Cum sa faci un site web de la zero, cu mâinile libere (instrucțiuni pas cu pas)

Bine ai venit draga vizitator!

Acest articol începe o nouă coloană, „face un site cu propriile sale mâini de la sol în sus gratuit (instrucțiuni pas cu pas)“, în care un exemplu real pentru furnizarea de materii prime (coduri de program, fișiere, etc.) se va arata cum este foarte posibil să se creeze un adevărat site-ul gratuit de la sol pentru Internet.  • Motivele pentru a face această coloană
  • În ce mod se va crea un site web
  • Subiect site creat
  • Care va fi generarea de bani a site-ului
  • funcționalitatea site-ului
  • Fișierele sursă site-ului

Motivele pentru a face această coloană

Dar, în scopul de a face resursa online și corect în viitor, pentru a efectua sprijinul său tehnic, este necesar să se înțeleagă acestea, aceasta nu este o întrebare simplă.

Desigur, nu se pune problema unui site simplu, care se poate face în 5 minute, cu ajutorul diferitelor designeri. Ele pot fi folosite numai în scopuri educaționale sau site-uri de cazare, cărți de vizită. Vorbesc despre resurse online, unde puteți lucra într-adevăr de pe Internet.

Online puteți găsi destul de câteva cursuri gratuite de formare diferite și plătite de pe site. Cu toate acestea, aproape toate dintre ele se bazează de obicei pe un destul de simple, exemple care sunt bune pentru construirea site-ul de formare, dar nu oferă ieșire un site complet de lucru.

În acest sens, ideea de a face acest material didactic, prin care orice persoană care, în plus față de a stăpâni elementele de bază ale clădirii site-ului, să fie în măsură să facă în mod independent, un site web și încă mai au posibilitatea de a continua să-l folosească.

În plus, marea majoritate a cursurilor existente pentru a crea un site bazat pe motoarele gata făcute CMS, care, în opinia mea, nu este o opțiune foarte bună în comparație cu site-uri samopisnymi. De asemenea, a servit ca o ocazie de a începe această coloană, pentru că eu cred că site-ul propriu de design mai fiabile, sigure și ușor de utilizat, comparativ cu CMS.

În ce mod se va crea un site web

Articolul Cum de a crea site-uri am încercat cât mai detaliate posibil pentru a articula viziunea lor avantajele și dezavantajele de site-uri create în diferite moduri, și anume pe motoarele finite CMS, sau create direct în limbile de HTML, CSS, și alții. Eu cred că această problemă este foarte importantă pentru toți cei care au decis să profite de propriile lor resurse pe Internet.

Desigur, cineva va spune că putem lucra pe site-ul, construit pe CMS. Răspunsul meu, desigur, posibil. Dar, pentru mine, datorită avantajelor oferite de site-ul samopisny, răspunsul este clar: cea mai bună versiune a site-ului destinat Internetului - este motor proprii, realizate manual.

La urma urmei, un site de fiabilitate, răspuns rapid la toate problemele din activitatea sa, precum și capacitățile operaționale care aduc modificări și completări în stepele mari la succesul de afaceri online.

Cu toate acestea, în scopul de a face pentru a comanda un astfel de site, va dura destul de o mulțime de investiții, care nu își pot permite cele mai multe dintre care doresc să facă afaceri pe Internet de la zero.

Metodele care urmează să fie utilizate, permite crearea unui site web cu adevărat liber, fără a fi nevoie să cumpere orice software, plug-in-uri, script-uri, etc. Singura excepție este achiziționarea de domeniu și spațiu de găzduire pe, fără ea nu poate scăpa. Dar, în aceste chestiuni se numără printre cele mai multe opțiuni de costuri vor fi discutate aici.

Subiect site creat

Ca un exemplu de creare a site-ului, ținând cont de faptul că acesta trebuie să fie de lucru într-adevăr, am ales, în opinia mea, destul de un subiect interesant, și anume:Creați un site web pentru astfel de probleme presante, ca și protecția împotriva furtului autovehiculului. Desigur, acest subiect este scris la fel cum este dificil de cineva decât o surpriză. Dar întregul este faptul că site-ul va furniza informații cu privire la soluțiile de bază non-standard sunt destul de eficiente, și, în același timp, comparativ, mod foarte ieftine de o protecție suplimentară împotriva furtului auto.

Combinația dintre o astfel de problemă importantă ca deturnarea de vehicule, care excită, aproape fiecare proprietar de masina cu o ofertă ca apărare împotriva unor astfel de cazuri mijloace eficiente, simple și necostisitoare, în opinia mea, ar putea duce la dezvoltarea cu succes a acestui proiect.

Care este problema?

