a anvelopei. Accentul în selecția este deplasată spre așa numitele Acqualagna - șanțuri de retragere a apei. Acest lucru se datorează faptului că mișcarea mașinii pe post principal de anvelope de asfalt - pentru a inhiba în mod eficient și să reziste la acvaplanare (alunecare). Aceste anvelope sunt, în general asimetrice. și anume nedirijate. Acestea creează mai puțin zgomot decât anvelopele destinate.

Cu un stil de conducere dinamic pentru a alege direcția anvelopei. deoarece acestea conduc să-și retragă apa formată între suprafața drumului și roata. Pentru a calma șoferii raționale oferi anvelope de non-direcționale. De aur medie - anvelopă asimetrică. combină proprietățile ambelor tipuri de mai sus de cauciuc.

Pe de Anul Nou poate fi pus în aplicare cele mai indraznete copii de vis și de a crea o tinuta unica bal mascat la domiciliu. În cazul în care copilul vrea să fie o zână, un înger, un fluture pe o vacanță, face costum frumos nu este prea dificil. Problema principală poate fi modul de a face aripile cu mâinile lor pentru a păstra forma lor si arata destul de impresionant.

Cum sa faci o lebădă dintr-un pneu de mașină cu propriile sale mâini

Aripi din stofa

Cel mai simplu mod de ieșire - pentru a cumpăra un aripi într-un magazin și decora-le gata pentru a se potrivi. Cu toate acestea, a făcut cu dragoste hack compara vreodată cu produsul de producție în masă. Asigurați-vă aripile cu propriile mâini poate fi un mod foarte simplu. Cumpărați mic segment nailon frumos, taie și coase într-o singură bandă largă. Detalii de margine cu atenție și rapid la Opal secțiuni nu se năruie, apoi, de a crea un arc și atașați aripile la partea din spate a unei rochii de fantezie.

Aripi de ciorapi și sârmă

Cu puțină imaginație - și poate fi acasă pentru a face aripile instrumentelor disponibile. Vei avea nevoie de ciorapi de nailon fantezie ton cu lurex și îndoire sârmă corespunzătoare. Plia cadru sub formă de picături, răsuciți capetele de sârmă, face o a doua parte pe modelul produsului și conectarea elementelor.

Dacă maestru aripi de înger, doar o singură pereche, în timp ce aripile zână sau aripi de fluture (ca o opțiune - libelule) necesită o cravată în partea de jos sunt două părți de dimensiuni mai mici. Continuă să faci aripile cu propriile sale mâini: trage pe rama de stocare, îndepărtați excesul de material cu foarfeca. Capetele nailon cravată strâns. Centrul de produse asigura o largă suficient de elegant panglica de culoare, potrivita.

Aripi de înger din pene reale

Achiziționați suficient de pene și pene de puf alb, care sunt vândute în departamentele de produse pentru creativitate, e-tailerii. Tăiați capacele de plastic dosare de papetărie pereche de aripi de înger și modelul - două perechi de bucăți de pânză albă.

De-a lungul marginilor produselor din plastic de pe clei vegetal „Moment cristal“ sârmă de izolare, după care cele două părți ale lenjeriei semifabricatului aripi lipici. Pene de lubrifiere „moment“ tije de coadă, umple vârful în web și împărtășiți-le până în mai multe rânduri cu „fața“ și partea de dedesubt a aripilor. Deasupra stratului de adeziv pufului.

Sfaturi utile. atașați aripile la rochii (tricou) Angel, puteți utiliza Velcro cusute pe partea greșită a produsului și partea din spate a hainei, precum și sârmă de cupru, înfășurat într-un material pufos alb. Sârmă capete legat de partea greșită a aripilor, marginea opusă a cusături de blocare de pe rochie umăr.

Notă. asigurați-vă că pentru a folosi tampoane de spumă, astfel încât să nu cauzeze un prejudiciu haine fantezie proprietarului mici!

Efectuarea penele firului

Dacă decideți să facă aripi de înger cu propriile mâini, dar pentru a obține acest stilou nu funcționează, pentru a primi ajutor de la fir alb „Iris“ pentru broderie. Se taie cm lungimea semifabricatului 12-15 de sârmă rigid. Umeziti șir în clei PVA și strâns infasurati primul stilou schelet într-o direcție și apoi într-o altă direcție. Tie un nod puternic și taie inutile „coada“.

filament Cut preforme 10 cm în lungime și fiecare cravată la un fir, formând un stilou. După pregătirea numărului necesar de pene le scufunda complet într-un amestec format din două părți de clei PVA și o parte apă. pieptene cu grijă afară pieptene gol, pus pe suprafața orizontală (prevăzută cu folie!) și se usucă. Uscate asieta fire cu foarfeca pentru pene de casă semăna în aparență cu un lucru real.

Sfaturi utile. dacă doriți pentru a da un material textil naturale Peru, parte a pregătirilor pune pe partea de sus a unui bazin de fund inversat - produsul va fi formă ușor convexă.

Stăpânește cel mai bun mod de modelare aripi fantezie, și vei dovedi copii minunați „îngeri“, „zâne“, „Butterfly“ și alte creaturi de basm aripi.