Cum sa faci un monument de beton cu mâinile lor


Cum sa faci un monument de beton cu mâinile lor

Cum sa faci un monument de beton cu mâinile lor

Cum sa faci un monument de beton cu mâinile lor


Astăzi, piața oferă o varietate de produse. Inclusiv site-uri care instalează pe mormintele morților. Desigur, în orice moment, în special populare și valoroase utilizarea marmură sau plăci de granit și pietre funerare. Dar, după cum știți, sunt un astfel de produs nu este ieftin. O alternativa excelenta la marmura si granit monumente scumpe produse din beton armat. Ele sunt mult mai ieftine, pare destul de prezentabil. Și cu o dorință puternică de a face un monument de beton poate fi propriile lor mâini.Cum sa faci un monument de beton cu mâinile lor

Avantajele monumente din beton

Avantajele monumente, realizate din beton, foarte mult. Cele mai semnificative dintre ele - este, desigur, preț rezonabil. În plus, produsele din beton nu necesită o îngrijire specială. Ele sunt ușor de a face, nu există nici o dificultate în instalare. Acesta reprezintă un monument de beton la mormântul de mai mult de o duzină de ani.

Noțiuni de bază

Deci, pentru a face un monument sau lespede cu propriile sale mâini, în primul rând trebuie să vă asigurați că mâna a avut tot ce ai nevoie - unelte, materiale. De asemenea, este important să se cunoască proporțiile de bază ale betonului amestecarea. O atenție deosebită trebuie acordată capacității, care va arunca un monument.

instrumente

Cheie punct tehlinii - masă vibratoare pentru muluri. Este necesară pentru a sigila soluția uniform. Este la această masă în procesul de producție va fi instalat container, care va fi completat sursa de lichid. În continuare se va face blatul de mișcări, ele vor ajuta îngroșa navei. Ca urmare, produsul obținut durabil, de înaltă calitate, de lungă durată.

! Tabel - un manual de mașini de muncă instrument de neînlocuit. Prin urmare, l cumpere pentru producția necesară, oricum. Trebuie să-și petreacă între 50 și 000.

Cum sa faci un monument de beton cu mâinile lor
Unul dintre instrumentele esențiale vibreaza.

Nu se poate face fără în producția și agitator. Nevoie de ea în cazul în care ați cumpărat de ciment de calitate scăzută va (uneori poate obține obiecte străine, bucăți de hârtie, și așa mai departe). În orice caz, imposibil de a preveni astfel de impurități intră în soluție. De aceea, înainte de ciment frământare trebuie să cerne. În caz contrar, produsul finit poate fi impropriu pentru utilizare și va fi percepută ca căsătorie. Apropo, vibratoare ecran, puteți înlocui dispozitivul manual, dar să fie pregătit pentru faptul că screening-ul, în acest caz, va dura mult mai mult, și, prin urmare, este dezavantajos punct de vedere economic. Preț shaker - de la 10 000 freca.

mixer de beton sau blender. De asemenea, este un lucru necesar. Desigur, puteți framanta soluția în mod independent, mâinile. Dar nu există nici o garanție că soluția va fi uniformă. Autobetoniera va permite de înaltă calitate și, mai presus de toate, ciment fierte repede. Să acorde o atenție la unitatea de alimentare, pentru a alege 130-165 litri. Intervalele de prețuri de la 11-16, 000 p.

Forme pentru beton

La fabricarea de monumente din beton nu se poate face fără forme. Dacă doriți să faceți un monument simplu, fără linii complicate se potrivesc matrițele dreptunghiulare obișnuite, ceea ce este destul de posibil pentru a face propria. Cea mai importantă condiție - containerul trebuie să aibă un clar colțuri, netede, suprafața trebuie să fie perfect netedă, pe ea ar trebui să existe nici chips-uri, fisuri și alte defecte, în caz contrar este totul reflectat asupra monumentului.

Puteți produce site-uri cu model, dacă se dorește. Capacitatea de producție a acestora sunt vândute în magazine de specialitate sau ateliere care se ocupă cu punerea în aplicare a componentelor pentru fabricarea de monumente.

Cum sa faci un monument de beton cu mâinile lor
Cu producția de masă de forme monumente Șablonul trebuie să fie de cel puțin 10 (și numai în faza inițială de producție) - clientul ar trebui să fie întotdeauna alegerea. Acesta ar trebui să formeze aproximativ 10-20 000. Materialele din care fac din polistiren emkosti-, PVC, ABS, GRP.

Grosimea pereților containerelor nu trebuie să fie mai mare de 3 mm. Formele sunt ușor, ele sunt ușor de transportat, stoca și magazin. Mai ales populare sunt forme fibra de sticla - acestea pot fi ușor restaurate în cazul în care dintr-o dată există o deteriorare: zgârieturi, tăieturi sunt eliminate șmirghel. În plus, aceste containere necesită cofraje suplimentare, să păstreze forma lor.întăriri

Fără elemente de armare în crearea de site-uri și nu se poate face. Acestea sunt necesare pentru a conferi rezistență și durabilitate a structurii produsului final. De obicei, valva este utilizată, a cărei grosime nu este mai mică de 10-12 mm. De asemenea, cerc metalic adecvat. Dimensiunile acestor elemente depind în mod direct de cât de mult greutatea monumentului și configurația sa, prin urmare, calculată individual pentru fiecare caz în parte.

