Cum sa faci o masina cu mâinile iluminarea panoului de bord

Asta pur și simplu nu face unele șoferi la masina preferata a devenit mai confortabil si frumos. Cineva își petrece o mulțime de bani pe un profesionist de tuning. și cineva decide că luminile vehiculului pot fi efectuate și pe cont propriu.Schimbarea de iluminare folosind LED-uri

Mai întâi trebuie să utilizați o șurubelniță pentru a obține un buton de „torpila“, și apoi descompun filtrele și înlocuiți lampa în LED-uri de culoare dorite. Apoi, totul merge înapoi, butoanele sunt introduse acum. Acum vă puteți bucura de rezultat.

Cum sa faci o masina cu mâinile iluminarea panoului de bord

Aspectul tabloului de bord iluminat

Cu toate acestea, această imagine nu se potrivește unele detalii: tabloul de bord rămâne aceeași. În cazul în care aceasta nu va convine, trebuie să scoateți capacul din plastic, deșurubați șuruburile și îndepărtați firele. După aceea, înlocuirea iluminării tabloului de bord.

Cele mai populare de înlocuire a becurilor cu LED-uri este o divergență de „pete“ de lumina care pot fi destul de evident, si nu arata foarte frumos.

Lucru este că o simplă diodă emițătoare de lumină este aranjată în așa fel încât ele emise fasciculul de lumină are un model de radiație îngustă. Cu alte cuvinte, dacă lumina în întuneric pe perete, puteți vedea un cerc de lumină. Suprafața acestui cerc este această diagramă. Când este îngust, atunci dispunerea diodele din tabloul de bord la o distanță mare unul de altul, există zone în care lumina nu vor fi încrucișate de date „cercuri“.

Sunt așa-numitele SMD-LED-uri, fără a corpului, concentrându-se lumina. De aceea, ei au un model de radiații larg.

Cum sa faci o masina cu mâinile iluminarea panoului de bord

Dacă lumina de pe perete la aceeași distanță ca și prima dată, cu toate acestea, folosind SMD-LED-uri, zona de iluminat va fi mult mai mare. În plus, acesta nu va avea limite clare.

Cu alte cuvinte, este posibil să aveți o iluminare relativ uniformă a tabloului de bord prin intermediul SMD-LED-uri. Această versiune diferă puțin de complexitate.

Cu toate acestea, ea are propriile sale dezavantaje. Acestea includ, mai presus de toate, lipsa de uniformitate a becurilor atunci când sunt instalate în locuri „obișnuite“, precum și incapacitatea de a schimba culoarea iluminării.modernizarea completă a tabloului de bord

Mai multe automobilist sofisticate pot folosi un alt exemplu de realizare schimbări de iluminare. În primul rând, panoul de instrumente înțelege, și apoi a făcut lumina tabloului de bord cu mâinile lor.

În ultimii ani, popularitatea de a obține fluență ilumina tabloul de bord.

În orice caz, pentru o reproiectare completă a tabloului de bord trebuie să-l demontați complet, și foarte ușor, scoateți săgeata prin răsucire și trăgând-o ușor pe tine. De asemenea, au pus pe atunci.

Cum sa faci o masina cu mâinile iluminarea panoului de bord

Este necesar să demontați complet tabloul de bord

După aceea, trebuie să eliminați fibre și detașați-l din matrița în care sunt afișate toate scale. Mai întâi șters filtru de pulverizare, care vă oferă posibilitatea de a colora modul în care doriți. Apoi, modificările necesare sunt făcute pentru lumina de fundal a panoului. Puteți schimba pur și simplu lampa SMD-LED-uri, cu condiția că sunteți mulțumit de modul în care va arăta lumina. Cu toate acestea, puteți aplica una dintre cele mai eficiente și mai populare moduri - bandă de lipit dioda peste toate scale. În acest caz, specificitatea noii iluminarea depinde numai de imaginația proprietarului de automobile.

Există două variante ale circuitului. În primul rând, de cotitură lină și oprirea luminii de fundal, în al doilea rând, luminile vor fi aprinse imediat, iar apoi se va transforma lin orice altceva, și este oprit atunci când săgeata este primul du-te afară și apoi celelalte părți ale instrumentului.

De fapt, totul este destul de simplu, și pentru colectarea unui astfel de sistem este suficient să aibă cunoștințe minime de electronice și „face prieteni“ cu un ciocan de lipit.

Toate piesele necesare pot fi cumpărate în elemente radioactive aproape fiecare magazin (două rezistențe, un condensator, un tranzistor moderat, o diodă convențional și numărul necesar de LED-uri).

Cum sa faci o masina cu mâinile iluminarea panoului de bord

Pentru a lucra nevoie de un ciocan de lipit

Cel mai simplu mod de a circuitului de lipire este că fixarea pe o bucată de carton sau plastic, care au făcut prin găuri și instalarea acestora în elementele. Apoi, toate firele lipite pe partea din spate.

O altă modalitate este de a cumpăra de la Radio Shack gol machetate și lipit circuite pe ea.

În Erode acte de bord independente, ca oa treia opțiune.

După asamblarea circuitului pe care doriți să-l testați la domiciliu. După tot ce rămâne este de a asambla, conectarea circuitului la iluminat și fixați-l pentru panoul de bord. Dacă doriți să faceți o integrare armonioasă în întreaga lumina de fundal, sistemul trebuie să fie conectat la diferența de putere.

Condensatorii în frig reduce capacitatea sa, care afectează activitatea lor. Acesta este motivul pentru care prezența neimportant condensator la acest sistem de timp poate aprinde rapid și stinge. Acest lucru ar trebui să fie luate în considerare la stabilirea și găsi o descriere a modului în care pierderea capacității de celule va trebui să fie observate la temperatură scăzută.

În cazul în care lumina de fundal are 20 de diode, mai bine adăuga un altul la multiplicitatea 3 sau sudat în locul rezistenței diode suplimentare absente. Cu toate acestea, a doua opțiune poate fi utilizată numai de către cei care sunt bine versat în electronică.

Atunci când se lucrează cu LED-uri 12 V, trebuie să fie conectate în paralel.

Tipuri și costul de pictură aruncat roți cu mâinile lor

Care este prețul instalarea de aer condiționat în mașină

Filtru auto: Pasajele roților de izolație cu mâinile lor