Cum sa faci o masca cu mâinile la carnaval

Iată o modalitate ușoară de a face o masca pentru bal mascat propriile mâini. Această mască venețiană va arata la fel de bun ca tocmai am cumparat din magazin italian.
măști venețiene face cu mâinile lor

O mare parte din munca de pe pictura necesită unele detalii. pentru că Instrumentele sunt adesea folosite doar o singură dată sau de două ori, atunci ele trebuie să fie ieftin. măști de bună calitate sunt scumpe din cauza originalitatea și unicitatea. Este prea scump pentru o astfel de utilizare rară. Vom utiliza materialele la îndemână pentru a crea astfel de măști interesante.

Puteți utiliza această declarație ca bază pentru crearea de masti. De exemplu, decora cu dantelă și aur panglica, sau schimba forma - a făcut mai îngust.

Fotografie de exemplu:

Cum sa faci o masca cu mâinile la carnaval
Cum sa faci o masca cu mâinile la carnaval
Cum sa faci o masca cu mâinile la carnaval

Cum sa faci o masca cu mâinile la carnaval
Cum sa faci o masca cu mâinile la carnaval

Cum sa faci o masca cu mâinile la carnaval

Etapa 1. Conținut

Ce ai avea nevoie.• masti ieftine stiren de benzi desenate din magazin

• rasinile poliuretanice pentru reparații auto sau sticlă

• Câteva resturi de tesatura (imi place satin)

• artă vopsea acrilică și cerneală

• Trim Lace (dacă doriți să obțineți cu adevărat de lux cu)

masca de benzi desenate în magazin este foarte ieftin, costa 100 de ruble. 10 masti, dar ele sunt foarte slabă calitate și la prima vedere, nu foarte promițătoare. Gauri pentru ochi incorect ca găuri pentru nas si gura. Pentru nas, ele sunt mici, nu buzele bine formate, iar acestea sunt foarte subțire și moale.

Nu-ți face griji, putem repara totul!

Aceasta este baza măștii. gauri pentru ochi izolate de marcare mai bine.


Pasul 2: Tăiați masca

Foarfece tăiat noi găuri pentru ochi. Forma și dimensiunea exactă va depinde de masca pe care doriți să creați.
Încercați să găsiți imediat sau să vină cu imaginea masca pe care le place, și apoi se taie prin acest formular.

Aici este masca original și montat.


Mai mult, în acest stadiu, este necesar să se ia în considerare forma finală a măștii și terminată la aceeași formă.


Pasul 3. Modificarea (masca accesoriu)

Pentru a remedia moliciunea masca după reducerea la o forma selectată, rotiți-l și strat de un strat subțire de rășină pentru a repara masina. Lăsați să se usuce timp de 10 minute și apoi se adaugă un al doilea strat, stratul pinning de material pe rășină.

Vei fi uimit de modul în care masca devine greu după aceea. Se lasă câteva ore, și apoi se tratează cu o pereche de foarfece.

Îndepărtați marginile ascuțite și rugozitate cu șmirghel sau de a folosi un Dremel, care accelerează procesul de un pic. pentru că straturi de tesut va consolida numai neregularităților de pe găurile pentru nas si gura.


Etapa 4. adăugări Proiectare

În această etapă, pentru a face o masca de Arlechin clovn. Am dat forma masca. Acum, face un marker model de diamant.

Utilizarea super-lipici, lipici pe niște diamante satin roșu din resturi. Nu prea vă faceți griji în cazul în care diamantele sunt un pic părtinitoare în acest moment.


Pasul 5. Începeți să desenați

Aici vom elimina excesul de satin rosu spate si vopsea unele romburi negre, folosind vopsea acrilica. Marginile pot fi un pic inegală.


Etapa 6: Realizarea de idei

În continuare se aplică cu atenție un mic strat de adeziv la cald de-a lungul marginii exterioare a măștii și ochi. Vopsea de aur strat de adeziv de culoare (sau orice culoare pe care o alegeți).

Acum aplică super-bile lipici mișcări în zig-zag pe fiecare margine a diamantelor și se lasă masca pe timp de noapte pentru toate uscat. strat adeziv de culoare într-o culoare maro închis. Puteți folosi un spray sau aerograf pentru a crea un efect mai bun. Conform metodei de „perie uscată“, derulați la partea de sus a lanțului de aur și argint vopsea.

În plus, puteți utiliza frumos dantelă cu ornamente de aur. Doar un mic segment.


Pasul 7. Alte finisaje

Dacă doriți să masca pe fața ta, trebuie să facă un nou nas și buze a celor două măști, conectându-le cu epoxi.

Poate părea complicat, dar de fapt, sa dovedit a fi mai ușor.

Puteți adăuga un carton sau plastic cu fund sau pene pentru a crea o mască completă clovn. A se vedea scene din filmul „Eyes Wide Shut“ pentru noi idei sau caută pe internet ...