Cum sa faci un om să se căsătorească

Cum sa faci un om să se căsătorească

Propun să înceapă de la celălalt capăt - doar pentru a economisi timp și efort. După cum spun psihologii, încercarea de a obține un om să se căsătorească, în unele cazuri, complet lipsite de sens. semne de netăgăduit că el a fost oh-oh-oh-riu departe de gândurile căsătoriei sunt după cum urmează:  1. El începe să tuse, atunci când conversația este trimis în această direcție, și schimbă subiectul cu dexteritate remarcabilă.
  2. Când spui, vag și, în general, despre căsătorie, el a spus că nu-l vezi în viitorul tău apropiat, și că el este încă prea tânăr pentru asta ...
  3. El vrea să-și petreacă cu prietenii săi prea mult timp. Cumpara-i un set de soldați staniu, și lasă copilul singur - să-l joace până când el este mai în vârstă.
  4. Nu te-a prezint familia lui, chiar dacă ați fost împreună timp de 2 ani, și evită ca dracu 'de tămâie dragoste cu părinții tăi.
  5. El exprimă glume denigrarea și brute despre prietenii și cunoscuții căsătoriți.
Deci, ce să fac?

Acum, să vedem cum este posibil, dacă nu face un om să se căsătorească cu tine într-o lună de la dragostea ta, sau cel puțin să-l împingă la astfel de gânduri.

Asigurați-vă că ceea ce spui în timpul unui argument. A spus că ar fi imposibil să se întoarcă pe!

Dacă ați încercat toate cele de mai sus, și întrebarea cum să-l fac să mă căsătoresc cu tine, și a plecat fără nici un răspuns, încercați următoarele:Este trist, dar pentru a face iubit să se căsătorească cu mine, uneori, într-adevăr, este pur și simplu imposibil. Am început cu observațiile psihologilor și statisticile declarațiile de finisare. De obicei, un om face o propunere iubita lui timp de 1,5 ani de la ziua în care au întâlnit - sau nu se face deloc.

Cum sa faci un om să se căsătorească

Milioane de fete în fiecare noapte, care se încadrează adormit, ei cer ei înșiși aceeași întrebare: „De ce a căsătorești cu mine?“. La urma urmei, să se pregătească pentru nunta celui mai bun prieten și sora mai mică este pe cale de a merge în jos pe culoar. De ce este el singurul iubit și nu catadicsi să-ți fac o ofertă?

Cum sa faci un om să se căsătorească

Numai inveterat om-hater și o feministă nu visează despre a face o căsătorie bună - și atât de iubit și purtat pe mâini, iar banii mari adus în casă și vorbesc cu el despre ceea ce a fost. „Vise, vise ...“ - vei respira un oftat. Ei bine, nu spune ...

Cum sa faci un om să se căsătorească

Nu atât de mult timp în urmă, iar fata nu ar fi avut loc pentru a face un tip o propunere de căsătorie. Dar asta e doar trăiesc în ea împreună sub un singur acoperiș și să pretind că sunt un fel de familie, sexul frumos în sine nu ar fi permis. Deci, ce-ai face pentru contemporanii noștri?

Cum sa faci un om să se căsătorească

În timpurile Tatyany Larinoy și Evgeniya Onegina, pentru fata a fost considerat o rușine nu numai recunoscut ca primul în dragoste, dar chiar să se gândească la asta. Mă întreb dacă ar putea imagina că astăzi, în epoca emancipării totală a sexului frumos vor face ei înșiși sugestii la oameni?