Cum sa faci un bandaj pe cap cu mâinile 1

Amintiți-vă de 20 de ani ai secolului 20, atunci când au fost la moda rochie scurtă cu pene, tunsorile scurte și benzi caracteristice atât? Poate ar trebui să încercăm să creeze unul dintre ei azi?Astfel de decoratiuni pe cap - foarte dramatic și pompos. Ei au simțit un exces de masivitate, strălucire și volum. Mai mult decât atât, în cazul în care se consideră a fi ciudat de a purta bijuterii în păr, care se unește cu umbra lor - anterior nu a fost o problemă.

Într-adevăr, în unele cazuri, parul inchis la culoare, nici o piedică în calea pansamentul întuneric.

Cum sa faci un bandaj pe cap cu mâinile 1

Ia bandă din carton ondulat. Puteți lua orice bandă sau înlocuiți-l cu organza, satin, tul sau plasă.

Facem o bandă de o floare, doar răsucind și protap pe un ac și ață. Cu cât doriți floarea - cu atât mai mult veți avea nevoie de un șervețel.

Cum sa faci un bandaj pe cap cu mâinile 1

În continuare, avem nevoie de ceva pentru care să fie deține o floare pe cap. Mai precis - bandaj. Să luăm o bandă de dantelă. care este vândut în magazinele de îmbrăcăminte.

Taie-l atât de mult încât a ținut pe cap. Conectați-l la ambele capete, face un cerc. În interior puteți coase rezinochku pentru o mai mare fixare.

În continuare, am coase, volumul nostru, flori mari. Rețineți că va fi pe partea.Cum sa faci un bandaj pe cap cu mâinile 1

Să adăugăm mai multă dramă la decor nostru. Ia tesatura cu paiete, taie un cerc și coase-l la miezul de flori, indiferent de ceea ce părea a fi monotone și plictisitoare. Oricare ar fi întrezărește lumina!

Apoi, să ia o tesatura satin sau căptușeală, și coase-l la volumul de flori noastre pe care el a devenit mai greoaie, așa cum se arată în fotografie.

În cursul poate merge pene, margele si alte accesorii!

Cum sa faci un bandaj pe cap cu mâinile 1

Voila! Bandajul de pe capul lui cu mâinile gata!

Cum sa faci un bandaj pe cap cu mâinile 1

Restul hainelor ar trebui, de asemenea, vorbim despre stilul vechi de la Hollywood. Este puțin probabil ca un astfel de timp, va veni la blugi bandaj. Este mai bine pentru a câștiga înapoi totul până la capăt.

Culoare Negru - prea simplu. Totul a ajuns să iubească. El a devenit noul gri, și este dificil să se uite luminos.

Este dificil sa iasa in evidenta, purtand o rochie neagra simpla, deoarece multe dintre fetele de la evenimentul de seară să facă același lucru. Prin urmare, prefera rochie neagra complex, proiectat cu detalii, broderiile.

Nu poți să-ți fie frică pentru a adăuga bijuterii, inele, benzi de cap, și chiar câteva pandantive și coliere.

jachete dramatice, complexe sacouri, coafuri interesante - încă adăuga glamour, rafinament si simplitate Eradicarea astfel de culori clasice cum ar fi negru.

Cum sa faci un bandaj pe cap cu mâinile 1

Cum sa faci un bandaj pe cap cu mâinile 1