Cum sa faci o masca de carnaval cu mâinile master-class și sfaturi

Carnavalul maskaochen doar terminat, puteți tăia pur și simplu cercuri din carton pentru ochi, dar puteți face un foarte personal și rafinat. Tema articolului de astăzi - cum să facă un carnaval masca propriile lor mâini, astfel încât sa dovedit frumos și original.Cum sa faci o masca de carnaval cu mâinile master-class și sfaturi

Efectuarea de fundament pentru o mască de carnaval

Masca este realizat din papier-mache. Va trebui să sacrifice fața lui și un pic de răbdare, deoarece forma pentru fabricarea papier-mache va servi ca fata ta, sau persoana căreia i se masku.My doresc, de asemenea, să facă o mască individuală, nu-i așa?

În primul rând face pasta de făină și apă. Se taie pătrate mici de hârtie de ziar despre 1,5h1,5 cm. Șervețele de hârtie tăiat în fâșii subțiri.

Cum sa faci o masca de carnaval cu mâinile master-class și sfaturi

Ungeti fata cu o crema sau vaselina de grăsime și a pus pe o mască contur pe fața casetele de ziar. Încearcă să nu zâmbească în acest moment. Spread următorul strat de hârtie, umectarea în pasta. Alte două straturi de hârtie și a pus servetele strat. hârtie strat suplimentar alternativ, stratul de șervețele. Ai nevoie de un minim de cinci straturi.Când masca este strâns, uscat uscător de păr, îndepărtați cu grijă de pe fața și să dea uscat.

Când masca este complet uscat, tăiat bumps suplimentare și ochi frumos sculptate. Se acoperă cu masca de vopsea acrilică.

Baza pentru masca este gata. În continuare vom învăța cum de a decora o mască de carnaval.

Cum de a decora o masca de carnaval

masca de decorare trebuie să fie coordonate cu costumul, în care veți purta această mască.

Cum sa faci o masca de carnaval cu mâinile master-class și sfaturi

Acesta trebuie să fie aceeași schemă de culori ca și costumul. Culoarea cea mai neutră pentru masca - este negru.

O mască poate încheia dantelă și paiete pentru a decora. Pot fi lipite tesatura masca de rochia ta, și în jurul ochilor lipici paietele de culoare închisă.

Foarte frumos ar arata pene, pe de o parte a măștii.

Poate întreaga masca pentru a decora cu flori artificiale sau funde mici de panglici de satin. măști de fund poate face voal și să acopere întreaga față.

Dacă faci o masca de culoare neagră, ochiul poate lipici paiete lumina.

sfaturi utile

  • Măștile care reprezintă animale sau personaje sunt făcute pentru întreaga față.
  • Nu vopsiți interiorul măștii, pentru a evita situațiile neplăcute: vopseaua poate păta fața sau provoca iritații alergice.
  • Dacă aveți de gând să poarte o mască pentru o lungă perioadă de timp, este mai bine să facă partea interioară dintr-o tesatura lenjerie de frumos.
  • amidon convenabil tesatura înainte de fabricație masca, deoarece isi pastreaza forma mai bine, dacă vă decideți să nu investească în carton.

master class foarte detaliat:

Masca de hârtie: