Cum sa faci un avion de hârtie - desene, fotografii, instrucțiuni pas cu pas

Și amintiți-vă, ca un copil dintr-o foaie de hârtie obișnuită de avioane și am făcut o mulțime de prietenos lansat în cer? Desigur, ei nu se ridica la cer, dar câțiva metri de un avion bun ar putea zbura. Și aduce o mulțime de bucurie. Asta nu doar fiecare aeronavă a urcat cel puțin câțiva centimetri deasupra capului. Pentru a crea un avion care zboară a trebuit să fie bun pentru a încerca și a pus o bucată de hârtie în mod corespunzător.Istoria avioane de hârtie - atunci când ajunge acolo?

Istoricii susțin că primele avioane ale foilor de hârtie care au apărut în urmă cu aproximativ 2000 de ani. Dar hârtia la momentul respectiv era o marfă rară, astfel încât planurile de material considerat prea scump, care nu au contribuit la creșterea popularității de distracție. Dar, treptat, hârtia devine mai ieftin pentru populație, și, în același timp, câștigă în popularitate și hârtie copil avioane.

Cum sa faci un avion de hârtie - desene, fotografii, instrucțiuni pas cu pas

Istoria modernă a apariției avioane de hârtie pot fi numărate din 1930. Proiectare Biroul de Lockheed Corporation la sfatul unuia dintre fondatorii modelelor sale de hârtie crearea propuse pentru testarea acestor aeronave. De atunci, modelul de hârtie devine popular, iar fanii procesul de creare a planurilor de foi oferă idei interesante și originale, care ajuta la noul model de avion.

O varietate de opțiuni de avioane de hârtie

Pentru a stabili un simplu avion de hârtie este capabil chiar copilul. Fantasy atunci când o nouă aeronavă nu este restricționat, astfel încât astăzi putem conta o mulțime de sisteme diferite și modele de transport de hârtie. Cu toate acestea, în general, vom folosi unele dintre cele mai simple circuite performante de aeronave. Astfel de scheme oferă 5-6 acțiune, astfel încât procesul de creare durează câteva minute. În funcție de alegerea de sistem este diferit model de avion și caracteristicile sale de zbor.

Cum sa faci un avion de hârtie - desene, fotografii, instrucțiuni pas cu pas

scheme mai complexe folosesc ventilatoare model de hârtie. Pentru ei, crearea unui nou model de avion cu o cale de zbor special - este o adevărată plăcere. Prin urmare, în mâinile unor astfel de maestri ai magiei reale se întâmplă atunci când o foaie de hârtie obișnuită se transformă într-o aeronavă încântătoare capabil să zboare o distanță destul de lungă.

Alegeți hârtie pentru a crea aeronave

Atunci când se lucrează pe un avion de hârtie ai nevoie de un pic de răbdare, schema pentru care este planificat pentru a crea un plan și o foaie de hârtie. simulare de hârtie poate fi orice, deși unele modele, este cel mai bine pentru a alege rigiditatea corectă a materialului.

Cel mai des utilizat la crearea avioane:

 • hârtie de ziar;
 • foi convenționale pentru imprimare;
 • foi de notebook-uri;
 • hârtie colorată;
 • țesut dens.


Cum sa faci un avion de hârtie - desene, fotografii, instrucțiuni pas cu pas

Pentru înregistrarea aeronavei va avea nevoie de carioci, creioane, autocolante și sclipici. Gama de decor depinde de imaginatia copilului, deoarece procesul de creare a unui avion de hârtie - este într-adevăr un proces creativ care se dezvoltă imaginația, ajută formarea abilităților motorii, precum și să contribuie la dezvoltarea atenției și perseverență.

Un sistem simplu de avion creație

chiar și copiii ori cea mai simplă versiune de avion. Pentru aceasta aveți nevoie de o foaie de hârtie A4 și 5 minute de timp:

 1. Ori hârtia în jumătate, linia de pliere trebuie să fie amplasate exact în mijloc.
 2. Foaia se întoarce și se îndoaie colțurile superioare ale foii la o linie de pliere la un unghi ascuțit avansat.
 3. îndoiți de colț de-a lungul liniei de centru în așa fel încât acum privit în jos o coală de hârtie.
 4. îndoiți din nou unghiuri la linia de pliere, dar acum aveți posibilitatea să pas înapoi un pic de centru.
 5. Ori colțul triunghiului central, pentru a fixa marginile curbate, în paragraful precedent.
 6. Sheet merge prea jumătate cu speranța că toate colțurile au rămas afară.
 7. Marginile structura rezultată să se îndoaie linia de pliere. Dacă acestea nu sunt presate să lase o bucată de hârtie, puteți înțelege că acest avion aripi. Aeronava este gata!
Cum sa faci un avion de hârtie - desene, fotografii, instrucțiuni pas cu pas

O altă opțiune la prețuri accesibile se realizează după cum urmează:

 1. Sheet jumătate îndoiți.
 2. Marginile foii superioare într-un extins coturile de stat la liniile de pliere stânga și din dreapta.
 3. Acum îndoiți nou format de margine spre mijlocul foii.
 4. Minipoint avion se apleacă la aproximativ 3 centimetri la mijloc.
 5. Elementul rezultat pliat în jumătate, cu speranța că unghiurile erau pe exterior.
 6. Educat îndoiți margine la mijloc, pentru a crea aripi, iar aeronava poate fi lansată în cer!
Cum sa faci un avion de hârtie - desene, fotografii, instrucțiuni pas cu pas

Pentru comoditatea de a efectua cele mai simple avioane oferă familiarizat cu fotografie, care prezintă schematic secvența de acțiuni.

Ce se poate face pentru a jeturilor pentru a acoperi departe?

avioane de hârtie nu sunt în măsură să călătorească pe distanțe mari, dar pentru a face ceva pentru a crește durata zborului este încă posibil:

 • Când porniți avionul decoleaza dintr-o dată, dar cade aproape imediat? În acest caz, trebuie să sigileze arcul. În acest scop, poate fi ușor îndoit avion de hârtie nas sau, opțional, atașați un clip.
 • Avionul nu zboară drept, se trage într-o parte, atunci putem încerca să se aplece o aripă pic, pentru a alinia cursul.
 • Avion că decolare merge într-o vrie, este nevoie de o bună parte a cozii. În acest scop, o pereche de foarfece, puteți face o coadă în plus și situația se schimbă drastic.
 • avion de hârtie se înclină într-o parte - stabilizatori necesare. În acest caz, aripile pliate în sus pe părțile laterale.

Diagramele - acesta este doar primul pas spre crearea de avioane de hârtie. După ce a stăpânit cel mai simplu model poate trece la mai multe opțiuni complexe. Scheme de modele interesante de aeronave dintr-o foaie de hârtie sunt prezentate în fotografia de mai jos.

Cum sa faci un avion de hârtie - desene, fotografii, instrucțiuni pas cu pas
Cum sa faci un avion de hârtie - desene, fotografii, instrucțiuni pas cu pas

Cum sa faci un avion de hârtie - desene, fotografii, instrucțiuni pas cu pas