Cum sa faci un costum de unicorn

4 tehnica: Refacere hanorace cu glugă, într-un costum edinorogaSozdanie mechtySozdanie costum frizură edinorogaPoslednie minute cu un costum de unicornUnicorn costum - vesel și costum magic, care este perfect pentru a sărbători ziua de naștere sau de Halloween. Banda de susținere inorog ușor de făcut, și funcționează bine pentru o petrecere de aniversare sau un copil mic pentru jocuri de zi cu zi, cu deghizări. Horn - cel mai important element al unui costum unicorn, elemente suplimentare, cum ar fi urechile si coada, pentru a ajuta la finalizarea tinuta.

Metoda 1 de la 4: Alterarea hanorace Unicorn în costum

 1. Cum sa faci un costum de unicorn
  1 Adunați consumabilelor. Revopsiți hanorac în culoarea dorită (roz costum, violet sau alb). Veți avea nevoie, de asemenea, piesele de culori complementare, cum ar fi simțit alb și roz precum și bumbacul padding, care este disponibil la magazinele tesatura sau ateliere.
 2. Veți avea nevoie, de asemenea, foarfece, o mașină de cusut, un ac, ață și ace.
 3. Puteți folosi, de asemenea, un pistol lipici pentru a atașa diferite părți hainele, în loc să le coaserea.
 4. Cum sa faci un costum de unicorn
  2 parte Cut Manes pentru pălărie de fetru. Se taie o cantitate egală de produs din pâslă 9 cm lungime și 2 cm în lățime. Se taie o cantitate suficientă pentru a acoperi totul, de la capota corona (aproximativ 10 cm de la partea frontală a capotei sus) la partea de jos roba tiv, așezându-le pe lungimea [1].
 5. Cum sa faci un costum de unicorn
  Pin 3 mane din pâslă la Balakhonov. Ori fiecare piesă într-un cerc, care unește capetele scurte. Pune-le între ele cu aproximativ 2,5 cm. Atașați porțiunea de-a lungul pinii mantiei laterale din spate.
 6. Pentru a atașa partea la hanoracul, folosind o cusătură în zigzag. Puteți face acest lucru cu o mașină de cusut sau de mână.
 7. Aveți posibilitatea să atașați, de asemenea, aceste piese cu pini de pe haina interior. Acest lucru vă permite să reutilizați hanoracul, nici un detaliu costum unicorn. [2] Acoperiți PIN-ul cu bandă, astfel încât acestea să nu înjunghia copilul, în cazul în care a fost deschisă în mod accidental.
 8. Cum sa faci un costum de unicorn
  4 porțiune Cut simțit coamă. După ce ați atașat coamă la capota, se taie bucle pe marginile de foarfece, făcând 3 tăiat de-a lungul fiecare circuit. Apoi se taie fiecare buclă în clar pentru a trăda coamă aspect uzat.
 9. Cum sa faci un costum de unicorn
  5 fac urechi. Taie două triunghiuri de simțit aceeași culoare, cum ar fi alb, și două triunghiuri de culori diferite, cum ar fi roz. triunghiuri albe ar trebui să fie de aproximativ de mărimea unui palmier, și roz - mai puțin.
 10. Aplicați un triunghi roz pe alb și le coase în mijloc. Faceți același lucru pentru perechea rămasă de triunghiuri.
 11. Cum sa faci un costum de unicorn
  6 Coase urechile la hanoracul. Așezați urechile pe marginile coamei câțiva cm sub marginea frontală a capotei. Fixați-le cu ace. Încercați un hanorac pentru a vă asigura că le instalat corect. Coase un fir și un ac sau fixați-l în interiorul capotei.
 12. Cum sa faci un costum de unicorn
  7 corn de modă. Horn - partea principală a costumului. Se taie un triunghi mare de pâslă albă. Triunghiul ar trebui să fie câțiva centimetri mai mare decât capul robei. Ori triunghiul în lungime și coase. El va lua forma unui con coarne unicorn.
 13. Umple corn de bumbac. Utilizați un ac sau creion pentru a umple conul. Asigurați-vă că cornul umplut uniform cu bumbac, dar nu prea ambalate cu ei.
 14. Cum sa faci un costum de unicorn
  8 Atașați cornul la roba centru de pini și încercați pe. Dacă ați atașat un corn la locul potrivit, îl puteți coase manual.
 15. Pentru corn bun pentru a menține, utilizați factura cusătura. Introduceți acul din partea inferioară a robei, târâți pe haine și a simțit o parte. Apoi, introduceți acul sub pământ și rotiți roba prin pâslă. Vei avea o bucla care va rezolva claxonul în loc. [3] Reticularea bazei cornului.
 16. Cum sa faci un costum de unicorn
  9 coadă de modă. Se taie un lung bucăți subțiri, din fetru, care va ajunge la genunchi. Ele pot fi de diferite culori. Adunați împreună capetele scurte și le atașați la centrul de partea din spate a robei.
 17. Cum sa faci un costum de unicorn
  10 Finalizarea costumului. Pune pe și fixați-l. Complement pantaloni potrivite costum sau jambiere, pantofi și mănuși.
 18. Puteți face, de asemenea, fata ta sa arate ca un unicorn.


Metoda 2 din 4: Creați un costum de vis

Metoda 3 din 4: Crearea unui frizură unicorn

 1. Cum sa faci un costum de unicorn
  1 Adunați toate materialele. corn costum complet și urechi. Pentru a face acest lucru aveți nevoie de Headband, simțit (alb și roz), bumbac, fir de aur gros și pistol de lipit. Aceste materiale pot fi găsite în magazine de tesatura.
 2. Puteți utiliza, de asemenea, o bandă sau o bandă de cauciuc ca un bandaj pe cap, chiar dacă acestea ar putea fi dificil să rămână pe cap. [6]
 3. Cum sa faci un costum de unicorn
  2 Fă un corn. Se taie un triunghi mare de pâslă albă. Triunghiul ar trebui să fie aproximativ aceeași înălțime ca și benzii pentru cap și un capăt inferior al triunghiului ar trebui să fie un diametru de 2-3 cm.
 4. pâsle de tip rolă într-o formă conică. Utilizați un pistol lipici pentru a lipi corn. [7] Puteți face, de asemenea cornul Kona.
 5. Umple un corn cu vată. Utilizați un ac sau creion pentru a umple lână corn.
 6. Cum sa faci un costum de unicorn
  3 Wrap cornul fir de aur într-o spirală, astfel încât se pare magic. Adeziv un capăt al firului cornul superior și vântul firului în jurul cornul până la sfârșitul acesteia. Adeziv corn.
 7. Strângeți ușor firul de aur, astfel încât cornul cel mic al fermoarul.
 8. Cum sa faci un costum de unicorn
  4 Atașați cornul la Banda de susținere. Taie un cerc dintr-simțit un pic mai mult decât partea de jos a cornului. Se pune bandaj între corn și un cerc de pâslă. Adeziv bandaj corn și simțit.
 9. Cum sa faci un costum de unicorn
  5 Tăiați urechi. Taie două seturi de urechi pentru stratul inferior. Utilizarea alb simțit o lungime de aproximativ 3 cm, pliat în jumătate. Nu tăiați stratul de jos, și atunci când deschideți straturile, veți obține două din aceeași formă. Taie mai mult de două urechi din pâslă roz, dar monostratul. Acestea ar trebui să fie un pic mai puțin alb. [8]
 10. Cum sa faci un costum de unicorn
  6 Atașați urechi la bandaj. Atașați urechile albe pe ambele părți ale cornului unicorn. Adeziv partea de jos pliat pentru bandaj. Lipiți vârfurile urechilor una față de cealaltă. Adăugați roz la urechi albe.

Metoda 4 din 4: Ultimele momente cu un costum de unicorn