Cum sa faci o sirenă coada in casa fac rapid și frumos realizate din hârtie

Cum sa faci o sirenă coada in casa fac rapid și frumos realizate din hârtie

sirenă coada pentru înot

Când este vorba de fabricarea de o coadă pentru înot, sarcina pare imposibil. De fapt, ea face mult mai ușor decât ar putea părea inițial.Pentru fabricarea unui astfel de coadă este necesară:

1) pentru hârtie model, creion și foarfece;

2) țesături elastice;

3) fire, ace;

4) gumă Linen;

5) Materialul plastic flexibil sau aripioarei finit (monofin poate fi utilizat);

6) Shale (în absența finit aripioarei);

7) Adeziv Rezistent la apă.

În primul rând, aveți nevoie pentru a face modelul pentru acest lucru, cel pe care cusute coada, trebuie să se întindă pe hârtie, apoi accident vascular cerebral o cale de la talie la picioare, ținând seama de reducerile pentru cusături.

Ulterior, modelul este transferat pe țesătură. Pentru această hârtie pini model grevează un șervețel pregătit și cretă încercuit, după care se taie. În interiorul benzilor de pânză cusute la coadă se ridice mai bine în viitor a Micii Sirene.

Prin pre-aranjate cu aripioare lipite foi de ardezie, apoi întreaga structură este echipată cu o cârpă. Ultimul pas este cusut la eleronul, formând o structură unitară. Pentru a face o aripioară detașabilă, se poate coase într-un fermoar. În această sirenă coada făcută cu propriile lor mâini, gata

Cum sa faci o sirenă coada in casa fac rapid și frumos realizate din hârtie

De asemenea, eleronul și pot fi decorate cu ajutorul paiete, strasuri, margele si alte decoratiuni care vor face o coadă unic și realist sirenă.De fapt, self-made sirenă coada, în timpul funcționării, va servi ca înotătoare, asa ca cel mai bine este să înceapă să practice în utilizarea sa în apă puțin adâncă, și după cuceri adâncimi subacvatice.

Cum sa faci de Barbie Mermaid

S-ar părea, cum să faci o sirenă coada pentru oameni, noi înțelegem. Acum este necesar să se gândească la modul în care să transforme dumneavoastră preferat Barbie și să facă ei o sirenă.

Pentru a face coada pentru păpuși Barbie nevoie de tesatura, hârtie, o bucată de spumă de cauciuc, ac și ață. Dacă se dorește, coada pot fi acoperite cu paiete, pietre, panglici si margele pentru a decora.

Mai întâi de toate, incepand de a face modelul, aveți nevoie pentru a pune păpușa pe o foaie de hârtie și se taie în jurul conturului de la talie la picioare. Pe o foaie pliată în jumătate schitat forma cozii, după care a transferat la modelul, făcându-l complet. Pe această schiță de cauciuc fin este tăiat din marginea de sus de câțiva milimetri, în viitor, va fi atașat la coada.

La terminat modelul se adaugă în jurul perimetrului de câțiva milimetri pentru certificatele de emisii. După aceea, modelul poate fi transferat pe material, se taie două bucăți identice. Ambele părți, puse împreună în afara, cusute, a pus un spațiu între vârfurile aripioarei (așa cum este - este prezentată în fotografie).

Cum sa faci o sirenă coada in casa fac rapid și frumos realizate din hârtie

Acum, că fundația în sine este gata, du-te înapoi la înotătoarei. În segmentele de top lipici parte de gumă, care va stabili lui păpușă picioare:

Cum sa faci o sirenă coada in casa fac rapid și frumos realizate din hârtie

Acum, când păpușa este acoperită în baza cozii și aripioarele atașate la picioare, puteți omite baza ei. Acest lucru simplifică foarte mult pansament păpuși, mai degrabă decât coada ar fi cusute între vârfurile aripioarei.

Apropo, faptul că pentru majoritatea anvelopelor uzate aripioarelor, permit utilizarea cozii în această apă. După aceea, va trebui doar să se usuce.

Efectuarea coada de hârtie pentru păpuși

Când vine vorba de păpuși de hârtie, iar coada pentru ei să facă din hârtie.

Pentru acest lucru este suficient pentru a circuitului de cerc papusa pe nota de hârtie, care este fasonată, dorisovat fin și clapele vor indica unde sa păstrat coada. coada pot fi apoi tăiate și vopsea, desen fulgi cu lipici cu sclipici sau doar pentru a decora coada așa cum doriți.

În plus față de această coadă self-made, puteți utiliza modele gata făcute ca aceasta: