Cum sa faci o vara dus tara cu propriile lor mâini, Glavnaya-dacha

Cum sa faci o vara dus tara cu propriile lor mâini, Glavnaya-dacha
În timpul lucrărilor de vară la cabana lor de vară există o dorință de a improspata sub presiunea apei calde. Nu toată lumea are o casă în confortul suburban, astfel încât într-o clădire de economisire cabină de duș se poate face în curte.dusuri de vară pentru vile vin în toate formele și machete de complexitate diferite. Astăzi, mulți producători oferă dusuri simple, ușor de instalare, în care șasiul este fabricat din aluminiu, iar capacul - din plăci de policarbonat. Deasupra set recipient de plastic este de 100 de litri. Acest duș poate fi pentru iarnă curat în camera de utilitate. Cumpara un duș exterior pentru a da acest tip poate fi în supermarket-uri, sau comanda de la magazinele online, care sunt foarte mult în rețea. Este necesar doar pentru a alege o configurație adecvată, înălțimea și volumul intern al structurii în sine.

Există, de asemenea, structuri mai complexe, staționare, care sunt utilizate nu numai în timpul verii, dar și în timpul iernii. De obicei, ele sunt de fundație majore și un material de construcție (bloc de spumă, gazoblok, cărămidă, blocuri de beton). Intermediarul, și unul dintre cele mai frecvent utilizate materiale doar pentru suflet de vară clasic este copac. În orice caz, pentru a construi un duș de vară pentru a da propriile lor mâini (a se vedea. Foto) nu vor fi probleme prea mult, au făcut tot mânca cu atenție planifica și să se pregătească. În condiții moderne, există multe oportunități și resurse (materiale, echipamente, unelte) pentru o soluție rapidă pentru orice problemă vila. Cum vă construiți o vară dus țara cu propriile lor mâini și de ce opțiune de a alege?

Cum sa faci o vara dus tara cu propriile lor mâini, Glavnaya-dacha

Forme de duș de vară și principiile structurii lor

În funcție de complexitatea structurii viitorului identifica mai multe specii ale acestor plante utile.

Simplu duș în aer liber. La dacha lui poate fi instalat într-o parte ascunsă a teren agricol. Pentru a face o astfel de structură nu va fi prea mare dificultate. Pentru acest lucru va fi suficient pentru a pregăti cei patru piloni din lemn, metal sau plastic. Ei mai adânc în sol de 80 cm. Pentru acest material gaura diametru excavat. Apoi suportul este instalat în gaura și betonul este turnat.

Cum sa faci o vara dus tara cu propriile lor mâini, Glavnaya-dacha

Deoarece pereții laterali pot fi utilizate o țesătură opacă simplă, foaie, pânză, folie de plastic de culoare albastră sau alb. Pe unul dintre pilonii set stropitoare cu un dispozitiv special sub forma unei pedale, pe care o puteți cumpăra în magazin sanitare.

Buck duș poate fi făcută dintr-o galeata de 15 l. (Pentru o singură persoană, care este de ajuns), dar puteți instala un container de plastic pentru scopuri speciale. Un capăt al furtunului conectat la sursa de apă, și oa doua instalație în rezervor. Din moment ce este afișat în partea inferioară a găurii, care face legătura între lacul. Robinet cu pedale și stropitoare conectat cu o frânghie. Cele mai simple sufletele care doresc să dea.

Gata pentru a da un duș. Cumpara un duș de vară ieftin poate fi demontat. Pe ea cu cabana

Cum sa faci o vara dus tara cu propriile lor mâini, Glavnaya-dacha
Birao pe o locație de pre-selectate, în conformitate cu instrucțiunile anexate. Valoarea sa depinde de volumul interior al panourilor de policarbonat de calitate cubicle, corpuri sanitare (cap mixer, stand de duș, prezența raftului cu cârlige), capacitatea rezervorului de apă, precum prezența unui sistem de încălzire suplimentară. Cu toate acestea, cu un set complet, puteți experimenta pe gustul dvs. și posibilitățile financiare.Cel mai important lucru să caute atunci când cumpără un astfel de suflet - prezența pașaportului igienă, instrucțiuni de montaj și instrucțiuni de utilizare, precum și construcția pașaportului.

Avantajul incontestabil al duș de vară în țară (a se vedea. Foto) este portabilitatea și capacitatea de a stoca iarnă dezasamblat în camera din spate a casei de țară. Aceasta este una dintre cele mai multe proiecte de costuri de instalare și low-cost din țară în baie de vară.

duș de vară din lemn. Cum sa faci un duș de lemn cu mâinile lor? Problema de această natură se poate auzi de multe ori de la șoferi de camion, care abia încep să se stabilească în țară.

Cum sa faci o vara dus tara cu propriile lor mâini, Glavnaya-dacha

Lemn - un material versatil. Din aceasta puteți crea cu ușurință orice design a cabinei de duș. De la copac pentru a lucra foarte ușor și distractiv. Ceea ce este necesar pentru crearea unui stand de duș din lemn? figura Pre-trase și cantitatea de material necesară. Unghiurile de metal (carcasă) luate ca fitingurile de fixare, șuruburi, cuie.