Recent, am spus un specialist în domeniul persoanelor pe care le avem în țară, o formă destul de comună de „afaceri“ ca furtul de mașini, nivelul de experți care sunt implicați în ea, a devenit atât de mare încât chiar și cele mai complexe și costisitoare, umplute cu toate electronică sisteme anti-furt nu poate fi garantată pentru a proteja masina impotriva furtului.

Și se pare că una dintre cele mai sigure moduri de a speria pe hoți cu masina este simpla marcare a auto-sticlă.

Faptul este că, în fiecare grup criminal, care este implicat în furtul și vânzarea de autoturisme există o specializare puternică de muncă. Și de la primirea ordinului de la furtul există un întreg lanț de actori în acest proces. Și toate acestea, desigur, după eveniment de succes divide „profit“.

Deci, acei profesioniști a căror sarcină este de a deschide și de a porni masina (numite kradunami), și sunt selectate pentru furtul unei mașini, desigur, sunt doar o parte din ansamblu „profit“. Și în cazul cheltuielilor necesare pentru a aborda defecte, aceste neprevăzute sunt de obicei luate din partea lor, pentru că este alegerea lor de masina.

Având în vedere faptul că înlocuirea setului complet de ochelari este o sumă destul de decente de care poate ajunge până la 100 de mii de ruble și mai mult, este clar că aceste vehicule nu sunt foarte interesante „kradunam“, pentru că ei știu că un cost destul de semnificative de conducere auto prezentare, ei vor compensa din buzunar.

Aici se află motivul pentru care mașinile cu geamurile marcate astfel de experți vor primi runda.

În plus, o masina cu anti-furt de marcare mai ușor pentru a căuta serviciile relevante pe o astfel de semnificative semne distinctive, care se va ridica, de asemenea, nivelul de protecție împotriva furtului.

Faptul că multe companii de asigurare în cazul în care există un marcaj de sticlă fac acum reduceri la CASCO, confirmă eficacitatea acestei metode.

Care va fi generarea de bani a site-ului

Esența profitabilității site-ului este că acum există servicii pentru aplicarea marcajului de sticlă, care este folosit pentru programe de afiliere pentru a atrage clienții anti-furt. Se propune utilizarea, în cazul în care ca un instrument pentru a atrage clienții este planificat pentru a crea o resursă online pe acest subiect. În cazul în care punerea sa în aplicare cu succes, pentru fiecare client atras va veni un comision afiliat la costul muncii prestate.

În acest caz, după aducerea acestui site la starea de lucru, va fi posibil pentru a intra în serviciile de sticlă de marcare pentru a oferi cooperare în căutarea de clienți. Cred că va fi greu să refuze o astfel de ofertă. Și așa va fi posibil să crească semnificativ numărul de servicii partenere.

Ei bine, în cazul în care în mai multe detalii și pentru a aborda serios problema de dispozitive anti-furt, apoi mai târziu resursa on-line bine-publicitate se pot specializa în acest domeniu și pentru a ghida clienții prin intermediul site-ului nu este numai anti-furt de marcare, dar, de asemenea, pentru instalarea de sisteme anti-furt foarte scumpe. În acest caz, în mod natural, comisia va fi un ordin de mărime mai mare decât cea a unui marcaj de sticlă simplu.

Desigur, trebuie să observăm că, în condițiile în care ideea de afaceri este răspândit pe un ecran lat cu numeroase ea copiere, este puțin probabil că va fi posibil pentru a obține suficient de acest proiect major, dacă acționezi într-o linie dreaptă, fără a face noi idei și personalitatea lui.

De asemenea, trebuie adăugat că scopul acestui eveniment nu castiga la fel de mult bani, dar pentru a folosi acesta este un circuit de lucru, de exemplu, a crea un site de lucru. Acest proiect poate fi considerat ca bază inițială pentru crearea și dezvoltarea lor de afaceri on-line pentru cei care fac primii pași în acest fapt atât de interesant.

Funcționalitate site creat

Înainte de a începe să faci ceva, întotdeauna trebuie mai întâi să decidă ce vrem să ajungem în cele din urmă. Încercați să formuleze unele „cerințe tehnice“ pentru dezvoltarea site-ului proiectat:

După cum puteți vedea, punerea în aplicare integrală a cerințelor enumerate în TOR, va crea un site destul de funcțional, cu toate caracteristicile de bază inerente resurselor moderne online.

etapele de creație

După cum sa menționat în antetul acestui articol, această coloană oferă întregul proces de creare a unui site web. Prin urmare, nu vor fi luate în considerare toate etapele de bază necesare pentru a obține un site de lucru, cum ar fi:

În acest acest articol, s-ar părea, într-o anumită măsură, o introducere la categoria pentru a crea un site cu propriile mâini, puteți termina și trece la chestiuni practice. Dar, aceasta va fi în edițiile viitoare ale articolelor.

Cu stimă, Nikolay Grishin