Cum sa faci un arc real, cu mâinile lor

Cum sa faci un arc real, cu mâinile lor

Ceapa este destul de scump, este mult mai ieftin să o faci singur, mai ales atunci când știi cum să faci un arc cu mâinile lor. Orice copil într-un copil a vrut să fie ca Robin Guda și au arcul.Astăzi, tir cu arcul a devenit un moft, nu numai copiii, ci și adulți. Este posibil să nu numai pentru a face un arc cu mâinile lor, dar, de asemenea, pentru a face săgeți.

Oricine doresc să aibă nu numai o jucărie, care ar putea permite să învețe tir cu arcul, dar, de asemenea, a lovit ținta reală. Mai jos sunt câteva opțiuni pentru modul de a face un arc de vânătoare sau de tir sportiv cu mâinile lor din materiale de resturi.

Acest material nu este considerat origami și cum să facă un arc de hîrtie. Ca arcul de hârtie cu mâinile are doar o valoare estetică, pentru formare, sau nu se potrivește jocului.

De la care sa transformat sub braț

Cum sa faci un arc real, cu mâinile lor
Regula generală de a face astfel de ambarcațiuni este faptul că nici o forță se transmite tensiunea coarda arcului, și prin aceea că lemnul (pol) începe să „primăvară înapoi.“ Acestea sunt legile fizicii care chiar și un elev știe. Prin urmare, pentru a face un arc din lemn compozit primitiv, aveți nevoie pentru a ridica câteva crengi. Cu cât brațul, cu atât mai eficientă armă.

Barele pot fi din lemn de orice rasa, cel mai bine este de a alege din stejar, fag, ienupăr adecvat (de la ea pentru a face instrumente de indienii din America de Nord), mesteacan, frasin si artar.

Aceste roci posedă elasticitate bună, dar nu toate se poate lauda cu rezistență ridicată.

La alegerea materialelor, amintiți-vă câteva reguli care trebuie urmate:

  1. Ar trebui să aleagă acele bare care nu au fisuri. Cele mai mici noduri - atât de mult mai bine, dar nu taie acele noduri care sunt disponibile. Acestea sunt permise doar să taie pentru a produce o tijă relativ buna.
  2. Pentru a face o armă de vânătoare, ar trebui să fie selectate baruri circa 1-2 metri lungime. Este posibil să se ia câteva nuiele și ferm de a le conecta unele cu altele.
  3. Numai materiale lemnoase uscate sunt potrivite pentru fabricație. Prin urmare, dacă barele sunt umede, acestea ar trebui să fie uscate. De obicei, din lemn să se usuce pentru o lungă perioadă de timp, dar copacul poate fi un pic uscat pe foc, dacă este necesar. În același timp, nu ar trebui să fie aruncat în foc, sau puternic overdry.
  4. Nu se recomandă utilizarea curbelor barelor - ar trebui să directe de căutare.
  5. cuplu tije Connect să fie după cum urmează: acestea sunt de lungime egală, apoi se suprapun doc. Locul cusătură consolida 3-4 bare și înfășurat strâns cu o cârpă sau bandă. Se pune în comun și va fi o mulțime de spațiu, care să consolideze și mai mult structura.
  6. În cazul în care o parte are mai multe tije subțiri de aceeași lungime, ele pot fi unite de-a lungul întregii lungimi.


Cum sa faci un arc real, cu mâinile lor
Pentru a face arcul și săgeata cu mâinile, ar trebui să producă un pol la crestăturile gata pentru fixarea coarda arcului. Ca săgeți adecvate tije drepte plate cu un capăt ascuțit, care în plus se poate solidifica la căldură. Astfel de articole pot vâna păsări, cu mulți indieni păsări vânate cu săgeți boante. Deoarece șirul folosit orice material improvizat - pescuit din cordonul ombilical pădure.

Doborare astfel de produse va fi de aproximativ 7-8 m.

un produs robust,

Cum sa faci un arc real, cu mâinile lor
Cum sa faci o vânătoare arcul? Dacă există o mulțime de timp liber, este recomandat să învețe cum să facă un arc din lemn. În acest caz, va fi de calitate și de încredere, iar distanța letală poate fi de până la 50-90 m. Pentru a obține realizări reale de luptă.

Primul pas este de a pregăti materialul. În plus față de speciile de mai sus de lemn cireșe chiar potrivite cu cireșe. Semifabricatul este cel mai bine tăiat în timpul iernii, la temperaturi de la - 5 ° C până la - 15 ° C, Piesei de prelucrat pre-ar trebui să fie găsite în vara și toamna la iarna a ajuns la locul stabilit dinainte.

Acesta ar trebui să selecteze preforme groase fara noduri, fara crapaturi, întindere maximă. Este de dorit să se pre-crea instrumente de desen în viitor pentru a determina lungimea necesară. în care lungimea țagle ar trebui să fie mai mare de aproximativ 0,5 m, pentru că în procesul de uscare a piesei poate fi sparte la capete. Apoi, preforma este îndepărtată cu scoarță și este suspendat în camera de uscare (poziția verticală) timp de cel puțin 3-6 luni.

Mulți oameni recomanda pre-tratate cu sfaturi pentru piese auto vopsea de ulei pentru uscare uniformă.

Pentru a înțelege cum să facă un arc și săgeată cu mâinile, ar trebui să examineze cu atenție martor. log standard este de o formă circulară (în secțiune transversală). Din aceasta după uscare se taie placa, eliminând muchia rotunjită.

aplicat în continuare layout bord recoltate (dimensiuni determină desen). Trebuie remarcat faptul că grosimea mânerului trebuie să fie de aproximativ 1,5-2 ori grosimea umărului.

In timpul modelarea, preforma nu poate fi îndoit. La tăierea umerii trebuie monitorizați îndeaproape pentru a se asigura că acestea obține aceeași grosime și formă. Cel mai bine este să le facă cu ajutorul șmirghel - acest lucru este lung, dar puteți obține o formă mai precisă.

Este pe umerii aceeași formă depinde de precizia, puterea, și modul în care va purta ceapa.

Rețineți că, înainte de a face arc de vânătoare, se recomandă tratarea cu abur piesei de prelucrat. Acest lucru va permite umezelii din lemn ARRI și să facă forma piesei de prelucrat. Stripping ar trebui doar umeri brațe. Următorul este calei pe care ceapa este plasată pentru a conferi forma dorită.

Piesei de prelucrat pe calei să fie de aproximativ 5-7 zile, podsyhaya în forma corectă. După aceea, piesa de prelucrat este îndepărtat, face fantă și mâner coardă de arc se imbina. Produsul finit este frecat cu lubrifiant pentru a preveni uscarea. Pentru a înțelege modul de a face un bloc de arc, trebuie amintit că arcul compus căptușit umeri.

Bow de schi

Ideal pentru a face un schi arc. Copac în apropiere de schi este deja bine pregătit, iar forma îl face ușor pentru a efectua un arc. Pentru a face acest lucru, doar au nevoie de o pereche de schiuri. Următorul aspect la modul de a face un bloc de arc folosind schiuri.

De la umeri în formă de schi și mâner. În acest scop, cu două uși alăturat se suprapun, astfel încât umerii de lungime egală. Pentru a face un arc bloc cu mâinile lor, ar trebui să fie rezervate și dispozitive pentru atașarea schiuri.

În acest caz, schi este mai bine să se folosească de plastic - acestea sunt mai flexibile decât lemnul. Singura limitare - prova schi nu ar trebui să fie mare. Lungimea trebuie să fie limitată la 1,5 m.