Avem nevoie de ciment, si o calitate foarte înaltă pentru producția de monumente. Cel mai bine este de a utiliza marca M500 de beton, fără aditivi (rețineți că D0 marcajul a fost listat pe sac). Nu uita că era cimentul va depinde de modul de robust pentru a obține calitatea produsului.

Cum sa faci un monument de beton cu mâinile lor
Așchiile de marmură pot fi folosite ca material de umplutură.

Puteți folosi materiale de umplutură, de exemplu, se potrivesc chips-uri de marmură. Dar este în valoare de ea nu este ieftin. Prin urmare, mulți producători preferă coloranți pentru beton: acestea se adaugă la soluția în totalitate sau în parte, să fie utilizate pentru finisajul exterior.

O componentă importantă a standurilor. prezența sa în beton face amestecul mai plastic, este posibil să se îndepărteze cu ușurință masa de aer, ceea ce este foarte important, mai ales dacă nu aveți masa vibratoare și garnitura se face manual.

IMPORTANT! Alege doar mix. materialul va fi mult mai puternic cu el. Înainte de introducerea de nisip, se spăla întotdeauna: se toarnă într-un recipient, se acoperă cu apă, se amestecă. Nisipul se sedimentează în partea de jos. Și toate resturile și impuritățile emerge. După aceasta se va scurge doar apa murdară. Procedura se repetă de două sau de trei ori.

flux de lucru

La site-urile afectate de mai mulți factori nefavorabile. Pentru a prelungi perioada de funcționare a plăcii, făcându-l durabil și de înaltă calitate, este esențial să adere la procesul în timpul fabricării.

se prepară o soluție de

La prepararea soluției, este important să se respecte proporțiile corecte. De obicei, proporția este de 70-72 kg. Deci, veți avea nevoie de:

 • Ciment. Brand 500, 22-24 kg.
 • fracțiuni de screening de granit de 0-5 mm, 50-52 kg.
 • nisip River, 10 kg.
 • Plastifiant, aproximativ 250 c.
 • Apa. Amintiți-vă: cu cât este, cu atât mai mult monumentul va fi uscat, dar va fi dificil să se atragă. Uscarea se întind până la 3 zile sau mai mult. Dacă adăugăm prea puțină apă, găurile pot apărea pe suprafața monumentului.

În primul rând, se agită nisip și ciment. Mai departe trebuie diluat în apă, un plastifiant și un colorant (consistență ar trebui să semene cu o cremă groasă).

Atașați placa formular

Procesul, care va fi discutat mai jos, este împărțit în mai multe etape:

 1. Cum sa faci un monument de beton cu mâinile lor
  Nivelarea strat de beton.

Capacitatea de prelucrare. Necesitatea de a soluție nu este lipit de ea. Acest lucru va permite de a realiza o suprafață perfect netedă a monumentului. Tratat recipient cu un compus sau silicon vaselină specială (îl puteți cumpăra în magazin auto). Utilizare în conformitate cu instrucțiunile.

 • Depozitează un prim strat. Grosimea ei nu trebuie să depășească doi centimetri. O atenție deosebită Strangeti soluție, asigurați-vă că acesta umple toate fragmentele navei. laborioasă muncă, deoarece afectează modul în care va arăta bord terminat.
 • Armare. Un prim strat de pus pe mai multe bare de armare. Nu uitați că capetele inferioare ar trebui să acționeze pentru fixare în continuare.
 • Formarea stratului exterior. Când va cheltui sigiliul de beton, a pus câteva tije de armare. După aceea - start marcaj strat exterior. Ei cu siguranță trebuie să se alinieze cu precizie mistriei. După uscare, ultimul strat este cel mai adesea supus măcinării, prin urmare, cu atât mai mult cu atenție și vă va nivel soluții, mai puțin de lucru lăsat pentru mai târziu.
 • Maturare soluție. Capacitatea de ciment este lăsat într-o cameră uscată, unde temperatura trebuie sa fie de aproximativ 20 de grade (nu mai mult). După câteva zile de plăcuțe de înmatriculare este scos și lăsat pentru încă 4 săptămâni. Nu uitați să hidrata suprafața - acest lucru va ajuta sa cumpere puterea de monument.
 • Monumentul pentru a obține un puternic, de înaltă calitate și durabil, trebuie să încercăm și atașați la aceste eforturi maxime de abordare de fabricație cu responsabilitate. Numai în acest fel, rezultatul este bun. Fabricarea necesită echipamente specifice, de asemenea, trebuie să adere la acest proces.

  Cum sa faci un monument de beton cu mâinile lor

  Cum sa faci un monument de beton cu mâinile lor

  Cum sa faci un monument de beton cu mâinile lor

  Cum sa faci un monument de beton cu mâinile lor

  Cum sa faci un monument de beton cu mâinile lor

  Cum sa faci un monument de beton cu mâinile lor

  Cum sa faci un monument de beton cu mâinile lor

  Cum sa faci un monument de beton cu mâinile lor

  Cum sa faci un monument de beton cu mâinile lor

  Cum sa faci un monument de beton cu mâinile lor

  Cum sa faci un monument de beton cu mâinile lor

  Cum sa faci un monument de beton cu mâinile lor

  Cum sa faci un monument de beton cu mâinile lor

  Cum sa faci un monument de beton cu mâinile lor