Cum sa faci un costum de sirenă - face cu mâinile lor

imagine de basm a unui frumos romantic printesa-sirenă a atras întotdeauna atenția fetelor, și multe femei tinere vor sa arate ca o frumusețe fermecătoare Ariel - fiica regelui Triton Sea din desene animate Disney.Cum sa faci un costum de sirenă - face cu mâinile lor

De-a lungul mării poate fi o printesa pentru orice ocazie: petrecere costum, petrecere de Crăciun, de Halloween, petrecere de aniversare sau de carnaval. Un costum de sirenă pentru o vacanță dedicat copiilor care se poate face la domiciliu în sine.

Mermaid tinuta: partea principală a imaginii

Cum sa faci un costum de sirenă - face cu mâinile lor

Înainte de a începe achiziționarea de țesături și alte materiale de cusut, să decidă cu produsele în formă de viitor, fiecare detaliu gândit până la ultimul detaliu. În primul rând, să definim ceea ce face, de fapt, este imaginea mica sirenă:

 • partea de sus a costumului - de sus, corset, scurt bluza cu mansete-lanterne (pentru o fetiță), sau în partea de sus a costumului de baie si alte versiuni, mai sexy si in aer liber - pentru adulți fete (puteți face un bust chiar de jumatati de nuca de cocos, dar ele vor trebui să pre-poshlifovat , găuri pentru panglici și umple de țesuturi moi);
 • partea inferioară a costumului - o frustrant, deoarece imaginea unei coadă sirenă presupune. Din moment ce nu participă la filmarea unui film despre sirenelor, coada ar trebui să joace doar o funcție decorativă, adică, să fie doar o imitație. Există mai multe opțiuni pentru fabricație, așa încât vă rugăm să aveți răbdare și fantezie;
 • bijuterii și alte accesorii - printesa mare poate purta coroana, colier si o diadema de perle și pietre spumante și scoici pentru a decora lungi trandafiri lor păr cârlionțat și alte flori frumoase, alge (în mâinile pot deține steaua de mare, coral, o jucărie sub orice formă locuitorii din adâncurile oceanului). De regulă, nu este de așteptat prezența de pantofi de la Mermaid, dar vă puteți ridica sandale ușoare, cu minim catarame.

Dacă aveți de gând să faci costum pentru copii, apoi să păstreze în minte în primul rând, confortul și siguranța copilului dumneavoastră: aveți nevoie pentru a coase o rochie, astfel încât a fost posibil să meargă pe deplin, stau și pentru a muta.

costum Mermaid cu mâinile la domiciliu

Pentru a coase costum frumos si confortabil, dreapta Pick up tesatura: ar trebui să fie ușor și curge. Culorile principale ale imaginii sirenă - verde, albastru, cyan, și toate posibile nuanțe. Puteți folosi, de asemenea, lila sau de culoare violet. Se pare nuanțe frumoase, cu imitație de argint sau de solzi de aur cu luciu.

Pentru a se potrivi cu o opțiune posibilă fetiță.

Cum sa faci un costum de sirenă - face cu mâinile lor

 • Ca partea de sus a rochiei, utilizați golfiki transparent, pe care o puteți coase două bucăți de material strălucitor în corsetul, ceea ce face din ele un fel de costum de baie. va fi foarte interesant dacă corsetul înlocui cauciuc fusta (poate fi tricotate).
 • Pentru a face un fund, tul să ia mai multe nuanțe (de exemplu, verde și albastru). Se taie mult tul verde de benzi în lățime de 10-12 cm. Ei vor avea nevoie de cel puțin 50-60 de bucăți.
 • Acum ia partea de sus și îndoite în jumătate benzi din tul, acesta Treceți bucla prin partea de jos extremă. Vei avea o buclă prin care necesitatea de a fir capetele benzilor, fixându-se astfel. Nodulii strângeți ferm astfel încât acestea să nu înceapă.
 • Continuă să facă acest lucru, procesarea treptat întreaga marginea de jos a timbrului până când aveți o fustă solid pufos.
 • Apoi, trebuie să faci o coadă imitație. Pentru a face acest lucru, împărțiți fusta tul (toate barele) pe trei părți condiționate: două dintre ele va juca rolul de coada in spatele, iar unul - în față. Le puteți ține la timp cu rezinochek pentru a face mai ușor de a lucra cu.
 • Ia-tul altă culoare (albastru), și, de asemenea, se taie dungile (aceeași cantitate ca și cea a verde), lungime de 10 cm. La capetele aluneca verde cravată albastru, dar asigurați-vă că cei care vor fi amplasate în spatele fustelor au fost mai lungi decât cele acest front.
 • Puteți coase panglica sau o chingi late de timbru, astfel încât este mai bine să păstreze pe fata. Dacă ați luat un top tricotate, unele dintre benzi și fâșiile de tul se poate face, de asemenea, o legătură frumoasă pe partea de sus.
 • Completați ornamentele outfit și accesorii tematice.


