Cum sa faci un gene groase la domiciliu

Fericirea, în cazul în care natura înzestrat cu gene lungi si groase. Dar chiar dacă un fan frumos de gene groase dau dorit să pună cu acest opțional. Astăzi nu există nici o modalitate de a transforma un scurt și rare gene groase și lungi.
1. Cel mai accesibil și simplu pentru a da ochii expresiv, vizual lungesc genelor, ceea ce le face mai mult volum, sunt dermatograf si rimel. Cerneala, în funcție de forma periei poate face genele mai groase, tweak-le sau prelungi. În plus, există câteva secrete pentru aplicarea rimelului, de asemenea, ajută pentru a netezi lipsa naturală a genelor. De exemplu, înainte de a picta gene, au nevoie de un pic de pudră, un pic după aplicarea rimelului pentru pulbere umbrele lor umbră întunecată cu o sclipire. Uite atunci genele nu vor doar mai gros, dar mult mai eficient. Pentru a da o densitate vizuală a genelor posibil și prin folosirea eyeliner inchis pe pleoapa superioara, care se face cât mai aproape de linia genelor.2. gene pufoase și frumoase, dacă va fi utilizată pentru alimentarea lor de petrol și geluri de vitamine. Olive, ricin sau ulei de brusture va ajuta la consolidarea gene. Pentru acest ulei ar trebui să fie aplicat în fiecare noapte pentru a peria genelor și pleoapelor. Nu mai puțin utile pentru gene și instrumente speciale, care pot fi achiziționate într-un magazin de înfrumusețare. Se caimac pentru gene, care conțin vitamine, uleiuri și suplimente pe bază de plante utile care întăresc genele și să promoveze creșterea lor. Aceasta ajută să facă gene mai groase si vitamine speciale cadru care să fie aplicate în conformitate cu cerneală și nu numai se ingroasa genele, dar, de asemenea, le protejează de efectele nocive ale vopselei. Desigur, nu ar trebui să uităm despre vitamine speciale pentru parul si unghiile - nu a durut genele.

3. În cazul în care efectul de gene groase și lungi au nevoie de cât mai repede posibil, puteți recurge la ajutorul cililor artificiale. Astăzi puteți cumpăra gene false, care sunt ușor de a te lipi cu un adeziv special. Și puteți aplica la un salon de frumusețe, în cazul în care comandantul va face gene - astfel de cili nu diferă de naturale și de ședere timp de aproximativ două-trei luni.

4. genele eficiente și buclat para mai groase. Ar trebui să ne amintim doar că această procedură ar trebui să se facă înainte de aplicarea rimelului. gene Curl este posibilă prin intermediul unor dispozitive speciale, în mod independent, sau într-un salon de înfrumusețare face permanent pe termen lung.