Cum sa faci un om să se căsătorească - 10 sfaturi utile - cum să fii fericit

Cum sa faci un om să se căsătorească - 10 recomandări utile

Cum sa faci un om să se căsătorească - 10 sfaturi utile - cum să fii fericit
După cum arată sondajele de opinie, oamenii sunt în așa-numita „relație deschisă“. simplistă se numesc burlaci. o femeie destul de serios în considerare ei înșiși căsătorit. ComportaŃi în aceste și altele, respectiv. Bărbați, chiar și pentru o lungă perioadă de timp fiind într-o relație deschisă, nu într-adevăr în grabă, cu o propunere de căsătorie. Și femeile sunt zgarieturi capul lor peste întrebare: „Ce fac greșit? De ce nu te căsătorești cu mine? "Scuzele tipice de sex masculin se fierbe până la faptul că căsătoria - este un pas important în viața unei persoane ... tot ce trebuie să ia în considerare în mod serios ... economisi bani ... și suntem atât de mândru de unul de altul ... o ștampilă în pașaport nu rezolvă nimic ... bla bla bla ...

Fata ascultă aceste „bla bla bla“ timp de luni sau chiar ani, la un moment dat începe să creadă că ar fi necesar să se legalizeze în cele din urmă relația pe care a încetat de mult să fie platonică. „Iubite căsătorit pentru o lungă perioadă de timp, dar îmi place încă dispensabile,“ - ea decide. Și apoi reacția oamenilor nu este dificil de prezis. De îndată ce tipul își dă seama că această încercare de a lega nod, el poate intra în panică și pur și simplu să dispară din cuvintele orizont de confort - „Te iubesc, dragă, dar merită o potrivire mai bună“

Pur și simplu sa întâmplat așa, nu a vrut oamenii să facă primul pas, dar să o facă pentru ei înșiși nu permit acest lucru. Sarcina inteligentă femeie - să direcționeze domn iubitor de libertate „pe calea cea dreaptă.“ că se părea ca și în cazul în care decizia cu privire la căsătorie a luat el însuși.

Cum sa faci un om să-ți facă o ofertă

1. Nu te pristavuchie ca un Limulus. Asigurați-vă că pentru a da omului o oarecare libertate și spațiu de viață. dacă vrea să meargă cu prietenii la fotbal sau în baie. El înțelege că voința nu este la revedere în pragul registratorul, și că viața lui nu se va termina.

2. În nici un caz nu-l personaliza cu o propunere de căsătorie. nu pun condiții sau amenințări de șantaj, cum ar fi, „Nu te căsători - du-te la un alt!“ Această presiune poate fi rezultatul contraproductiv și total neașteptat. Barbatii nu le place să fie pus în fața faptului, și condus într-un colț.3. ora whining pe tema „Vreau o rochie de mireasa, voal si limuzina“ este, de asemenea, inacceptabil - te va lipi de reputația de plictisitoare, ci pentru că oamenii sunt atât de apreciate în jumătățile lor și caracterul ușor nekaprizny.

4. Aruncați calea „popular“ - pentru a ramane insarcinata mai repede. pentru a se lega la un om. Amintiți-vă, copilul comun nu se va opri nici un om, dacă el va decide să plece. Chiar și soțul oficial și informală - și chiar mai mult! Chiar și fiind căsătoriți legal, există riscul de a deveni o mama singura.

5. Nu încercați să-l cumpere. Declarațiile cum ar fi „Părinții mei vor să ne dea un apartament (masina), atunci când ne căsătorim“, împins în jos un om cu demnitate. Dar viu interesat de gigolo. Ai nevoie de asta?

6. Nu este necesar la fiecare pas să urmeze sfatul reviste glossy despre cum sa faci sex, cum să se ocupe cu rubedenii lui ca ideal pentru a petrece o zi liberă, cum să devină catea, etc.

  • Sexul trebuie să fie abordate, se complac pe deplin în sentimente. Amanta ideala in timpul actului sexual Nicodim nu reflectă ceea ce este corect și ce nu este.
  • Cu rudele de sex masculin, în special cu mama sa, să se comporte în mod natural și corect. Ei nu vă place - să încerce să se protejeze cu grijă de comuniune.
  • Producția este realizată așa cum a solicitat atât sufletul. Chiar și cu un salt cu parașuta!
  • Bitch nu te - se nasc cu ea.

Cu alte cuvinte, nu tulpina, încercați să încercați pe imaginea doamnelor din înalta societate Prim.

7. deveni indispensabil pentru un iubit. cel puțin în unele aspecte la. Este necesar ca el este folosit pentru a, ceea ce-l faci pentru el, și de a face perfectă și cu plăcere. De exemplu, minunat striptease dans la domiciliu.

8. ușor spus că unul poate fi fericit, chiar și în căsătorie. Propiarte ceea ce unii prieteni: „Niciodată nu a văzut Serega sumbru, din moment ce el sa căsătorit!“ Sau „Ivanov fiecare aniversare nunta sărbători într-un mod mare - atât de frumos pentru a vedea cuplu fericit!“. Principalul lucru este să nu exagerați cu frecvența unor astfel de declarații, și practică, pentru a evita notele dulci ale vocii de teatru. Se poate spune, de asemenea, că oamenii de știință britanici s-au dovedit - barbatii casatoriti traiesc mult mai mult și mai sănătos au mai puternic.

Sanatate - este faptul că oamenii apreciază mai presus de toate, mai ales atunci când modul lor de viață este departe de a fi sănătos.

9. Asigurați-vă că ați înțeles ca nici o alta. Odată ce ați vedea cum este talentat, promițătoare, inteligent, frumos ... Cel mai important lucru nu este să se scufunde în lingușirea nerușinat și nu dă un om mândru. Accentul principal ar trebui să fie pe noi înșine - unul și numai.

efectuarea în mod corespunzător aceste recomandări simple, împreună cu sfaturi despre cum să se îndrăgostească de un tip și-l legăm de ea. veți vedea că o zi omul indecisi va rula pentru inele de nuntă.

Și dacă, Doamne ferește, relația discordie, primele cinci recomandări vor nu-i dea o șansă de a vă reproșa că-l ai deschis „zahomutat“ și să-și imagineze căsătorit fără consimțământul său. Să un om crede cu sinceritate că el a fost inițiatorul căsătoriei, și pe care tocmai ați fost de acord cu amabilitate să devină partenerul său de viață.

În acest articol se va citi: