Cum sa faci un costum de interesant pentru dans oriental

Dansul din buric - nu este doar un hobby modern care dependent femeile sunt aproape peste tot în lume, este o modalitate foarte bună de auto-realizare și realizarea propriilor dorințe. După ce a stăpânit această artă veche și misterioasă, femeia începe un nou mod de a controla corpul, pentru că deschide noi aspecte ale lumii sale interioare, care îi permit să se îndrăgostească de această cultură uimitoare.Cum sa faci un costum de interesant pentru dans oriental

În plus, dansul oriental este capabil de a îmbunătăți starea fizică a femeii, nu fără motiv, o dată la un moment dat a fost un fel de ritual pentru pregătirea naștere, mișcări de dans specifice consolida și tonifia mușchii abdominali interior și exterior, îmbunătățind astfel forma sa cu greutate.

În costum de dans estic este semnificativă numai cu ajutorul fiecărei femei poate deveni o prințesă zână Shaherizada, care este capabil de doar un segment de public încânte ușor coapse.

culori strălucitoare și forme neobișnuite vor atinge spori efectul de dans, o femeie frumoasă într-o rochie ar trebui să arate ca o crispare la lumina umbra, voalate cu voaluri dantelă.

Toate misterul și erotismul dansului concentrat în inaccesibilitatea și ascunderea spectacol, care este înconjurat de o aură de senzualitate si romantism. Cu toate acestea, costum pentru dans oriental - nu este singurul punct de important coafura si make-up mod armonios pe deplin completă corespunzătoare.

Cum sa faci un costum de interesant pentru dans oriental

Acele fete care au ceva timp pentru a se angaja într-o astfel de artă, știu exact ce este costum nou și de înaltă calitate va costa destul de scump, și de a găsi exact cel pe care s-ar fi scufundat în suflet, nu este atât de simplu.

Acesta este motivul pentru care multe femei cer, și cum să o faci singur, pentru că având chiar și abilitățile cele mai mici de cusut, puteți obține rezultate destul de plăcute și chiar neașteptate. Care va fi urmatorul tau costum pentru dans - depinde în întregime de imaginația și dorește, cu toate acestea, unele părți ale modului de est, încă mai trebuie să știe.

Ce constă?

Cel mai comun Setul este format din partea de sus - un corset brodat cu centura elastică, care acționează ca un fel de corset, crește vizual volumul coapselor și, astfel, se adauga la gama lor de mișcare.

Ea ocupă restul fustei, pe care este montată o curea. Există stiluri de costume închise, acestea sunt reprezentate de un set diferit de detalii: rochie brodată și pantaloni care sunt purtate sub ea.

De obicei, acest stil este utilizat în dansuri populare: rochie poate fi format din satin, catifea sau grila grosier, pentru frumusetea franjuri sale căptuși si paiete. Pe capul și trestia legat eșarfe la coliere, și de a folosi, uneori, de curele de coliere.

Cum sa faci un costum de interesant pentru dans oriental


Înainte de a începe să coase costum pentru dans oriental, trebuie să decidă cu privire la stilul, care este cel mai bine pentru silueta ta. De exemplu, se potriveste cu pantaloni corsetul si deschis - un costum foarte seducător și sofisticat, care este doamnelor zvelte cele mai potrivite cu forme apetisante.

Dacă vă simțiți că greutatea în plus încă încă prezente în corpul tău, este mai bine pentru a da preferință fuste în formă sau o rochie.

Fusta in costum de est - este detaliu foarte frumos și feminin, care poate fi, de asemenea, făcute în mai multe variante diferite. Trebuie doar să alegeți care unul este cel mai bine accentua frumusetea corpului tau si, mai important, nu va împiedica mișcarea în dans.

opțiuni de fuste. Ce să aleg?

  • Fusta soare. Se crede că aceasta este una dintre cele mai populare opțiuni, probabil, din cauza splendoarea și ușurinței. Cel mai bun dintre toate, se uita la fata subțire, să-l creeze, puteți utiliza o varietate de materiale: matase, vascoza, sifon si altele. Un mic secret: dacă coase marginea tiv a liniei de pescuit, pentru a primi apoi margine ondulată.
  • pește fusta. Mai potrivite pentru femei curbilinii și grăsuț cu curbata, „splendoare“, coada poate varia în funcție de numărul de pene, acestea sunt, de obicei șase sau opt. Un bonus frumos de o astfel de reducere - cu ajutorul penelor, puteți ascunde urau „urechi“ pe șolduri.
  • Drept fusta. Este, de asemenea, o opțiune foarte popular pentru femei, cu o formă curbați.

Vis de stilul de fusta poate fi lung, pentru a dilua reducerea lor, a doua straturi de material, care combină texturi și culori pentru a decora tot felul de margele, paiete si franjuri. Cand coaseti fusta este important să ne amintim că lungimea sa trebuie să se termine la glezne, să nu calce pe fusta în timp ce dansează.

Un detaliu important al imaginii - Belt

Cand coaseti un costum pentru dans cu mâinile tale, trebuie să acorde o atenție deosebită la centură, el este considerat cel mai important element al imaginii, cel mai frumos și atrăgător evidenția costum. Este important ca el a fost așezat destul de ferm pe șolduri, a fost un dur, dar nu suficient pentru a comprima abdomen.

Cum sa faci un costum de interesant pentru dans oriental

De obicei, acesta este atașat direct la fusta cu ajutorul velcro, nasturi, sau doar coase fir, la fel ca în timpul mișcării va sta cu siguranță pe șolduri și culisa pe stomacul lui. forma centura poate varia foarte mult, de la dungi simple la modele complicate și decupaje.

Cum sa faci un costum de interesant pentru dans oriental

Colecta toate timpurile împreună - munca obositoare și dificilă, deoarece este absolut necesar pentru a arma paiete, margele si margele pe marginea Fringe este de obicei cusute din goarne, care zboară în timpul dansului.

Coase partea de sus a costumului - corsaj

De fapt, este o curea și corsetul până cea mai mare parte a costumului, acestea pot fi combinate cu aproape orice fusta, atâta timp cât acestea sunt combinate între ele în culoare și decor. resturi de materiale pentru a crea corsetul poate fi, de obicei, neted sutien de culoare adecvată, care top complet cusute appliques, paiete, margele si dantele.

Cu toate acestea, pentru a alege forma corsetul și mărimea dorită nu este întotdeauna posibil, prin urmare, în acest scop, este necesar să se lucreze cu ceea ce avem, să se adapteze, pentru a arma o altă problemă și personalizate pentru a se potrivi dimensiunea - nu va trebui să fie pacient.

De exemplu, în cazul în care sânii nu cresc nevoia vizuală, atunci trebuie să luați ca un bust bază o dimensiune mai mare (după placare va scădea exact 1 dimensiune).

Cum sa faci un costum de interesant pentru dans oriental

Dacă există o astfel de nevoie, apoi să ia corsetul pentru doua sau trei dimensiuni mai mari, dar nu exagera la momentul prelucrării printr-un material care nu sa dovedit ca urmare a unui dezechilibru cu figura. Dacă coase un costum pentru un copil, apoi ca un corset poate fi un tricou scurtat, o serie de aplicații bogat acoperite și paytekami.

Alege un costum si sa danseze cu placere.