Dacă sunt alese ca o bluză rochie de top, un subiect scurt sau în partea de sus a unui costum de baie în formă de două cochilii, este posibil să se coase o fustă și o coadă simplu de la domiciliu.

 • Va trebui să sculpteze o țesătură verde sau irizat strălucitoare (sub „solzi de pește“) din față și din spate a fustei de formă dreptunghiulară.
 • Din tesatura albastru și argintiu tăiat centura, „plavnichok“ și „solzi“.
 • Cele două jumătăți ale fustei cusute împreună. Peste tot în partea de sus a strâns lipite „fulgi“ și coase talie, care va avea nevoie pentru a insera o banda de cauciuc.
 • O bucată de pânză, reprezentând „aripioara“ este necesară este adunată și coase-l la partea de jos a fustei. Asta e tot.

Opțiunea perfectă coada - o fustă lungă și îngustă la podea, care poate decora un organza jabou volumetric transparent. Și dacă pe marginea shuttlecocks consolida, de asemenea, linia de pescuit gros, acesta le va da o formă evazată. Cu toate acestea, un copil într-un costum poate fi incomod. Pentru o fetiță, puteți modifica ușor această opțiune aceeași organza (numai asamblate dens) în fusta cusătura din spate în formă de pană. Astfel de pești, nu ezita la libertatea de acțiune și va arata frumos. Puteți adăuga o coadă în formă de piese, care vor fi atașate și îndepărtate (scoateți-l din spuma de cauciuc subțire și pânză obsheyte).

Cum sa faci un costum de sirenă - face cu mâinile lor

Există o alternativă la fusta: puteți lua pantaloni înguste sau jambiere și decora volanele lor de jos din organza, și de a folosi un top tunica transparent. Decoreaza detalii costum paiete, paiete, margele, margele, margele, paiete si alte ornamente.

Fetiță un machiaj special nu este necesară, iar tinerele fete se pot imbraca, folosind sclipici, nuante fard de ochi de mare, un ruj și fard de obraz dim. Puteți picta firele de păr în culorile verde și albastru, sau să poarte o perucă.

costume pentru adulți și machiaj Mermaids

Dacă doriți să faceți un costum de sirenă pentru înot, pentru adulți de Halloween sau orice sedinta foto pe plaja, atunci este mai bine să se pregătească cât mai mult posibil.

Coada a fost ca un adevărat, expertul efecte speciale, costum si make-up sunt sfătuiți să utilizeze fanoane, linia de pescuit, aceste aripioare, un material plastic flexibil, vopsea acrilică, precum și alte materiale speciale.

scale Imitații realizate în diferite moduri: cristale bine suturate si margele din întreaga suprafața a rândului cozii cu rând, fulg tăiate din polietilenă, și sunt colorate sunt lipite, sunt desenate de mână, etc ...

costum de Halloween sirenă

Master class cu corpul, scoici, lipici si vopsele:

modele de costume

A se vedea, de asemenea,

Cum sa faci un costum de sirenă - face cu mâinile lor
Cum sa faci un costum pe o cana cu propriile mâini.
Cum sa faci un costum de sirenă - face cu mâinile lor
Cum sa faci un costum de Spider-Man
Cum sa faci un costum de sirenă - face cu mâinile lor
Cum sa faci un costum de pisica cu propriile lor mâini
Cum sa faci un costum de sirenă - face cu mâinile lor
Cum sa faci un costum de clovn frumos

Partajați-le cu prietenii tăi