Cum sa faci un adeziv conductor la domiciliu - adeziv conductor de curent cu mâinile lor, gânduri

Există o modalitate relativ ușor de a crea un adeziv conductor în casă. Acest adeziv conductiv este potrivit pentru sticlă, linoleum și alte materiale. adeziv conductive „Kontaktol“ este cea mai cunoscută și cea mai comună structură din România. Deci, pentru a face adezivul conductor cu mâinile, veți avea nevoie de unul dintre tubul chinez de superglue și o bucată de grafit de la un creion sau baterii.Fiecare dintre noi, probabil, văzut în vânzarea de super-adeziv în China. Acest adeziv are două caracteristici foarte bune. Primul este că este grafitul solubil, iar al doilea este că cantități mari de acest lipici nu este atât de rapid de uscare.

Cum sa faci un adeziv conductor la domiciliu - adeziv conductor de curent cu mâinile lor, gânduri

adeziv conductiv. Producerea de adeziv conductor

Luați următoarea tub de folie nu perforat și cu atenție-l demonteze din direcția opusă detensionarea corpului folie. Se toarnă în interiorul tubului de pre-preparat pulberea de grafit și se amestecă cu un chibrit. În plus folie de folie de locuințe și utilizarea lipici perforat în mod normal de o folie septum ac.

Ce este un adeziv conductor, și în care cazuri, este recomandabil să-l folosească?

Cu siguranță ați auzit despre acest instrumente unice, cum ar fi adeziv conductor. Numele în sine spune deja totul despre ei înșiși. Acest adeziv poate fi achiziționat de la un magazin de specialitate în cazul în care vânzătorul-consultant va explica toate avantajele sale, domeniul de aplicare și să le spun exact cum trebuie să utilizați. Da, ai auzit bine - doar cu mâinile lor, și nu este atât de dificil, și există mai multe metode de fabricație.amestec conductivă este preparat prin amestecarea de pulbere de grafit și tsaponlaka. lipici Ready este potrivit în cel mai bun mod pentru restaurarea de piese de grafit în console, și aici pentru tastatura nu va fi la fel de potrivit ca nesigure.

Trebuie să 15 g de pulbere de grafit, 30 g de pulbere de argint, 32 g acetonă (pur) și 30 g de copolimer acetat de vinil-clorură de vinil. Păstra acest adeziv este necesară numai într-un recipient etanș de sticlă, se usucă încet, și înainte de a utiliza de fiecare dată să fie agitare cu este necesară o baghetă de sticlă.

Mult noroc în eforturile dumneavoastră, și lăsați rezultatele muncii dumneavoastră, dar încurajatoare. Cu cât este mai corect a apela un subiect și introduceți o etichetă pentru ea, cu atat mai mare sansa ca va veni tot mai mulți utilizatori și pot ajuta la problema ta. nu se cunoaște faptul că disponibil comercial ca naprlnitelya. De-a lungul timpului, și prin medii umede ar fi nimic din stânga al conductorului.

Asta nu s-ar sparge, să ia și se adaugă epoxidice plastifmkator tributil, apoi lipici va ellastichnogo. În cazul în care doi sau trei ani de muncă și, fără cerințe speciale pentru aer conditionat, ca material de umplutură - pilitură de cupru, mai mici, cu atât mai bine. Potrivit pentru radio.

Poate că există unele opțiuni pentru înlocuirea lipici? Sunt departe de chimie, dar poate același „Phoenix“ pentru a dilua alcoolul. Sau ciment din cauciuc ... Sunt în utilizarea mea „creativă“ patru lipici diferite: epoxidice, superglue, acetat de vinil (în cauză) și un adeziv topit la cald. Weathervane ferm bătute în cuie, iar vântul bătea doom în această direcție. Dar, ce să spun, în general, am încântat cu această chimie simplu ...

Am cumparat de vinil copolimer de acetat de adeziv, atunci când este amestecat cu grafit este convertit într-o anumită muci sau alcool sau solvent 647 sunt dizolvate. Am încercat să lipici straturi de tastatură până la kazyavki frotiu, totul se usucă și nu se lipească între ele așa cum ar trebui. Shopopalo.

soiuri adezive

În aceste cazuri, utilizarea adeziv conductiv. Acesta este utilizat pe scară largă în crearea de dispozitive electronice pentru atașarea diferitelor elemente de pe circuitul integrat. Este, de asemenea, un element indispensabil în industria de automobile pentru asigurarea și etanșarea cablurilor.

Cum de a face lipici mâinile - principalele moduri

2. Marcați un creion cu o duritate M2 tijă sau M4, scoate grafit și se macină într-un praf fin în orice mod convenabil. După cum se poate observa din pașii de mai jos, metoda este incredibil de simplu, rapid și ieftin.

Și știu cum să fac acest lipici la domiciliu. După ce folia este deschisă, umplută în tubul cu pulbere adezivă, și astfel încât o proporție de grafit și de adeziv au fost aproximativ egale.

Vezi mai multe: