Cum sa faci un duș cu mâinile pentru a da primele 4 moduri

Vara - un moment în care este timpul pentru a merge la țară și de a face grădinărit în măsură deplină. Duș - dispozitiv indispensabil pentru cabana de vara, acesta poate fi răcit după lucrările în grădină, precum și purificată de praf și murdărie. Imaginați-vă cum te duci în duș la apus de soare după o muncă grea grădină.Cum sa faci un duș cu mâinile pentru a da primele 4 moduri

Duș pot fi realizate din aproape toate materialele

înainte de construcție

Înainte de a începe să construiască un cadru pentru sufletul țării, trebuie să examineze cu atenție zona de site-ul dvs. pentru a evita inconvenientele viitoare. Ca o regulă, cabina este poziționat adiacent la clădirea principală într-un loc bine luminat.

Urmați orientările generale:

 • Este necesar să se evite curenții și arbori de foioase și ramuri care pot atârna pe o structură deschisă, care poate duce la contaminarea și colmatarea a elementelor de scurgere.
 • Acelasi lucru nu se poate uita de chiuveta, aveți nevoie pentru a crea condiții optime pentru retragerea apei folosite, sau s-ar putea da peste consecințe neplăcute: mirosul apei stagnante, apariția de musculițe și țânțari, înmuiere a solului. Nu putem uita solul este prea umed și sol moale va facilita deformarea și fractura a cabinei.

La proiectarea viitoare a dus ar trebui să adere la următoarele reguli:

 • Alegerea designului - al doilea pas în crearea unui duș de vară pentru a da propriile lor mâini. În primul rând, trebuie să înțelegeți ce materiale pe care le utilizați, fie că a mai rămas de reparații sau special cumpărat într-un magazin, și apoi desene schiță.
 • Este necesar să se ia în considerare greutatea rezervorului cu apă și rezistența structurii și pe această bază pentru a selecta materialele, în caz contrar cabina va sta pentru o lungă perioadă de timp, pentru a face lucrurile si mai rele, utilizarea unui astfel de suflet poate fi periculos pentru sănătatea umană.
 • Construirea de suflet strada este cel mai bine pentru a efectua, în conformitate cu proporțiile utilizatorului. Nu ar trebui să fie prea mică și îngustă, pentru a nu împiedica mișcarea. Dimensiunile optime duș lungime - 1900 mm (fără calcul al rezervorului pentru apă) și o lățime maximă - 900 mm.
 • Design-ul ar trebui să fie bine ventilat, astfel încât apa reziduală să se poată evapora. Pentru comoditate, puteți atașa vestiar, în cazul în care va fi posibil să împacheteze și accesorii de baie, această parte ar trebui să fie bine protejat de perdeaua de apă sau un gard.

Cum sa faci un duș cu mâinile pentru a da primele 4 moduri

duș EXEMPLUL

Fundația nu este în mod necesar de a construi, dar în cazul în care instrumentele și capacitățile permit, este mai bine să facă o fundație solidă, în timp ce construcția va dura mult mai mult, și confortul de utilizare a duș va fi mai mult, poate servi ca o alternativă la podea de cărămidă cu mâinile lor pe partea de sus pe care le poate pune paleti din lemn.

Cum sa faci un duș cu mâinile pentru a da primele 4 moduri

De obicei, cadrul pentru un duș de la cabana este construit din metal sau construcții din plastic, rar folosit copac, deoarece nu dureaza mult, de multe ori copac este folosit pentru a deschide un duș de vară, care seamănă cu un gard obișnuit, umezeala din acest design se va evapora mai repede.

Pentru a înota nu numai în timpul verii, puteți construi un duș în țară cu propriile lor mâini este încălzită. Baie cu cabină de duș pe Dacha elemente importante ale unui joc confortabil.

Tipuri de cabine de duș

Cum sa faci un duș cu mâinile pentru a da primele 4 moduri

Dacă decide să facă un duș din lemn pentru a da mâinile, trebuie să știți că copac va începe să putrezească și mucegai în cazul în care nu se ocupă și nu avea grijă de el în mod corespunzător.

Dacă instalați un duș de policarbonat pentru cabane, trebuie amintit faptul că ușile din lemn deformate de umiditate și în cele din urmă încetează să mai fie închise.

În astfel de modele este mai bine să se utilizeze un obturator sau o ușă din plastic policarbonat, dar dacă totuși decide să pună lemnul - puteți lăsa un decalaj între ușă și perete, apoi în cazul în care arborele începe să se deformeze ușa poate fi închisă. Pavel poate fi făcută din paleți.

În ciuda toate nuanțele, lemnul - materialul cel mai profitabil și atractive, panouri si grinzi pot fi la fiecare site, iar prețul din magazin este relativ mai mic decât colegii. Dacă sunt tratate adecvat din lemn, acesta va servi la fel de mult ca și din material plastic sau metal.

Cum sa faci un duș cu mâinile pentru a da primele 4 moduri

Instalarea de lemn

Ați decis să facă un duș în grădină pentru a da propriile lor mâini, dar site-ul nu este rezumată instrumentul de comunicare? Amintiți-vă, nu situată în jurul valorii dacă aveți tobe în țară, pentru că cea mai simplă opțiune pentru tine de a face un duș din butoi.Barrel va servi ca un mare rezervor de apă. Volumul este suficient pentru 100 sau 200 de litri. Astfel de structuri trebuie plasate pe partea însorită, astfel încât apa a avut timp să se încălzească.

Cel mai bine este de a lasa soarele a căzut pe un butoi în după-amiaza, atunci apa nu va avea timp să se răcească la venirea ta din grădină. Barrel poate fi instalat pe absolut orice cabină, deoarece nu este greu.

Rezervorul butoiului, uneori vei economisi bani, dar trebuie să ne amintim că cel mai bine este de a instala un butoi de metal, deoarece din plastic nu rezistă la îngheț.

Cum sa faci un duș cu mâinile pentru a da primele 4 moduri

sistem de duș din cilindru

Evrokuby aproape la fel ca sufletele butoiului. Principalele diferențe - volumul și forma. Evrokuby are un cadru metalic și un butoi de plastic cubic, o astfel de structură ușor de a izola suficient iarna, rama va deține izolația metalică

Deoarece volumul containerelor cubi este de aproximativ 1000 de litri, design-ul trebuie să fie fundație fiabile și durabile, dar din beton sau cărămidă. Cel mai bine este să elaboreze la comanda.

Apa din acest rezervor va fi încălzită pentru mai mult timp, din cauza volumului, dar dacă vopsea suprafața containerelor cubice cu vopsea neagră, apa se încălzește rapid. În cazul în care utilizarea de duș nu este frecventă în apă poate inflori si evrokuby stagna, rezultând în înfundate. Uita-te arată ca un duș de vară pentru a da mâinile în fotografie:

Cum sa faci un duș cu mâinile pentru a da primele 4 moduri

O formă tipică a sufletului de containere cubice

Policarbonat - cea mai înaltă calitate și opțiune confortabilă. Acesta poate fi folosit nu numai în timpul verii, dar și în toamnă. Acest design izolează sunetul și poate rezista la temperaturi de la 120--40, este flexibil și rezistent la impact, ușor de instalat și de a crea-l structuri complexe.

Policarbonat se arată mult mai bine decât alte materiale de placare, și nu necesită aproape nici o întreținere, este mult mai ușor de a izola și el nu se teme de apă.

Se pare ca un duș de vară pentru a da propriile lor mâini, iată o fotografie:

Cum sa faci un duș cu mâinile pentru a da primele 4 moduri

policarbonat duș

Pentru a colecta duș pentru a da pe mâini aveți nevoie de instrucțiuni pas cu pas.

duş lemn

 1. Fundația. Efectuarea de marcajele și sape sol la o adâncime de 40 cm. Fall pietriș groapă adormit, nisip, ciment de umplere. Betonul trebuie să stea timp de 1-2 zile, in functie de vreme. În cazul în care culoarea devine gri deschis, sunteți gata pentru a doua etapă.
 2. Cab. Set 4 pilon de sprijin le conecta grinzi orizontale prin intermediul unor șuruburi. Instalați ușa, conștient de faptul că ușile din lemn sunt o caracteristică deformată, astfel încât diferența de ostovlyaet între ușă și perete.
 3. Paul. Efectuarea Batten și scurgerea din pardoseală. Stoke a făcut o pantă care apa va curge mai repede și cu stinghii pot usca rapid cabina.
 4. Condu apa. Dacă este necesar, instalați un rezervor de apă, este important ca acesta este fixat ferm. Side este o gaură pentru furtun, prin care este umplut baril.
 5. Încălzire. Vrei să se scalde în primăvara și toamna și se gândesc cum să facă duș țara cu propriile lor mâini cu apă încălzită? Veți avea nevoie de o sursă de încălzire și izolare. De obicei, coloana de încălzire a apei este utilizată sau un boiler electric, de asemenea, să stabilească cazane speciale.
 6. Încălzirea. Pentru toamna si primavara a fost panouri nu cabina rece poate fi placată, fibrolemnoase sau chiar de film. După cum știți un duș cald țară cu propriile mâini pentru a face este destul de simplu. dar, în acest caz, toate nzhno cred că mai precis, deoarece necesită instalarea de echipamente suplimentare de investiții.

Cum sa faci un duș cu mâinile pentru a da primele 4 moduri

Conducerea duș de lemn

in afara de dus la cabana de la butoiul

Cum sa faci un duș cu mâinile pentru a da primele 4 moduri

 1. Fundația. În cazul în care volumul baril de mai puțin de 300 de litri de beton nu se poate umple. Afișarea cărămizi pe cont propriu te va salva pe fundație, spațiul gol poate fi umplut cu nisip sau pietriș.
 2. Cab. Utilizați metal grinzi de sudură cutie de metal, fac grinzi transversale care vor fi incluse butoiului, nu uitați să lăsați o gaură pentru ușă
 3. Paul. Setați șipcă și scurgerea din pardoseală.
 4. Condu apa. Setați țeava de pe acoperișul cabinei.
 5. Astereală. Cofrajul la cabina poate fi orice material adecvat pentru vara fierbinte și mat pentru duș.

Cum sa faci un duș cu mâinile pentru a da primele 4 moduri

duș EXEMPLUL din cilindru

Duș de containere cubice

 1. Fundația. Cu cât volumul rezervorului, care ar trebui să fie un design mai puternic. Asigurați-vă că pentru a construi un duș pe o fundație de beton, astfel încât suprafața nu este stabilit, iar structura nu este îndoit.
 2. Condu apa. Set evrokuby.
 3. Astereală. Căptuși cadru Batten și să stabilească podea de scurgere.
 4. Conectați un furtun la evrokuby, instalați duș.
 5. Partea superioară a capacului rezervorului cu vopsea neagră, dacă este necesar.
 6. În frigul va trebui să se încălzească suprafața containerelor cubice la plastic nu este spart. În acest scop, puteți utiliza orice izolație, acoperit cu folie.

Cum sa faci un duș cu mâinile pentru a da primele 4 moduri

Schema de instalare de containere cubi

Duș de polikabonata

 1. Fundația. Alegeți o locație, face aspectul și instalați fundație dig, acoperite cu pământ.
 2. Booth. Vom începe să creeze designul, nu uita șine orizontale pentru un vas de stocare, setați bare transversale, nu uitați să lase loc pentru ușă.
 3. Paul. Setați fundul de 15-20 cm deasupra nivelului solului.
 4. După ce a lucrat cu usa de sudura finisaj instalare
 5. Condu apa. Un rezervor de apă instalat în ultima gaură a acoperișului, este important ca acesta este fixat ferm. Side este o gaură pentru furtun, prin care este umplut baril. In timpul rezervorul de apă rece din plastic poate fi izolat prin ambalaj baril spumă, zdrobitor policarbonat nu va fi dor de umiditate, astfel de ambalaj pelicula hidrofuga spuma nu este necesară.
 6. Instalarea este complet finalizat, este necesar să se doteze spațiul din interiorul cabinei. Set de raft pe ventuze de dorit, deoarece găuriți penetrarea hi de plastic în timp rece geroasă.

Cum sa faci un duș cu mâinile pentru a da primele 4 moduri

O schiță a sufletului de policarbonat