Cum sa faci o pocnitoare acasă răspunsul aici!

Să începem cu o definiție a pocnitori pentru a face clar cum și ce se poate face la domiciliu. Pocnitori - este un fel de garnituri de hârtie, care este umplut cu substanțe explozive. De regulă, ele sunt folosite pentru divertisment în zilele de sărbători și de sărbători de oameni.De exemplu, la zile de naștere, de Crăciun sau la nunți. Sensul pocnitori este că acesta produce un tampon de bumbac tare și strident după aprins fitilul ars la pocnitori de umplere în sine.

Cu toate acestea, - Cum pot face o pocnitoare acasă?

Principiul de acțiune este destul de simplu, ea constă în faptul că, compoziția (amestec pirotehnic) este de obicei de la perclorat de potasiu amestecare cu magneziu. amestecul lor cauzează arderea la presiune ridicată, în care petardele hârtie înveliș pur și simplu nu pot sta și deconectat. Trebuie remarcat faptul că mai mare învelișul de hârtie poate rezista presiunii, bumbacul va fi mai tare.

Prin urmare, vom vedea că fitil este de sine nu dispozitiv destul de sofisticat, și puteți face cu ușurință-te acasă.Primul lucru pe care va trebui să ia o foaie de hârtie, este de dorit pentru mai dens, dar adecvat și foaie cu notebook-uri normale. Taie din această foaie de dimensiuni mici pătrate de aproximativ 5 cu 5 centimetri și vânt pe stilou, marker sau stilou. Sfârșitul lucrării, trebuie să rămânem împreună, care este deja aderat la baza de hârtie este înfășurat. Ca rezultat, vom obține un tub mic. O parte a tubului rezultat este necesară pentru a încheia un pic, și apoi se ruleaza un fir comun.

Cadrul suntem gata. Acum, avem nevoie pentru a face un amestec pirotehnic. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de pulbere de magneziu (puteți răzui singuri cu bucăți de magneziu), după amestecarea cu permanganat de potasiu convențional, dată fiind proporția de 4 la 1 (adică, patru bucăți de magneziu și 1 parte de permanganat de potasiu). Cu toate acestea, cu acest amestec ai pregătit Fii foarte atent, deoarece O singură scânteie și ea izbucnește. Acum face fitilul. Este necesar să se facă o hârtie de țigară subțire și ras (zdrobit), sulf (sulf din concordanțe este de asemenea potrivit). Pentru cei care încă nu înțeleg, se repetă. Luați cutia de chibrituri și separat de fiecare sulf meci. Apoi, zdrobit ușor și adormi într-un tub subțire de hârtie de țigară. Foarte important! Fitilul este mai lung, astfel încât să aveți mai mult timp să fugi și să se ascundă de suflul pocnitori tale.

Când amestecul este gata, este necesar să adormi în interiorul tubului și introduceți fitilul. Din nou, înfășurați de margine a făcut tub de contact și învelite cu fir, mai stricte. Asta este tot. Petard, realizate la domiciliu complet - gata de utilizare.