Cum sa faci o sirenă coada, ls

În cazul în care fața de vacanță pentru copii, iar fiica ta vrea sa fie o sirenă la festival, ea coase un costum. Partea de sus a costumului de obicei nu cauzează dificultăți specifice, dar partea principală a acesteia - coada, foarte des. De aceea să aveți răbdare, să îndeplinească sirenă coada nekotorymisekretami pentru a facilita procesul de creație și crearea de start viitoare.Cum să coase o sirenă coada?

 • Pentru a crea sirenă coada verde sau tricotate pregăti albastru. Dacă nu puteți găsi un material numit „ciorap tricotate“, să ia o bucată de tricou simplu. Coase marginea ei lung pentru a forma o fustă îngustă cusătură țeavă elastică. In plus, se prepară bucată acrilic și 50 cm lungime de corset os.

Cum sa faci o sirenă coada, ls
Cum sa faci o sirenă coada, ls

 • Din materialul reticulat, măsurați lungimea necesară pentru viitorul cozii și adăugarea de 10 cm tăiate. Overlocking tratează secțiunea de țesut superior și inferior. Ori partea de sus taie o lungime de aproximativ 7 cm, pentru a obține un mic „role“. Acesta va fi începutul cozii.
 • După aceea, încercați pe coada. Cu săgeți la talie, elimina toate inutile, apoi introduceți-l în guma clapă superioară sau Coase fermoar.
 • La partea de jos a cozii sirenelor aripioară face. Pentru a face acest lucru, din Tricotul rămase se taie 2 bucăți, lăsând spațiu pentru un pliu. Overlock fiecare detaliu trata margine.
 • Acum, coase o fustă fin. Atașați la marginea inferioară a părților laterale a aripioarei, una la partea din spate, a doua - partea din față. Piese cusute la fusta de pe marginea superioară. Coase părțile laterale ale părților aripioarelor, lăsând în partea de jos deschisă.
 • Nervura Partea de inserție a oaselor corset și cu atenție coase la coada unei forme exploatație sirenă.
 • La sfârșitul aripioarei pe tragere cu dungi acrilice vopsea, iar pe coada - modele sau solzi.

Cum sa faci o sirenă coada, ls

Cum sa faci un costum de sirenă: instrucțiuni

 • În primul rând, să pregătească materialul tricotat tubular, vopsea pe material textil, pânză, jambiere, os corset, țesut, sau mărgele verzi și albastre.
 • Pentru partea superioară a costumului va aborda orice rochie sau o pânză albă strălucitoare. margele gât obsheyte, care va pastra tubulatura si neckline impodobita. Apoi, la coada de sirena măsura element de galanterie. De la marginea superioară, la o distanță de 10 cm, linia de aliniere săpun etichetă. Conectați fusta la partea superioară, aliniindu-se astfel limita inferioară a porțiunii superioare cu linia marcată.
 • Folosind o mașină de cusut pentru, o linie deasupra liniei marcate, traseul 1 cm, al doilea - pe linie în sine. Top trebuie să rămână margine liberă, înveliți-l cu o fusta, ascuns în interiorul o tăietură deschisă. Butonieră talie va fi începutul viitorului coada de o sirenă.
 • Pentru a tăia o aripioară, tăiat reziduuri tricotate ciorap vdol.Vykroyte pliat două părți ale fiecărei jumătăți. Marginea inferioară a manșetei și taie în două părți neaten fin. Marginea inferioară a manșetei atașați aripioare, un detaliu ar trebui să fie în față și celălalt în spate. Marginea inferioară a manșetei nu ar trebui să trag cu ochiul de sub înotătoarei rezultat.


Cum sa faci o sirenă coada, ls

 • Ungeti aripioarele fusta proeminente colțuri conecta între ele și restul combinate. Coase fusta la înotătoarei. Colțurile fin cusatura, astfel: marginea inferioară și superioară a suportului pentru a ghida lungimea cusăturii de 7,5 cm între marginile formate la o distanță de 1 cm de la piesele de pe margine pune corset os și coase cusătură cotele kraeobmotochnym .. Acest lucru va permite colțuri pentru a menține forma înotătoarei. Pe aripioarelor benzile de vopsea vopsea.
 • Dacă nu aveți timp pentru a face o sirenă coada, puteți utiliza materialele la îndemână. Pentru partea superioară a unui costum de sirenă, puteți utiliza strâns tricou alb, și ei margele guler decora. Pentru a face o coadă de sirenă, să ia colantii de albastru sau verde. Taie-le de 20 cm și coase shuttlecocks fiecare crac de pantalon. Ei vor deveni eleroane. Shuttlecocks sunt realizate din pânze de țesut de 30 cm lungime și 1 m lățime dorit albastru, verde sau albastru. sirena coada gata.

Costum Mermaid: Secretele

 • Pentru a face costumul de o sirenă, alege tesatura dreapta. Ar trebui să fie accesibile și ușor de manevrat. Este mai bine să cumpere materialul în două culori, care sunt în armonie unele cu altele. În primul rând să fie curge, ușor și transparent, și poate fi utilizat ca al doilea-fin plasă tul, nailon sau organza. Ca decoratiuni poate lua linia de linie, cristale, margele, paiete, margele goarna si pescuit.

Cum sa faci o sirenă coada, ls
Cum sa faci o sirenă coada, ls

 • Fabric de tăiere sub forma unui dreptunghi. Fabric este adunat acolo, în cazul în care va exista un corset. Dreptunghi Stitch până la mijloc, lăsând partea superioară a fermoar. Marginea superioară a Tuck rochie și lipiți radieră moale pentru produsul arată elegant și odihnit pe piept. Sub forma unui dreptunghi mâneci vykroyte și tratează marginile și decora.
 • Apoi curele vykroyte, lățimea care ar trebui să fie de 5 cm. Lungimea este ales în mod individual. Coase curele, rochia. Partea de jos a Zigzag rochie.
 • Asigurați-coada de sirena rochie. Decoreaza-l cu margele si paiete. Faceti o coroana pe cap în formă de corali.

Cum sa faci o sirenă coada: o modalitate ușoară

Mermaid coada, astfel încât SEW copilul este liber să plece, iar picioarele lui nu erau confuzi. Coase fusta inițial. Fusta ar trebui să obțineți o linie dreaptă, iar în cusătura în spatele necesitatea de a introduce o pană care se va mișca liber. Pune pe fusta si a creat o pană de a atașa coada. sirenă coada din cauciuc spumă subțire. Apoi obsheyte cu o cârpă.

Cum sa faci o sirenă coada, ls

În această coadă costum nu ar trebui să atingă podeaua. Pentru a se potrivi mai bine pentru a utiliza tesatura Marsh, de culoare verde sau verde-albastru, și foarte coada pentru a face o plasă ajurata frumoasă. De asemenea, puteți utiliza pentru a decora perlele, care creează o imitație de solzi.

Pentru a oferi copilului dumneavoastră o vacanță minunată sau pentru a deveni un membru al carnavalului, un costum de sirenă - ceea ce aveți nevoie. Cea mai grea parte a acestui costum - o coada. În orice caz, nu ar trebui să interfereze cu pas du-te ar trebui să fie ușor și convenabil. Prin urmare, nu încercați să Sause foarte mult fusta cusute la aripioarele ei.

Citiți alte Grilele interesante