Prezența șurubelnița simplifică foarte mult sarcina. Când totul este gata să înceapă lucrul, puteți trece în condiții de siguranță pentru a colecta cadru. Trebuie făcută din lemn nu diametru durabil mai mică de 80 cm. Pentru a susține greutatea capacității planificate. Apoi, scândurile lui căptuși. Trim, puteți alege cele mai diferite, deoarece realizează nu numai o funcție decorativă și se ascunde, dar întărește, de asemenea, întregul cadru. Așezați acoperișul poate fi, de asemenea, orice material. Este posibil să se utilizeze un policarbonat poros, profilat tablă ardezie.

Trebuie remarcat faptul că costul unei astfel de structuri, în prezența materialului propriu va fi mult mai ieftin decât cabinetul gata cumpărat.

Structura de capital duș de vară. Construiți un duș de vară țară cu propriile lor mâini poate fi de cărămizi, blocuri de beton, piatră, gazoblokov. Această metodă necesită ca gazdă nu numai proiectarea de gândire, dar, de asemenea, aptitudini speciale. Construi un perete și toată lumea poate, dar există adesea o chestiune de fiabilitatea structurii. Ce trebuie să ia în considerare în construcția de construcție de capital?

  • Fundația. Unul dintre cele mai importante elemente de bază ale oricărei clădiri de capital. Fundația pereți trebuie să fie de cel puțin 30 cm. Lățime. Ei au făcut din beton și pietre. Pentru casele de vacanță cele mai potrivite groapă de fundație gramada. Dacă nu se poate instala grămezile, folosind beton, fundație dig cu aranjamentul de perne. Ca piloți care utilizează azbest sau metal conducte. Ele sunt plasate într-un pre-orificii de filare cu ajutorul unui burghiu. Ele sunt apoi betonate. Adâncimea deschiderilor nu trebuie să fie mai mică de 1 m.
  • fosă septică. Acesta poate fi proiectat astfel încât sub fundație construi o fosă septică pentru apa de canalizare. Este obligatoriu în cazul în care aveți de gând să instalați o toaletă cu o toaletă. Ca o fosă septică, puteți lua containerul (baril, cub, pereti din beton cu acoperire). Pentru cabina de duș este destul de mult a investit în sistemul de drenaj sub forma unui tub de plastic de cabluri.
  • Când fundația este gata, puteți trece la construirea de pereți. Singura regula este instalarea de pereți - nivel. Un punct de referință pentru acest lucru este un șir de linii și întinsă la colțuri de trasare pe verticală.
  • Domeniul de instalare pereții sufletului țară cu mâinile sale și poate face acoperiș. Veți avea nevoie de ajutor de specialitate sau sfaturi. Pe Internet, există mai multe opțiuni pentru instalarea acoperișuri. Cele mai bune dintre ele vor fronton acoperiș. Sub el este plasat un recipient de apă. Pentru comoditate, da furtunuri de naștere și de scurgere a apei (în cazul în care ploaia nu va fi utilizat în timpul iernii).
  • Următorul pas este instalarea de uși și ferestre (dacă există).

Cum sa faci o vara dus tara cu propriile lor mâini, Glavnaya-dacha
decorațiuni interioare și instalarea echipamentelor sanitare se realizează de dorințele proprietarului individuale.

Alimentarea cu apă și instalarea rezervorului pe duș exterior pentru a depune mărturie

Imediat înainte de ridicarea capacității de pe acoperișul casei, trebuie să instalați valva cu un spray duză. rezervoare gata pentru dușuri de vară au montat un sistem de supapă pentru a preveni supraalimentarea. În cazul în care nu există nici o oportunitate de a cumpăra un rezervor, de fiecare dată de umplere apa va trebui să monitorizeze nivelul. În acest scop, sub partea superioară a rezervorului orificiu și robinet set cu furtun de trecere. Când se revarsă, furtunul cu apa curge. Un astfel de semnal ar indica faptul că alimentarea cu apă trebuie să fie oprit.

Trebuie remarcat faptul că numeroase recomandări de duș de vară experți rezervor pentru a da necesare pentru a alege un apartament sub forma unui dreptunghi. Se încălzește rapid apa și sarcina pe structura este distribuită uniform.

Odată ce toate componentele necesare, terenurile de containere pe acoperiș sau de lângă ea. În cazul în care este fabricat din policarbonat, și poate fi sub acoperiș. De fapt, mulți grădinari sunt plasate chiar sub capacul recipientului. Apa în acest caz, va fi încălzită pentru mai mult timp. Tank atașat la baza prin intermediul unor legături metalice.

Cum sa faci o vara dus tara cu propriile lor mâini, Glavnaya-dacha

Construiți un duș de vară în țară nu va fi dificil. În cazul în care cabana este utilizat numai în vara aceasta va fi suficient pentru a face sufletele cele mai simple. În cazul în care urmează să fie vizitat în timpul iernii, este necesar să se construiască structura de capital și pentru a instala echipamente suplimentare pentru încălzirea apei și camere.